Samlet bedømmelse
4,7
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 77 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 15 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 4 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 2 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 2 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
14. januar 2024

Ich bin sehr zufrieden mit der Übersetzung, allerdings wird gesagt, dass man bis zu 3 Sprachen übersetzen kann mit dem Free Plan aber ich kann nur eine Übersetzen danach ist schluss. Außerdem kann der Währungskalkulator mit dem vom Shopify probleme machen und die Preise sehr schnell sehr stark verändern. Ich benutze nur die Übersetzung von Sprachen aber es funktioniert sehr gut!

Kojés
Tyskland
9 dage bruger appen
26. januar 2024

Ik heb dus de free-trial gekozen en er staat dat ik 3 translated currencies kan hebben en 3 talen. Het is niet duidelijk hoe ik er 3 kan toevoegen omdat als ik de eerste toevoeg en ik op de knop klik van "meer talen toevoegen", staat er dat ik moet upgraden terwijl ik maar 1 taal heb toegvoegd.

vozin
Holland (Nederlandene)
3 måneder bruger appen
15. august 2023

Seems alright so far.
I wish there was an option to translate specific words..
Also to get more options, I have to write a review... Will update more later.

Shoprifty
Israel
5 måneder bruger appen
21. maj 2024

Gostei como que é o app, instalei hoje, vou ver como funciona, mais aparentemente é bom, pois não sei como funciona ainda. Desde já agradeço e Deus abençoe.

Motorix
Brasilien
15 minutter bruger appen
23. december 2023

Seems ok, but i get error saying store admin key is invalid.

CONNECT
Norge
Cirka 21 timer bruger appen
Redigeret 13. juli 2023

So far so good. Most of features require premium, and some loyalty memberships. But it provides translation, currency conversion and geolocation. So cool.

BUT you cannot modify exclude any specific word. Also customer service is not polite.

Studio Moien
Luxembourg
Cirka en måned bruger appen
18. oktober 2023

App looks good but mobile version could be better

Satoshi Heritage
Tyskland
27 dage bruger appen
13. juli 2023

We have to rate this app in order to become a loyalty member to then get access to the geolocate feature which we need. So can't give an review until we have left this review and tested it

MicroAvionics
Storbritannien
En dag bruger appen
2. september 2023

De los mejores traductores que he probado para Shopify, de verdad lo recomiendo, ¡Gracias!

GamerHub
Spanien
4 måneder bruger appen
22. november 2023

you have to leave feedback before adding 2 currencies. before that, you can only have 1

Marcelo Boteli
Frankrig
Cirka en time bruger appen