WhatsApp Chat a WhatsApp Share

WhatsApp Chat a WhatsApp Share

Cena: zdarma
Hodnocení (4,7)
Recenze
Vývojář

O této aplikaci

Uvedena

20. květen 2021

Jazyky

arabština, angličtině, španělština, italština, portugalština, portugalština (brazilská), a francouzština

Lze integrovat se službami

WhatsApp, SMS, WhatsApp Business, Gupshup, Twilio, Opuštěné vozíky

# Hlavní výhody používání této aplikace * Obnova opuštěných košíků: obnovte opuštěné košíky zasláním automatických zpráv WhatsApp a SMS. Zvyšte své tržby a příjmy. 2. WhatsApp Chat: Poskytněte svým zákazníkům nejlepší zákaznickou podporu tím, že ve svém obchodě povolíte widget WhatsApp Chat. Instalace je velmi snadná a nezabere vám více než 2 minuty. 3. Sdílení v aplikaci WhatsApp: Získejte bezplatný provoz povolením sdílení v aplikaci WhatsApp ve svém obchodě. Umožněte svým zákazníkům...

# Hlavní výhody používání této aplikace * Obnova opuštěných košíků: obnovte opuštěné košíky zasláním automatických zpráv WhatsApp a SMS. Zvyšte své tržby a příjmy. 2. WhatsApp Chat: Poskytněte svým zákazníkům nejlepší zákaznickou podporu tím, že ve svém obchodě povolíte widget WhatsApp Chat. Instalace je velmi snadná a nezabere vám více než 2 minuty. 3. Sdílení v aplikaci WhatsApp: Získejte bezplatný provoz povolením sdílení v aplikaci WhatsApp ve svém obchodě. Umožněte svým zákazníkům... více
Počet recenzí: 64
Celkové hodnocení
4,7
Počty podle úrovně hodnocení
  • 94 % hodnocení s 5 hvězdami
  • 3 % hodnocení s 4 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 3 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 2 hvězdami
  • 3 % hodnocení s 1 hvězdami
21. září 2022

Great app and support. I especially appreciate that one can position the chat icon very precisely and exactly where one needs it. Fast loading time. Also the team is very responsive if one has questions.

Virtika Outerwear Europe
Francie
Čas strávený používáním aplikace: Asi měsícem
21. září 2022

This app does not work properly! I made two test orders with different numbers and never received a WhatsApp shipping confirmation. Their support team takes days to respond via email. On their chat I never even received a response. Then they come up with excuses as in the mobile provider is the problem or I didn't opt-in (but I never got an opt-in request). In my statistics I can see that barely any of my customers received a WhatsApp/SMS. Most of them were skipped. On top of that I find the way the support team replied to me very rude. Do not recommend! Better run your own tests before relying on this app!

COFFEE LOVER
Německo
Čas strávený používáním aplikace: 6 dny
Vývojář Sweethelp odpověděl 21. září 2022

Hello Mariella,

First of all, our team has responded to your demand but you had a problem with your emails.

Secondly, we don't really appreciate the fact that you threaten us to leave a bad review in order to get an answer that we already provided. As a merchant yourself, you know how many support tickets you can get at times and it is not easy to always answer directly on the spot. So, the phrase "Please check this urgently or else I'll delete the app soon and leave a bad review." is not really appropriate.

Nevermind, concerning your issue with the operator du., sometimes they block auto messages from WhatsApp on their end. We advised you to test with an Etisalat number to see if the problem persists and then come back to us. You never came back.

You only sent 2 automated messages. Concerning the automated messages that you sent from the German number, you didn't activate the opt-in. That explains why they are not sent...but you seem to have another view and want it to work even without configuring the optins which is impossible due to WhatsApp restrictions.

Best wishes :-)

Datum úprav: 2. srpen 2022

This APP is very friendly to Chinese sellers and is very suitable for Chinese users. The customer service is very enthusiastic, the problem is solved very quickly, I recommend everyone to use it

FIKADAY
Čína
Čas strávený používáním aplikace: 19 dny

O této aplikaci

Uvedena

20. květen 2021

Jazyky

arabština, angličtině, španělština, italština, portugalština, portugalština (brazilská), a francouzština

Lze integrovat se službami

WhatsApp, SMS, WhatsApp Business, Gupshup, Twilio, Opuštěné vozíky

Vytvořeno partnerem Sweethelp

Informace o partnerovi Sweethelp

Průměrné hodnocení: 4,7

Počet roků zkušeností s vývojem aplikací pro Shopify App Store: 1

Podpora

Poslat zprávu

support@sweethelp.io

Více aplikací jako je tato

4,6 z 5 hvězd Celkový počet recenzí: 3812 Bezplatná instalace
WhatsApp Chat, Auto Abandoned Cart, FB Messenger, Reviews, FAQ
4,2 z 5 hvězd Celkový počet recenzí: 1198 K dispozici je bezplatný plán
Abandoned Cart, WhatsApp Chat & Share, WhatsApp Campaigns
4,9 z 5 hvězd Celkový počet recenzí: 279 K dispozici je bezplatný plán
Automated Abandoned cart recovering $16.3Mn so far, Free chat