Messent ‑ Text SMS Marketing

Messent ‑ Text SMS Marketing

od Transcy

Automatizace SMS marketingu. SMSBump, Privy, Postscript Alt

4.6 z pěti hvězd(55 hodnocení)

Zvyšte míru konverze

Standardní kampaň SMS s inteligentním plánem může přesně oslovit zákazníka nastavením filtru a přímým zvýšením konverzního poměru.

Flexibilní v SMS marketingu

Plně automatizovaná funkce SMS. Zvyšte prodej s menším úsilím, zachraňte opuštěné vozíky, naplánujte sledování a další bez zvednutí prstu.

Dokonale určete publikum

Poskytněte obchodníkům plnou schopnost segmentovat publikum SMS, sledovat atributy zákazníků a plynule vylepšovat kampaň.


Podrobnosti o Messent ‑ Text SMS Marketing

Co je Messent?

Messent je sada nástrojů pro marketing SMS pro obchodníky Shopify, kteří chtějí rozšířit své marketingové strategie pomocí SMS marketingu o své úžasné funkce: Naplánovat kampaň, Automatizační kampaň a SMS segmenty.

Chytrý plán kampaně

Naplánovat kampaň je základní funkce marketingu SMS pro obchodníky Shopify k provádění základních a efektivních kampaní SMS. Program Schedule Campaign, zaměřený na cílení na publikum a harmonogram odesílání, je ideální pro všechny obchody, zejména pro malé obchody, aby získal více publika a zvýšil míru konverze.

Naplánovat funkce kampaně:

  • Cílové publikum na základě atribucí (umístění, chování, e-mail, objednávka, výdaje atd.) Pro větší přesnost
  • Inteligentní plánovací systém s flexibilním časovým pásmem vám umožňuje oslovit zákazníky bez rušení
  • Zkrácený odkaz: Pomozte uživatelům spravovat délku SMS, přimějte čtenáře, aby se více soustředil na zprávu, snižte rozptýlení
  • Vložte slevový kód: Zjednodušte další propagační akce obchodníků pomocí efektivního úložiště slevových kódů
  • Kontrola síly zprávy: Rychlá kontrola ukazuje, jak „silná“ je zpráva, a stručně navrhuje, co lze vylepšit
  • Odeslaný test: Odeslání konceptu verze, která ukazuje, jak by byla zpráva ve skutečnosti

Brilantní automatizační kampaň

Automatizační kampaň je vyvinuta, aby pomohla nejen začínajícím obchodníkům, ale také zkušeným marketingovým agentům SMS provádět jejich nejlepší marketingové kampaně SMS. Jak to děláme?

  • Úplná sada spouště: Sada spouště je sestavena na základě nákupní cesty zákazníka. Messent rozlišil cestu do 3 různých fází (povědomí, zvážení a rozhodnutí) a jednoho dalšího typu: aktivita kampaně. Poskytne vám možnost přiblížit se zákazníkům od A do Z.
  • Knihovna základních toků: Messent má spoustu základních toků SMS marketingu, které byly postaveny na skutečném prostředí elektronického obchodování. (Opuštěný tok obnovy košíku, Žádost o kontrolu, Průběžné sledování atd.). Kampaň automatizace SMS můžete spustit hned od Messentu a nemusíte zkoumat, jak nastavit tok
  • Flexibilní a různorodá sada akcí: Messent vám poskytuje plně přizpůsobitelné nastavení. Můžete nastavit A / B test, nastavit podrobnější podmínky a přesněji definovat publikum atd. Ve vašem toku není žádný limit.
  • Správa kontaktů: Messent vám pomůže automaticky přidat značku pro publikum, seskupit návštěvníky do podskupin, sledovat je nebo je nesledovat, abyste mohli dobře zacházet se svými cílovými skupinami a zpráva vám pošle větší přesnost.

