Smartsupp Live Chat & Chatbots

Smartsupp Live Chat & Chatbots

K dispozici je bezplatný plán. Zkušební verze zdarma.
Hodnocení (2,2)
Recenze

Důležité informace

Vytvořeno pro vaši firmu
  • Funguje s nejnovějšími motivy

O této aplikaci

Uvedena

5. říjen 2021

Jazyky

čeština, němčina, angličtina, španělština, maďarština, polština, francouzština, italština, a nizozemština

Funguje s:

Google Analytics, Facebook Messenger

Prodávejte více díky kombinaci live chatu, chatbotů a AI nástrojů!

Smartsupp je ideální řešení pro váš e-shop. Máme vše, co potřebujete pro růst tržeb vašeho podnikání: od AI přes live chat až po chatboty pro získávání leadů. Víme, jak oslovit návštěvníky vašich stránek v ten nejlepší možný čas, nabídnout jim relevantní obsah a proměnit je ve věrné zákazníky. Smartsupp patří k předním světovým tvůrcům live chat aplikací a chatbotů a využívá jej mnoho e-shopů a jiných webů.

Smartsupp je ideální řešení pro váš e-shop. Máme vše, co potřebujete pro růst tržeb vašeho podnikání: od AI přes live chat až po chatboty pro získávání leadů. Víme, jak oslovit návštěvníky vašich stránek v ten nejlepší možný čas, nabídnout jim relevantní obsah a proměnit je ve věrné zákazníky. Smartsupp patří k předním světovým tvůrcům live chat aplikací a chatbotů a využívá jej mnoho e-shopů a jiných webů. více
  • Live chat – komunikujte se zákazníky svého e-shopu v reálném čase.
  • Chatbot – šetřete čas díky rychlým odpovědím na nejčastější dotazy zákazníků.
  • AI funkce – personalizace a automatizace odpovědí nikdy nebyla jednodušší.
  • Sběr poptávek – sbírejte leady a segmentujte je dle svých potřeb.

Cena

Free

Zdarma

  • Live chat
  • 1 operátor
  • 14denní historie konverzací
  • 100 konverzací/měsíc
  • Mobilní aplikace pro iOS a Android

Standard

$28 / měsíc

nebo $234/rok s úsporou 30 %

  • Live chat + email + FB
  • 3 operátoři
  • Historie konverzací na 1 rok
  • 50 chatbot konverzací/měsíc
  • 1 automatická zpráva
  • Základní statistiky

14denní zkušební verze zdarma

Pro

$62 / měsíc

nebo $573/rok s úsporou 23 %

$ 36 za každého dalšího agenta

  • Live chat + email + FB
  • 3 operátoři
  • Historie konverzací na 3 roky
  • 100 chatbot konverzací/měsíc
  • 5 automatických zpráv
  • Rozšířené statistiky

14denní zkušební verze zdarma

Free

Zdarma

  • Live chat
  • 1 operátor
  • 14denní historie konverzací
  • 100 konverzací/měsíc
  • Mobilní aplikace pro iOS a Android

Standard

$28 / měsíc

nebo $234/rok s úsporou 30 %

  • Live chat + email + FB
  • 3 operátoři
  • Historie konverzací na 1 rok
  • 50 chatbot konverzací/měsíc
  • 1 automatická zpráva
  • Základní statistiky

14denní zkušební verze zdarma

Pro

$62 / měsíc

nebo $573/rok s úsporou 23 %

$ 36 za každého dalšího agenta

  • Live chat + email + FB
  • 3 operátoři
  • Historie konverzací na 3 roky
  • 100 chatbot konverzací/měsíc
  • 5 automatických zpráv
  • Rozšířené statistiky

14denní zkušební verze zdarma

Všechny poplatky jsou fakturovány v měně USD. Opakované poplatky a poplatky založené na použití jsou fakturovány každých 30 dní. Zobrazit všechny cenové možnosti

