Messent ‑ Text SMS Marketing

Messent ‑ Text SMS Marketing

door Transcy

Automatisering van SMS-marketing. SMSBump, Privy Alt

4.6 van 5 sterren(56 recensie)

Verhoog de conversieratio

Standaard sms-campagne met slim planningssysteem kan de klant nauwkeurig benaderen door instellingen om de conversieratio direct te verhogen

Flexibel in sms-marketing

Volledige sms-automatisering om de verkoop te stimuleren met minder moeite, verlaten karren te redden, follow-up te plannen en meer

Bepaal het publiek perfect

Bied verkopers de volledige mogelijkheid om sms-doelgroep te segmenteren, klantkenmerken bij te houden en de campagne soepel te verbeteren.


Over Messent ‑ Text SMS Marketing

Wat is Messent?

Messent is de sms-marketingtoolkit voor Shopify-handelaars die marketingstrategieën willen verbeteren met geweldige functies: campagne plannen, automatiseringscampagne en sms-segmenten.

Smart Campagne plannen

De essentiële functie voor verkopers om eenvoudige en efficiënte sms-campagnes uit te voeren, perfect voor alle winkels om meer publiek te werven en de conversieratio te verhogen.

Campagnefuncties plannen:

  • Doelgroep op basis van attributies (locatie, gedrag, e-mail, telefoonnummer, bestelwaarde, totale uitgaven, aantal producten, etc.) voor meer nauwkeurigheid
  • Slim planningssysteem met flexibele tijdzone stelt u in staat om klanten te benaderen zonder te storen
  • Link verkorten: beheer de lengte van de sms, zorg ervoor dat de lezer zich meer op het bericht concentreert, verminder de afleiding.
  • Voeg kortingscode in: vereenvoudig de volgende promotie-evenementen van verkopers met efficiënte opslag van kortingscodes.
  • Beoordeling berichtsterkte: Snel overzicht laat zien hoe "sterk" het bericht is en stel voor wat kan worden verbeterd.
  • Test verzenden: stuur een conceptversie van het bericht en laat zien hoe het bericht eruit zou zien.

Briljante automatiseringscampagne

Automation Campaign in Messent is ontwikkeld om niet alleen beginnende verkopers, maar ook ervaren sms-marketeers te helpen hun beste sms-marketingcampagnes uit te voeren.

  • Volledige set triggers: de triggerset is gebaseerd op het kooptraject van de klant. Messent onderscheidde de reis in 3 verschillende fasen (Bewustwording, Overweging en Beslissing) en een ander type: Campagneactiviteit. Het geeft u de mogelijkheid om uw klanten van A tot Z te benaderen.
  • Essentiële stroombibliotheek: veel essentiële sms-marketingstromen die zijn gebouwd op de echte e-commerce-ervaring. (Herstelprocedure voor verlaten winkelwagentjes, Stroom aanvragen voor beoordeling, opvolging van bestelling annuleren, enz.). U kunt meteen een sms-automatiseringscampagne starten zonder te leren hoe u een stroom kunt instellen.
  • Flexibele en diverse actieset: biedt een volledig aanpasbare instelling. U kunt A / B-test, meer gedetailleerde voorwaarden instellen om uw publiek nauwkeuriger te definiëren. Er is geen limiet in uw eigen stroom.
  • Contactbeheer: voeg automatisch een tag toe voor het publiek, groepeer bezoekers in subgroepen, volg ze of ontvolg ze zodat u uw doelgroepen goed kunt behandelen en het bericht nauwkeuriger wordt verzonden.

Nauwkeurigheidssegmenten

Messent biedt een SMS-segment waarmee u uw lijst met contactpersonen kunt ordenen, deze kunt verdelen in vele nuttige subgroepen op basis van uw conditiefilters en uw behoeften.

Alle premiumfuncties staan ​​GRATIS voor u klaar. Koop Messent om de verkoop tijdens deze kerst- en nieuwjaarsvakantie te stimuleren

Integreert met

  • Ali Reviews,
  • Boost sales,
  • SMS,
  • Text marketing,
  • Abandoned cart,
  • Automation

Mediagalerij

Ondersteuning

Prijzen

Gratis te installeren

Alle premium en essentiële functies voor sms-marketing zijn gratis voor u, waarvoor u in andere apps moet betalen.

4.6 van 5 sterren

De algemene beoordeling geeft de huidige status van de app weer. Het is verantwoordelijk voor alle app-recensies, maar geeft voorrang aan de meest recente.

  • 5 van 5 sterren
    88% recensies zijn 5 sterren
  • 4 van 5 sterren
    5% recensies zijn 4 sterren
  • 3 van 5 sterren
    2% recensies zijn 3 sterren
  • 2 van 5 sterren
    0% recensies zijn 2 sterren
    (0)
  • 1 van 5 sterren
    5% recensies zijn 1 sterren

Meest recente recensies

MY STORE LIVING

This App is very good! They help me step by step to solve it. I highly recommend them. Jennifer always help me.

Antwoord van ontwikkelaar

13 september 2021

Hi Maytee,

Here's Louisa from Messent - SMS Marketing Support Team. Thank you so much for your greathearted review.

Besides that, to make your experience better, we will keep on improving our services for valued Messent users like you. Thank you for the loving words you've shared, and thank you for being the best part of Messent.

Also I highly recommend you to check our blog for latest news regarding not only Messent, but also other our FireApps applications and e-commerce tips, and more than that at https://fireapps.io/blog

If you have any further questions, please feel free to contact us via our 24/7 live chat, or email us at support@fireapps.io

Regards,
Louisa
Messent - SMS Marketing Support Team

Daily Offers®

Bad App, a bad imitation of others, not very transparent about the costs. They appeal to hidden policies, I had the terrible experience of charging $ 100 for a campaign that despite having told support TWICE (demonstrable). They continued the delivery against my will, consuming the entire budget in seconds. I'll ask Shopify for a refund since they refused and offered me a ridiculous 10%.

Antwoord van ontwikkelaar

1 april 2021

Hi there,

Here's Emily from Messent - SMS Marketing Support Team and we're deeply sorry for this inconvenience caused.

As I have checked your issues and seen that as following:

1. The first concern "not very transparent about the costs", for making it clear, once you finish creating your campaign, our app will show you the estimated cost of project. Also our app shows an formal country pricing of message in-app.

2. We will take responsibility because our support did not do the needful to stop your campaign and let your campaign spend part of your money, we will have an internal discussion with the concern agent to avoid this problem. To have a proper compensation, we would like to offer 10% for the next top-up money to your account

We have sent you a follow-up email, please let them know if you need further support.

Regards,
Emily
Messent - SMS Marketing Support Team

Scrub Caps & More

I needed support because there was a sync problem. Chat support was ignoring my messages. I asked several times to speak with someone that can help me but to no avail.

Antwoord van ontwikkelaar

25 januari 2021

Hi there,

Here's Kane from Messent - SMS Marketing Support Team and we sincerely apologize for this inconvenience caused.

As we have checked your synced data, it has been completely synced on Messent. Also, because you have lots of contacts, so it needs to take time to sync from Shopify to Messent.

I have seen that you are having an active chat with my colleague, please let them know if you need further support.

Looking forward to hearing from you soon.

Regards,
Kane
Messent - SMS Marketing Support Team