GOtext ‑ SMS Marketing

GOtext ‑ SMS Marketing

Fra $19 pr. måned. 7-dages gratis prøveperiode.
Bedømmelse (4,7)
Anmeldelser
Udvikler

Højdepunkter

Udviklet til din virksomhed
  • Brug direkte i Shopify-administratoren

Om denne app

Lanceret

13. januar 2018

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Shopify Flow, ReConvert, SMS

Laveste pris pr. SMS - Gratis prøveperiode – Gratis kredit

GOtext er en nem at bruge SMS-markedsføringsapp til at sende kunderne personlige salgsfremmende tilbud, ordreopdateringer og påmindelser om forladte indkøbskurve. Opret SMS-automatiseringer for at vinde tilbage potentielle købere via tekster om genopretning af forladte indkøbskurve, beløn nye kunder med en rabatkode, og vind eksisterende kunder tilbage.

GOtext er en nem at bruge SMS-markedsføringsapp til at sende kunderne personlige salgsfremmende tilbud, ordreopdateringer og påmindelser om forladte indkøbskurve. Opret SMS-automatiseringer for at vinde tilbage potentielle købere via tekster om genopretning af forladte indkøbskurve, beløn nye kunder med en rabatkode, og vind eksisterende kunder tilbage. mere
  • Send SMS til kostpris
  • Spor indtægter genereret fra SMS og ROI i appen
  • Send personlige beskeder til publikum ved hjælp af dine historiske Shopify-data
  • Vokse din SMS-abonnentliste via vores TCPA-kompatible genereringsværktøjer

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Priser

7-dages gratis prøveperiode

Starter

$19 om måneden

Send SMS til kostprisrater US $0.009 (inklusive operatørgebyrer)

  • 1.000 gratis SMS-kredit
  • Onboarding-opkald + opsætningsstøtte
  • Kampagner + automatiseringer
  • Værktøjer til erhvervelse af abonnenter

Pro

$89 om måneden

Send SMS til kostprisrater US $0.009 (inklusive operatørgebyrer)

  • 5.000 gratis SMS-kredit
  • Onboarding-specialist
  • Dedikeret CSM
  • Analyse + rapportering
  • Tilpasningsværktøjer til opt-in

Starter

$19 om måneden

Send SMS til kostprisrater US $0.009 (inklusive operatørgebyrer)

  • 1.000 gratis SMS-kredit
  • Onboarding-opkald + opsætningsstøtte
  • Kampagner + automatiseringer
  • Værktøjer til erhvervelse af abonnenter

Pro

$89 om måneden

Send SMS til kostprisrater US $0.009 (inklusive operatørgebyrer)

  • 5.000 gratis SMS-kredit
  • Onboarding-specialist
  • Dedikeret CSM
  • Analyse + rapportering
  • Tilpasningsværktøjer til opt-in

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder

686 anmeldelser

Samlet bedømmelse
4,7
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 83 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 14 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 3 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 1 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
1. februar 2024

Does what it should do. Easy to set-up and by far the cheapest text rates compared to other apps.

Laro London
Storbritannien
2 minutter bruger appen
2. oktober 2023

I downloaded the app more than two months ago and I haven't been able to send out even one campaign due to technical challenges. Bad app, even worse support team! Avoid if possible.

BeautyFix Training
USA
2 måneder bruger appen
GOtext svarede 4. oktober 2023

Dear Beauty Fix Training,

We are sorry to hear you haven't enjoyed using our app. We have reviewed your account and it did not comply with our (and Shopify's) TCPA compliance rules. There is a message warning you of this and prompts you to resolve this in your account. We then assisted you in resolving this and applied free SMS credit to your account to help you get started with our app.

We have these protections in place to reduce spam SMS being sent and to ensure our users comply with Shopify's rules.

We would love to have you back and assist in getting your account optimised.

Kind Regards,

The GOtext Team

5. juli 2023

I stopped your APP last month, why am I still being charged for July? I want my money back!!!!

I stopped your APP last month, why am I still being charged for July? I want my money back!!!!

I stopped your APP last month, why am I still being charged for July? I want my money back!!!!

Tiptop Auto Parts
USA
Mere end et år bruger appen
GOtext svarede 17. juli 2023

Hi Tiptop Auto Parts,

We're really sorry that you received an unexpected charge. On reviewing your account, you removed the app after the beginning of the last Shopify billing cycle which is why you see the charge in your account.

We have contacted Shopify and requested a refund on your behalf.

Kind Regards,

GOtext Support Team

8. oktober 2018

One of the best apps so far
It does what does Recart for free, it's very intuitive (plus I tried 5 SMS apps that sucked, this one is great!)
Would totally recommand

Trésor Ethnique
Frankrig
Mere end 5 år bruger appen
4. september 2018

Support been helpful with me. Also app is working well and the best part is that is FREE :)

Woddph
Filippinerne
Cirka 5 år bruger appen

Om denne app

Lanceret

13. januar 2018

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Shopify Flow, ReConvert, SMS

Udviklet af GOtext

Om GOtext

4,7 i gennemsnitlig bedømmelse

6 års erfaring med at udvikle apps til Shopify App Store

71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, ENG, WC2H 9JQ, GB

Support

Skriv en besked

support@go-text.com

Flere apps som denne

4,9 ud af 5 stjerner 1940 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Gør SMS til din #1 fuldt ejet indtægtskanal
4,7 ud af 5 stjerner 113 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Tekstmarkedsføring med AI & SMS-alert for genopretning af forladte indkøbskurve
5,0 ud af 5 stjerner 9 anmeldelser i alt Gratis at installere
OTP Login, checkout OTP, Forladt indkøbskurv, ordrenotifikationer