Počet recenzí: 4

Celkové hodnocení
2,2
Počty podle úrovně hodnocení
  • 50 % hodnocení s 5 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 4 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 3 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 2 hvězdami
  • 50 % hodnocení s 1 hvězdami
13. červen 2023

THE WORSE CUSTOMER SERVICE. THEY NEVER ANSWER TO YOUR QUESTIONS , NEVER RESPOND. VERY HARD TO CONTACT THEM. TOO BAD...

arabinstruments
Spojené státy
Doba používání aplikace: 15 dny
Vývojář ⭐ Smartsupp ⭐ odpověděl 18. červen 2023

Dear Mr/Mrs,

Thank you for the review and we are deeply sorry for the inconvenience.
Please let us explain what happened.
You contacted us via email, and our Customer Support Specialist replied to you, however, unfortunately, we have yet to receive an answer from you.
Please check your email box (including the SPAM folder) and reply to our email. If you are not able to find our answer in your inbox, contact us once more, please. We will do our best to assist you and help to resolve all issues.
Have a nice day!
Best Regards
Smartsupp Team

10. leden 2023

very clear app, works very well. and a nice support, they helped me well, I can recommend it to everyone

Wishes From Africa
Nizozemsko
Doba používání aplikace: 6 měsíci
24. březen 2023

AVOID AT ALL COST the worst customer service from an app developer i have ever experienced. not only is the app mediocre at best, when we uninstalled it it would not uninstall off the site, code can't be found ANYWHERE and even after several times asking to help remove it off our site they still did not and we still have the icon on the site for the past 7 days now.

Q by QS
Spojené státy
Doba používání aplikace: 29 dny
Vývojář ⭐ Smartsupp ⭐ odpověděl 18. červen 2023

Dear Mr/Mrs,

Thank you for your review, and we are deeply sorry you were dissatisfied with Smartsupp.
Please let us explain what happened.
When you first contacted us, our customer support and developers tried to find a solution for you. Since we needed your permission to check your account and find out what has happened with the plugin, we asked you for access, unfortunately, you declined this option. In this case, we weren't able to help you. The second time you contacted us with the same issue, we investigate the Smartsupp code on your website again. We found out that the Smartsupp code is installed via Google Tag Manager.
This means that you need to go to your Google Tag Manager account, find the Smartsupp event there, and delete it. Unfortunately, since the code is directly in your Google Tag Manager, which we cannot access, we are not able to delete the code for you.

If you still have any difficulties with deleting the code, contact our support, and we will do our best to resolve this situation to your satisfaction
Thank you very much for your understanding.
Best Regards
Smartsupp team

18. leden 2022

We tried many apps like that but this one absolutely follow our requirements. Great way how to start a conversation with customers who have a questions about our products – so we have a greater chance that they make an order.

CBDpharma.cz
Česko
Doba používání aplikace: 8 minutami

O této aplikaci

Uvedena

5. říjen 2021

Jazyky

čeština, němčina, angličtina, španělština, maďarština, polština, francouzština, italština, a nizozemština

Funguje s:

Google Analytics, Facebook Messenger

Vytvořeno partnerem ⭐ Smartsupp ⭐

Informace o partnerovi ⭐ Smartsupp ⭐

Průměrné hodnocení: 2,2

Počet roků zkušeností s vývojem aplikací pro Shopify App Store: 7

Šumavská 524/31, Brno, 60200, CZ

Podpora

Poslat zprávu

support@smartsupp.com

Více aplikací jako je tato

Zdarma
Customer Engagement Tools Under a Single Platform
4,8 z 5 hvězd Celkový počet recenzí: 4534 Zdarma
Connect with shoppers and drive sales with chat
4,9 z 5 hvězd Celkový počet recenzí: 717 K dispozici je bezplatný plán
WhatsApp Platform Including Automation, Abandoned Carts & Chat

Chcete přidat nějakou aplikaci?

Vyzkoušejte si Shopify zdarma na 3 dny