Segmenty přesnosti

Messent poskytuje segment SMS, pomocí kterého můžete uspořádat seznam kontaktů a rozdělit jej do mnoha užitečných podskupin podle filtrů stavu a vašich potřeb.

Všechny prémiové funkce jsou připraveny ZDARMA. Získejte Messent hned teď a zvyšte prodej v této vánoční a novoroční dovolené.

Integrováno s

  • Ali Reviews,
  • Boost sales,
  • SMS,
  • Text marketing,
  • Abandoned cart,
  • Automation

Galerie médií

Podpora

Nacenění

Bezplatná instalace

Všechny prémiové a základní funkce pro SMS marketing jsou pro vás zdarma, což za ně musíte zaplatit v jiných aplikacích.

4.6 z pěti hvězd

Celkové hodnocení odráží aktuální stav aplikace. Zahrnuje všechny recenze aplikací, ale upřednostňuje ty nejnovější.
  • 5 z pěti hvězd
    87 % hodnocení má hodnotu 5 hvězdy
  • 4 z pěti hvězd
    5 % hodnocení má hodnotu 4 hvězdy
    (3)
  • 3 z pěti hvězd
    2 % hodnocení má hodnotu 3 hvězdy
    (1)
  • 2 z pěti hvězd
    0 % hodnocení má hodnotu 2 hvězdy
    (0)
  • 1 z pěti hvězd
    5 % hodnocení má hodnotu 1 hvězdy
    (3)

Nejnovější recenze

Daily Offers®

Bad App, a bad imitation of others, not very transparent about the costs. They appeal to hidden policies, I had the terrible experience of charging $ 100 for a campaign that despite having told support TWICE (demonstrable). They continued the delivery against my will, consuming the entire budget in seconds. I'll ask Shopify for a refund since they refused and offered me a ridiculous 10%.

Odpověď vývojáře

1. duben 2021

Hi there,

Here's Emily from Messent - SMS Marketing Support Team and we're deeply sorry for this inconvenience caused.

As I have checked your issues and seen that as following:

1. The first concern "not very transparent about the costs", for making it clear, once you finish creating your campaign, our app will show you the estimated cost of project. Also our app shows an formal country pricing of message in-app.

2. We will take responsibility because our support did not do the needful to stop your campaign and let your campaign spend part of your money, we will have an internal discussion with the concern agent to avoid this problem. To have a proper compensation, we would like to offer 10% for the next top-up money to your account

We have sent you a follow-up email, please let them know if you need further support.

Regards,
Emily
Messent - SMS Marketing Support Team

Scrub Caps & More

I needed support because there was a sync problem. Chat support was ignoring my messages. I asked several times to speak with someone that can help me but to no avail.

Odpověď vývojáře

25. leden 2021

Hi there,

Here's Kane from Messent - SMS Marketing Support Team and we sincerely apologize for this inconvenience caused.

As we have checked your synced data, it has been completely synced on Messent. Also, because you have lots of contacts, so it needs to take time to sync from Shopify to Messent.

I have seen that you are having an active chat with my colleague, please let them know if you need further support.

Looking forward to hearing from you soon.

Regards,
Kane
Messent - SMS Marketing Support Team

HomeGoodieTH

The Support is incredible with my custom requirements and the team has a great app. The UI is very easy to use. Definetly recommend giving them a try.

Odpověď vývojáře

5. leden 2021

Hi there,

Here's William from Messent - SMS Marketing Support Team. Thank you so much for your greathearted review.

Besides that, to make your experience better, we will keep on improving our services for valued Messent users like you. Thank you for the loving words you've shared, and thank you for being the best part of Messent.

Also I highly recommend you to check our blog for latest news regarding not only Messent, but also other our FireApps applications and e-commerce tips, and more than that at https://fireapps.io/blog

If you have any further questions, please feel free to contact us via our 24/7 live chat, or email us at support@fireapps.io

Regards,
William
Messent - SMS Marketing Support Team