Calificación general
4,9
Recuentos por nivel de calificación
  • El 92% de las calificaciones son de 5 estrellas
  • El 2% de las calificaciones son de 4 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 3 estrellas
  • El 0% de las calificaciones son de 2 estrellas
  • El 5% de las calificaciones son de 1 estrellas
8 de abril de 2024

Ik had een goede ervaring, ik kreeg een rode melding en schrok me een hoedje. Tanmay heeft me goed geholpen en gerustgesteld. Hij heeft heel m'n site afgespeurd naar een mal-function en zelfs met me getest of alles nu wel goed werkt. Top team.

vibes-amsterdam
Países Bajos
4 días usando la aplicación
Trackify X respondió 10 de abril de 2024

Hallo Vibes-Amsterdam,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze prachtige recensie voor ons achter te laten! Het spijt ons dat u een probleem heeft ondervonden en we zullen onze ontwikkelaars het probleem laten onderzoeken. Het is geweldig om te horen dat Tanmay je heeft kunnen helpen. Hartelijk dank voor je erkenning. Proost!

26 de marzo de 2024

Tanmay heeft me geholpen. Ik ben zeer tevreden over de hulp. Bedankt.

ByGwenOnline
Países Bajos
Alrededor de 1 mes usando la aplicación
Trackify X respondió 28 de marzo de 2024

Hallo ByGwenOnline,

Bedankt voor het erkennen van Tanmay! Hij is nieuw in ons team, maar is nu al een uitstekende bijdrager die altijd tot het uiterste gaat voor onze verkopers. Het is altijd heel fijn om positieve feedback te krijgen over onze teamleden. Nogmaals bedankt!

22 de mayo de 2024

tanmay heeft ons heel goed geholpen , hij was heel snel en heeft het anel geregeld

Velli-Amsterdam
Países Bajos
4 meses usando la aplicación
Trackify X respondió 24 de mayo de 2024

Hallo Velli-Amsterdam,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat Tanmay je zo goed heeft geholpen. Klantenservice is een van onze kernwaarden, en we streven ernaar om al onze gebruikers snel en efficiënt te helpen.

Dank je wel voor het zijn van een gewaardeerde gebruiker!

19 de febrero de 2024

very patient and takes the time to explane everything. Tanmay

MillBi
Países Bajos
3 días usando la aplicación
Trackify X respondió 23 de febrero de 2024

Hello MillBi,
Thank you for taking the time to write us this review. We are glad that Tanmay was able to assist you with your setup. We strive to provide solutions as well as education to help merchants such as you. Thanks again!

The Support Team

13 de mayo de 2024

Tanmay heeft me super goed geholpen met een probleem. Heel professioneel en snel met duidelijke uitleg. Dank je wel Tanmay en tot de volgende keer!!

Noor Store
Países Bajos
11 días usando la aplicación
Trackify X respondió 15 de mayo de 2024

Hallo Noor Store,

Dank u voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat ons teamlid Tanmay u zo goed heeft geholpen. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we staan altijd klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor het delen!

16 de mayo de 2024

Ik ben geholpen door Tanmay. Hij was heel vriendelijk, geduldig en erg behulpzaam. Geweldige geholpen en nu kan ik weer verder. Super bedankt Tanmay!

Selected by Miranda
Países Bajos
6 días usando la aplicación
Trackify X respondió 21 de mayo de 2024

Hallo Selected by Miranda,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat ons teamlid Tanmay je zo goed heeft ondersteund. Klantenservice is een topprioriteit voor ons, en we zijn verheugd dat je nu verder kunt. Bedankt voor het delen!

Dank je wel voor het zijn van een gewaardeerde gebruiker!

6 de mayo de 2024

Tanmay heeft mij ongelofelijk goed geholpen, ik ben erg content met de wijze hoe hij mij te woord heeft gestaan! Veel dank !!!

Groeten,

Nadia

Annea
Países Bajos
3 días usando la aplicación
Trackify X respondió 7 de mayo de 2024

Beste Annea,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat Tanmay je zo goed heeft geholpen en dat je tevreden bent over de manier waarop hij je heeft bijgestaan. Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Fecha de modificación: 21 de marzo de 2024

Tanmay help me very quick and very good and he said I come about 5 minutes and he was there exactually after 5 minutes(he was busy with somebody else)! so he is also a man of his words, we big the time that was neccersary and your where polite!!

Mijn winkel
Países Bajos
3 meses usando la aplicación
Trackify X respondió 21 de diciembre de 2023

Hi Mijn winkel,

Thank you for leaving us this nice review, Deepanjoy is a rockstar on our team, he'll be thrilled to read such positive feedback!

20 de mayo de 2024

J'ai reçu un appel avec Tanmay et tout s'est très bien passé ! Support de très bonne qualité et très réactif ! Merci !

Estelino
Bélgica
Alrededor de 1 mes usando la aplicación
Trackify X respondió 21 de mayo de 2024

Bonjour Estelino,

Merci pour votre retour ! Nous sommes ravis d'apprendre que votre appel avec Tanmay s'est très bien passé. Un support de haute qualité et réactif est notre priorité. Merci de partager votre expérience !

Merci d'être un utilisateur apprécié !

11 de diciembre de 2023

This is the worst app ever. Support team is not bad but app itself is not doing a good job. If you are choosing this app because it is cheaper than triplewhale and hyros don't do it. I lost a lot of money because of this app. Serverside api keeps disconnecting everyday by itself which is affecting ad results very bad.

Properkicks
Estados Unidos
2 meses usando la aplicación
Trackify X respondió 13 de diciembre de 2023

Hello Properkicks,

We are sorry you are experiencing issues with our application. As we know our app is generating the long-term token which usually last for 3-4 months. We believe this is a Facebook issue because of two possible reasons, either changing your Facebook password frequently or logging into multiple Facebook accounts and/or devices. We highly suggest you check with your Facebook support regarding this problem.