Vertaal uw webshop ‑ Weglot

Vertaal uw webshop ‑ Weglot

Gratis abonnement beschikbaar. Gratis proefperiode van 10 dagen.
Beoordeling (4,6)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten
Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum
  • Werkt met de nieuwste thema's

Over deze app

Geïntroduceerd

23 september 2016

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Klaviyo, Judge.me, Reviews.io, Loox, Sendcloud, Channable

Vertaal uw webshop in meerdere talen zonder enige code.

Weglot biedt een complete eCommerce vertaaloplossing voor Shopify. Met Weglot heeft u binnen 5 minuten een direct vertaalde webshop. Beheer uw vertalingen eenvoudig met automatische vertaling voor snelheid en automatisering. Maak gebruik van Weglot's post-editing functies om de vertaalkwaliteit te controleren, of bestel professionele vertalingen. Uw webshop wordt automatisch geïndexeerd op zoekmachines met geoptimaliseerde SEO voor snelle klantenwerving.

Weglot biedt een complete eCommerce vertaaloplossing voor Shopify. Met Weglot heeft u binnen 5 minuten een direct vertaalde webshop. Beheer uw vertalingen eenvoudig met automatische vertaling voor snelheid en automatisering. Maak gebruik van Weglot's post-editing functies om de vertaalkwaliteit te controleren, of bestel professionele vertalingen. Uw webshop wordt automatisch geïndexeerd op zoekmachines met geoptimaliseerde SEO voor snelle klantenwerving. meer
  • Installeer Weglot voor een direct vertaalde webshop zonder code.
  • Beheer en bewerk vertalingen op één platform. Werk samen met uw team.
  • Meertalige SEO: Weglot volgt Google's SEO-praktijken voor optimale prestaties.

Prijs

Gratis proefperiode van 10 dagen

Er kunnen door Weglot externe kosten in rekening worden gebracht, los van je Shopify-factuur. Meer informatie

Free

Gratis

  • 1 vertaalde taal
  • 2.000 vertaalde woorden

Starter

$15/maand

of $150/jaar en bespaar 17%

  • 1 vertaalde taal
  • 10.000 vertaalde woorden

Business

$29/maand

of $290/jaar en bespaar 17%

  • 3 vertaalde talen
  • 50.000 vertaalde woorden

Pro

$79/maand

of $790/jaar en bespaar 17%

  • 5 vertaalde talen
  • 200.000 vertaalde woorden

Free

Gratis

  • 1 vertaalde taal
  • 2.000 vertaalde woorden

Starter

$15/maand

of $150/jaar en bespaar 17%

  • 1 vertaalde taal
  • 10.000 vertaalde woorden

Business

$29/maand

of $290/jaar en bespaar 17%

  • 3 vertaalde talen
  • 50.000 vertaalde woorden

Pro

$79/maand

of $790/jaar en bespaar 17%

  • 5 vertaalde talen
  • 200.000 vertaalde woorden

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd. Alle prijsopties

1.497 recensies

Algemene beoordeling
4,6
Cijfers per recensieniveau
  • 87% recensies zijn 5 sterren
  • 5% recensies zijn 4 sterren
  • 1% recensies zijn 3 sterren
  • 1% recensies zijn 2 sterren
  • 6% recensies zijn 1 sterren
18 januari 2024

Great app, however, everyone can look at basic functionality of the app, my review is about the level of support we got. We were getting an error connected to certain domain level permissions on Shopify that lead to Shop pay not working from translated page and Weglot team helped us solve it within 24 hours.

Artlogo
Verenigd Koninkrijk
Ongeveer 2 jaar gebruiken de app
27 december 2023

I've found Weglot to be an outstanding solution for translating my website. It operates seamlessly and efficiently, making my content accessible in multiple languages with impressive accuracy and speed. What I value the most, however, is their exceptional customer support. The Weglot team is genuinely dedicated to resolving any issues that arise, particularly those related to my store and their app. Their willingness to go the extra mile not only enhances my overall experience but also instills a deep sense of trust and satisfaction in their service. It's clear to me that Weglot prioritizes its customers, striving to provide not just a tool for translation but a comprehensive, supportive service that truly values and responds to user needs.

Drakenbloedboom
Nederland
Meer dan een jaar gebruiken de app
12 januari 2024

The app is good really. I used it for more than one year. Extreme accuracy and ability to refine translations.
The only downside is the high pricing. I ended up in paying 100$ per month for a 100 visits per day website. Too high. That made me uninstall the app.
You should also beware that your subscription won't stop just by uninstaling the app. They will continue in charging you if you won't disable it via your weglot account (not that easy).
You should also disable the plan auto-update system. You may end up in paying much more than you planned for that kind of service.

enthcreations
Italië
Bijna 2 jaar gebruiken de app
27 januari 2024

My website is down due to the instructions of weglot.
For the subdomains they said to make changes in DNS which has caused my erbosteste not work anymore.
I can’t get any sales anymore.
I have submitted tickets since yesterday and haven’t received even one reply. I don’t know if I should sue for damages as I wasn’t informed about these consequences.

Unrefined Riches
Duitsland
Meer dan een jaar gebruiken de app
Weglot heeft geantwoord 20 februari 2024

Hello,

Your insights are invaluable, and we are committed to addressing the issues you've raised to enhance our overall customer experience.

After taking a look at your account, our team was active in responding to your messages and solved your issue.

We tried to contact you again to see if all changes are reflected on your end but have yet to receive your response.

Do not hesitate to contact us at support@weglot.com if you have any further questions.

Cheers,
The Weglot Team

28 december 2023

I had an excellent experience with Weglot Customer Service Support. They responded quickly and resolved my issues of our website. And also take our suggestion to optimize weglot documentation. Thank you for the great support, Antoine!

OH LA LAQUA
Duitsland
Meer dan een jaar gebruiken de app

Over deze app

Geïntroduceerd

23 september 2016

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Klaviyo, Judge.me, Reviews.io, Loox, Sendcloud, Channable

Gemaakt door Weglot

Over Weglot

Gemiddelde score: 4,6

7 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

7 cité Paradis, Paris, 75010, FR

Ondersteuning

Stuur een bericht

support@weglot.com

Deze ontwikkelaar biedt geen directe ondersteuning in het Nederlands.