Unleashed Inventory Management

Unleashed Inventory Management

Fra $349 pr. måned. Mulighed for gratis prøveperiode.
Bedømmelse (4,5)
Anmeldelser

Om denne app

Lanceret

23. november 2022

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Xero, Quickbooks online, Vend, Prospect, Salesforce, NetEDI

Fuld synlighed. Komplet kontrol: Administrer dine lageromkostninger & skalér effektivt med Unleashed

Stoler på af tusindvis af brugere globalt, Unleashed er mere end bare en lagerløsning til din Shopify butik. Unleashed giver dig fuld synlighed og kontrol over din forsyningskæde - fra køb til produktion og salg. Perfekt til producenter, grossister og e-handelsforhandlere, Unleashed lader dig vokse din virksomhed med kraftfuld købs- og salgsordrestyring, live indsigt og nøjagtige lagerbeholdninger. Unleashed er nem at bruge og understøttet af prisvindende supportteams.

Stoler på af tusindvis af brugere globalt, Unleashed er mere end bare en lagerløsning til din Shopify butik. Unleashed giver dig fuld synlighed og kontrol over din forsyningskæde - fra køb til produktion og salg. Perfekt til producenter, grossister og e-handelsforhandlere, Unleashed lader dig vokse din virksomhed med kraftfuld købs- og salgsordrestyring, live indsigt og nøjagtige lagerbeholdninger. Unleashed er nem at bruge og understøttet af prisvindende supportteams. mere
  • Opfyld Shopify-ordrer - plus POS, B2B og offline salg - fra en enkelt skærm
  • Live, nøjagtig visning af lager på tværs af flere lagre og placeringer
  • Omnichannel-visning af dine genbestillings- og produktionsbehov
  • Spor variable omkostninger som fragt og told for nøjagtige profitmargener
  • Over 30 integrationer: Regnskab, CRM, Point of Sale, analyse og stik

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Priser

Medium

$349 om måneden

eller $3,828 om året, og spar 9 %

$25 månedligt pr. e-handelsintegration. 500 e-handelsordrer gratis månedligt; $25 for hver yderligere 500 ordrer

14-dages gratis prøveperiode

Large

$649 om måneden

eller $7,188 om året, og spar 8 %

$25 månedligt pr. e-handelsintegration. 500 e-handelsordrer gratis månedligt; $25 for hver yderligere 500 ordrer

14-dages gratis prøveperiode

Large Plus

$999 om måneden

eller $11,028 om året, og spar 8 %

$25 månedligt pr. e-handelsintegration. 500 e-handelsordrer gratis månedligt; $25 for hver yderligere 500 ordrer

14-dages gratis prøveperiode

Medium

$349 om måneden

eller $3,828 om året, og spar 9 %

$25 månedligt pr. e-handelsintegration. 500 e-handelsordrer gratis månedligt; $25 for hver yderligere 500 ordrer

14-dages gratis prøveperiode

Large

$649 om måneden

eller $7,188 om året, og spar 8 %

$25 månedligt pr. e-handelsintegration. 500 e-handelsordrer gratis månedligt; $25 for hver yderligere 500 ordrer

14-dages gratis prøveperiode

Large Plus

$999 om måneden

eller $11,028 om året, og spar 8 %

$25 månedligt pr. e-handelsintegration. 500 e-handelsordrer gratis månedligt; $25 for hver yderligere 500 ordrer

14-dages gratis prøveperiode

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder

15 anmeldelser

Samlet bedømmelse
4,5
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 73 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 20 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 7 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
31. juli 2023

We have been live with the Unleashed -Shopify integration for a month now and have just come to the end of our onboarding. Mike and the team were so incredibly supportive and always went the extra mile to help us configure the integration and associated processes for our particular business needs! I have never experienced this level of customer support.
Apart from the ability to map orders from multiple shopify locations, all the features we have needed have been available for this integration!

Happy Hounds
Sydafrika
3 måneder bruger appen
23. august 2023

We've been using the Unleashed - Shopify integration for a month now and all seem functioning as it should. There are some bits and bobs that we must to adjust, but overall has a good functionality. The onboarding team at Unleashed (Mike Y) was very helpful when we first integrate the systems, showing amazing knowledge and great support. So far the system is great.

Mr. Lemonade
Storbritannien
Cirka en måned bruger appen
14. juni 2023

We recently signed up to Unleashed after feeling let down by our previous Inventory Management Software. The Flightpath was excellently executed by Mike, who guided us through the process, as well as offering feedback on the information we'd uploaded into the system.

I've set up a few similar pieces of software over the past 10 years, for various businesses, but I can honestly say that none of them have offered the level of support that Mike has, nor had the knowledge Mike has shared with us!

The software also works better, and has more advanced features than anything I've used previously. The ability to add part of a stock unit to BOMs is astounding, the margin per line is incredibly useful.

We're incredibly grateful for how easy Mike has made the implementation process, and we've found ourselves feeling a bit sad that we don't need any further calls with him!!

Cathedral Products
Storbritannien
14 dage bruger appen
25. maj 2023

The customer service has been spectacular and very helpful, now I feel able to update and improve my experience in unleashed on my own, Mike Yazbek has helped me and from the beginning he has been very attentive to my needs

Glass Wall Art UK | CreoDeCore
Storbritannien
3 måneder bruger appen
10. juli 2023

I feel like I have had one of the worst experiences to date. So far, I haven't been able to get any help unless it is done on their timeline, and they do not seem very urgent about it as a customer.

Will decide if to cancel on continue using this

The Sydney Art Store
Australien
19 dage bruger appen
Unleashed Software svarede 31. juli 2023

Hi there. We appreciate your feedback and are sorry to hear that you had a poor experience.

We pride ourselves on finding solutions for our customers, and note you were able to restore your integration with the assistance of our Success Team within a few days. As Unleashed isn’t the best fit for your business, we understand you have found an alternative.

If there is anything further we can assist with, please don’t hesitate to get in touch.

Om denne app

Lanceret

23. november 2022

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

Xero, Quickbooks online, Vend, Prospect, Salesforce, NetEDI

Udviklet af Unleashed Software

Om Unleashed Software

4,5 i gennemsnitlig bedømmelse

1 års erfaring med at udvikle apps til Shopify App Store

12-14 Northcroft Street, Takapuna, AUK, 0622, NZ

Support

Skriv en besked

support@unleashedsoftware.com

Flere apps som denne

5,0 ud af 5 stjerner 5 anmeldelser i alt Gratis at installere
Professional free ERP software helps you become a big seller
4,8 ud af 5 stjerner 1842 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
rediger tusindvis af produkter i bulk, CSV import eksport bulk redigering
4,0 ud af 5 stjerner 22 anmeldelser i alt Mulighed for gratis prøveperiode
Synkroniser produkter og lager til TikTok Shop

Vil du tilføje en app?

Prøv Shopify gratis i 3 dage