SEO App by Squirrly SEO

SEO App by Squirrly SEO

$29.99 pr. måned. Mulighed for gratis prøveperiode.
Bedømmelse (3,4)
Anmeldelser

Højdepunkter

Udviklet til din virksomhed
  • Brug direkte i Shopify-administratoren

Om denne app

Lanceret

9. oktober 2018

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Et komplet SEO værktøjssæt designet til at hjælpe handlende med at rangere hurtigere ved at følge beviste metoder

Squirrly besvarer opkaldet for overkommelig SEO marketing support ved at give Shopify handlende med essentielle SEO værktøjer og uovertruffen vejledning. Ved at bruge Squirrly, kan Shopify handlende tage SEO i deres egne hænder og udføre nøgleopgaver for at forbedre SEO på deres site og rangere deres sider på de øverste positioner i Google Search. Dermed øger de deres online synlighed, driver målrettet trafik til deres Shopify butikker og får flere kunder til at vokse deres forretning.

Squirrly besvarer opkaldet for overkommelig SEO marketing support ved at give Shopify handlende med essentielle SEO værktøjer og uovertruffen vejledning. Ved at bruge Squirrly, kan Shopify handlende tage SEO i deres egne hænder og udføre nøgleopgaver for at forbedre SEO på deres site og rangere deres sider på de øverste positioner i Google Search. Dermed øger de deres online synlighed, driver målrettet trafik til deres Shopify butikker og får flere kunder til at vokse deres forretning. mere
  • Live Assistant: Få øjeblikkelig feedback for at sikre 100% On-Page SEO optimering
  • Nøgleordsforskningsværktøj: Find uudnyttede nøgleordsideer og analyser deres potentiale.
  • SEO Audit: afslører tekniske SEO problemer, og anbefaler forbedringer og rettelser
  • Se top-rangerende sider for bedre at forstå, hvor salg kommer fra
  • Gem og organiser nøgleord i grupper for at perfektionere din SEO strategi.

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Priser

SEO PRO Plan

$29.99 om måneden

  • Optimer ubegrænsede produkter, samlinger, indlæg
  • 100 nøgleordsforsknings forespørgsler/måned
  • Site audit for 100 sider
  • Administrer din nøgleordsportefølje

14-dages gratis prøveperiode

SEO PRO Plan

$29.99 om måneden

  • Optimer ubegrænsede produkter, samlinger, indlæg
  • 100 nøgleordsforsknings forespørgsler/måned
  • Site audit for 100 sider
  • Administrer din nøgleordsportefølje

14-dages gratis prøveperiode

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder

5 anmeldelser

Samlet bedømmelse
3,4
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 60 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 40 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
28. november 2018

SEO App by Squirrly SEO is what gets us sales at the moment. It's actually the only app we've been using for marketing and getting visitors that has brought us results. It helped me find ways to position our action figures with RWBY, our dragonball z toys and our OverWatch merchandise.

I never thought people searched for the keywords we ended up using, thanks to SEO app by squirrly SEO. The app said these keywords would bring us search traffic and they did. Optimizing with the Live Assistant is super easy as well.

Our secret is the long category descriptions we've started to create. Didn't spend much time on it yet, because we were not expecting results. Now, I know it's a must use for our store.

One Geek
Storbritannien
7 måneder bruger appen
24. marts 2020

I used this app to start keyword research site-wide. Now I have a clear picture of the products I need to place in my store, to gain visitors who search on Google. Also, even before releasing my store publicly it helped me write the text and place images in product pages, so when I release this store to search engines, I will be placed in front.

I would really like if they can add the rankings feature soon to the Shopify app. I know they have it for their WP version.

Cluj Work
Rumænien
7 måneder bruger appen
Redigeret 21. oktober 2021

Unfortunately, customer service is vague and didn't answer any questions until we got charged again. We asked numerous times if it's possible to transfer our WordPress license to Shopify but they kept giving us vague answers and it wasn't until we got charged that they specified. It was only until then they started to clarify. Okay developers but very poor customer service

African Fair Trade Society
Canada
2 måneder bruger appen
Squirrly Limited svarede 18. november 2021

You didn't have a problem with the Shopify App, which runs really well. Your review is about something else entirely. Our team has helped you understand that the WordPress product has a different licensing system sold through a completely different store.

Your purchase on Shopify was through the Shopify store and you had 14 days to decide to buy. You decided to buy. It's something that you have done yourself, by your actions.

Your WordPress license is completely different and has nothing to do with what's going on for the Shopify stores and we have explained this to you over 10 different email replies, which were all sent in due time.

What you are saying here are complete lies, and also irrelevant to the APP itself. You had a last moment change of heart and you are trying to blame it on us. Such imature business behaviour on your end is not something we can help with. You knew that you were buying a new app from a different store and you bought it after trialing it.

19. december 2018

Great app very useful for the seo of your shopify store if you want to rank your store to get free trafic.

Avocado Leaf Tea
USA
9 dage bruger appen
Redigeret 26. februar 2021

TERRIBLE! Will not load our products. Cute idea. But utterly worthless. Squirrly SEO is an appropriate name... This app is Squirrly! Update:
As regards the developer's response... I'm not a "competitor". Just a mercahnt trying to warn others about an item that failed to function.

ExcellentSupply.com
USA
Cirka en time bruger appen
Squirrly Limited svarede 26. februar 2021

[Update reply] This app is not supposed to load any of your products. We never said it would. Our app helps you optimize your store. It doesn't steal all your content from your shop. Why would we do that? That would be ridiculous.

Your review: It's also like going to Apple and leaving them a review on their iPhone: 1-star because it doesn't cook my lunch meal.

Squirrly didn't fail to function. It doesn't have to load any products.

This looks like a 1 star from some competitor. The app doesn't have to load any products? Did you read what it does? Did you watch any videos?

Here you can see all differences between our main product and this one https://www.squirrly.co/media/2021/02/sq-plugin-vs-sq-shopify-02.png

You will see that it's incredibly useful for SEO. You're saying such things about a software that's paid monthly by 7,479 Business Owners: https://www.squirrly.co/best-saas-companies/

I think you haven't even tried it.

Om denne app

Lanceret

9. oktober 2018

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Udviklet af Squirrly Limited

Om Squirrly Limited

3,4 i gennemsnitlig bedømmelse

5 års erfaring med at udvikle apps til Shopify App Store

20-22 Wenlock Road, London, BFP, N1 7GU, GB

Support

Skriv en besked

+44 121 285 7621

support@squirrly.co

Flere apps som denne

Gratis abonnement tilgængeligt
Lokationsydelsessoftware til online og offline salg.
5,0 ud af 5 stjerner 28022 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Produktanmeldelser med fotos & videoer for social bevisførelse & SEO
Built for Shopify
5,0 ud af 5 stjerner 2035 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
SEO boost, Sidehastighed, Billedoptimering, JSON, sitemap & GSC!
Built for Shopify

Vil du tilføje en app?

Prøv Shopify gratis i 3 dage