WhatsApp Verlaten Karren

WhatsApp Verlaten Karren

Prijs: gratis
Beoordeling (4,7)
Recensies
Ontwikkelaar

Over deze app

Geïntroduceerd

20 mei 2021

Talen

Arabisch, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees (Portugal), Portugees (Brazilië), en Frans

Integreert met

WhatsApp, WhatsApp Business, SMS, Twilio, Gupshup, Verlaten Karren

# Belangrijkste voordelen van het gebruik van deze app * Herstel van verlaten karren: herstel uw verlaten karren door geautomatiseerde WhatsApp- en sms-berichten te verzenden. Verhoog uw omzet en inkomen. 2. WhatsApp Chat: geef uw klanten de beste klantenondersteuning door de WhatsApp Chat-widget in uw winkel te activeren. De installatie is heel eenvoudig en duurt niet langer dan 2 minuten. 3. WhatsApp Sharing: krijg gratis verkeer door WhatsApp Sharing in uw winkel in te schakelen. Laat uw...

# Belangrijkste voordelen van het gebruik van deze app * Herstel van verlaten karren: herstel uw verlaten karren door geautomatiseerde WhatsApp- en sms-berichten te verzenden. Verhoog uw omzet en inkomen. 2. WhatsApp Chat: geef uw klanten de beste klantenondersteuning door de WhatsApp Chat-widget in uw winkel te activeren. De installatie is heel eenvoudig en duurt niet langer dan 2 minuten. 3. WhatsApp Sharing: krijg gratis verkeer door WhatsApp Sharing in uw winkel in te schakelen. Laat uw... meer
64 recensies
Algemene beoordeling
4,7
Cijfers per recensieniveau
  • 94% recensies zijn 5 sterren
  • 3% recensies zijn 4 sterren
  • 0% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 3% recensies zijn 1 sterren
21 september 2022

Great app and support. I especially appreciate that one can position the chat icon very precisely and exactly where one needs it. Fast loading time. Also the team is very responsive if one has questions.

Virtika Outerwear Europe
Frankrijk
App gebruikt gedurende Ongeveer een maand
21 september 2022

This app does not work properly! I made two test orders with different numbers and never received a WhatsApp shipping confirmation. Their support team takes days to respond via email. On their chat I never even received a response. Then they come up with excuses as in the mobile provider is the problem or I didn't opt-in (but I never got an opt-in request). In my statistics I can see that barely any of my customers received a WhatsApp/SMS. Most of them were skipped. On top of that I find the way the support team replied to me very rude. Do not recommend! Better run your own tests before relying on this app!

COFFEE LOVER
Duitsland
App gebruikt gedurende 6 dagen
Sweethelp heeft geantwoord 21 september 2022

Hello Mariella,

First of all, our team has responded to your demand but you had a problem with your emails.

Secondly, we don't really appreciate the fact that you threaten us to leave a bad review in order to get an answer that we already provided. As a merchant yourself, you know how many support tickets you can get at times and it is not easy to always answer directly on the spot. So, the phrase "Please check this urgently or else I'll delete the app soon and leave a bad review." is not really appropriate.

Nevermind, concerning your issue with the operator du., sometimes they block auto messages from WhatsApp on their end. We advised you to test with an Etisalat number to see if the problem persists and then come back to us. You never came back.

You only sent 2 automated messages. Concerning the automated messages that you sent from the German number, you didn't activate the opt-in. That explains why they are not sent...but you seem to have another view and want it to work even without configuring the optins which is impossible due to WhatsApp restrictions.

Best wishes :-)

Bewerkt 2 augustus 2022

This APP is very friendly to Chinese sellers and is very suitable for Chinese users. The customer service is very enthusiastic, the problem is solved very quickly, I recommend everyone to use it

FIKADAY
China
App gebruikt gedurende 19 dagen

Over deze app

Geïntroduceerd

20 mei 2021

Talen

Arabisch, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees (Portugal), Portugees (Brazilië), en Frans

Integreert met

WhatsApp, WhatsApp Business, SMS, Twilio, Gupshup, Verlaten Karren

Gemaakt door Sweethelp

Over Sweethelp

Gemiddelde score: 4,7

1 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

Ondersteuning

Stuur een bericht

support@sweethelp.io

Hulpbronnen

Meer apps zoals deze

4,6 van 5 sterren 3811 recensies in totaal Gratis te installeren
WhatsApp Chat, Auto Abandoned Cart, FB Messenger, Reviews, FAQ
4,2 van 5 sterren 1198 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Abandoned Cart, WhatsApp Chat & Share, WhatsApp Campaigns
4,9 van 5 sterren 278 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Automated Abandoned cart recovering $16.3Mn so far, Free chat