전체 평점
4.9
평점 수준당 개수
  • 평점의 92%가 별 5개입니다
  • 평점의 2%가 별 4개입니다
  • 평점의 0%가 별 3개입니다
  • 평점의 0%가 별 2개입니다
  • 평점의 5%가 별 1개입니다
2024년 4월 30일

Tanmay really helped solve my issue!

NightBuddy.co
미국
앱 사용 기간 29일
답글 Trackify X개 2024년 5월 7일

Hi NightBuddy.co,

Thank you for your review! We're glad to hear that Tanmay was able to help solve your issue. Our team is committed to providing excellent support, and it’s great to know when we’ve made a difference. Thanks for sharing!

2024년 3월 26일

Ik ben vriendelijk en duidelijk geholpen door Tanmay.

Serola
네덜란드
앱 사용 기간 대략 2개월
답글 Trackify X개 2024년 3월 28일

Hallo Serola,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze prachtige recensie voor ons achter te laten! Tanmay is een uitstekend lid van ons team, het is erg leuk om zulke positieve feedback over hem te ontvangen. Neem gerust altijd contact met ons op voor eventuele toekomstige hulp!

2024년 4월 23일

thank you, guys, for the support, tanmay was fantastic in solving my problem

LeLightGo
필리핀
앱 사용 기간 24일
답글 Trackify X개 2024년 4월 24일

Hi LeLightGo,

Thanks for sharing your feedback! We're thrilled to see Tanmay assisted you and solved the issue. Thanks again for your kind words!

2024년 3월 26일

Tanmay heeft me geholpen. Ik ben zeer tevreden over de hulp. Bedankt.

ByGwenOnline
네덜란드
앱 사용 기간 대략 1개월
답글 Trackify X개 2024년 3월 28일

Hallo ByGwenOnline,

Bedankt voor het erkennen van Tanmay! Hij is nieuw in ons team, maar is nu al een uitstekende bijdrager die altijd tot het uiterste gaat voor onze verkopers. Het is altijd heel fijn om positieve feedback te krijgen over onze teamleden. Nogmaals bedankt!

2024년 3월 11일

Top geholpen door Tanmay!

poelo
네덜란드
앱 사용 기간 2개월
답글 Trackify X개 2024년 3월 14일

Hallo Poelo,

Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden. Tanmay is een rockster in ons team, we zijn zo blij met zulke positieve feedback. Nogmaals bedankt!

2024년 4월 26일

Tanmay has helped me tremendously! Super friendly and helpful!
Great product!

BLÅ Amsterdam
네덜란드
앱 사용 기간 16일
답글 Trackify X개 2024년 4월 29일

Hi BLÅ Amsterdam,

We’re thrilled to hear that Tanmay was able to provide you with great support and that you're happy with our product! Thank you for taking the time to share your experience with us!

2024년 5월 1일

The service from mister Tanmay is very good and thank you very much.

jellowshops
벨기에
앱 사용 기간 14일
답글 Trackify X개 2024년 5월 7일

Hi jellowshops,

Thank you for taking the time to leave a review! We're pleased to hear that you had a very good experience with Tanmay. Providing excellent service is our top priority, and your appreciation means a lot to us. Thanks again for sharing!

2024년 5월 13일

Tanmay heeft me super goed geholpen met een probleem. Heel professioneel en snel met duidelijke uitleg. Dank je wel Tanmay en tot de volgende keer!!

Noor Store
네덜란드
앱 사용 기간 11일
답글 Trackify X개 2024년 5월 15일

Hallo Noor Store,

Dank u voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat ons teamlid Tanmay u zo goed heeft geholpen. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we staan altijd klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor het delen!

2024년 5월 6일

Trackify is the best application for all things pixel. I thank tanmay for helping me set up the application properly.

Darilly
프랑스
앱 사용 기간 11일
답글 Trackify X개 2024년 5월 7일

Hi Darilly,

Thank you for your feedback! We're glad to hear our app is meeting your needs and to know that Tanmay was able to assist you in setting up the application properly. Thanks again for sharing!

2024년 3월 8일

duidelijk met goede support van Tanmay.

Excellent21 shop
네덜란드
앱 사용 기간 대략 2개월
답글 Trackify X개 2024년 3월 11일

Hallo Excellent21 shop,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie recensie voor ons achter te laten! Tanmay is een rockster in ons team en we zijn blij dat hij een uitstekende klantervaring heeft kunnen bieden!