Pushdaddy WhatsApp, Live Chat , Počet recenzí: 4 171

Celkové hodnocení
4,3
Počty podle úrovně hodnocení
  • 76 % hodnocení s 5 hvězdami
  • 15 % hodnocení s 4 hvězdami
  • 4 % hodnocení s 3 hvězdami
  • 1 % hodnocení s 2 hvězdami
  • 3 % hodnocení s 1 hvězdami
14. březen 2024

Use la app sin problemas pero ahora me quieren cobrar cargos adicionales y no entiendo a que se debe eso. No puedo editar la información si no realizo el pago.

¿Podrán ayudarme a resolverlo?

nanforiberica
Španělsko
Doba používání aplikace: Více než rokem
28. prosinec 2023

Bad user interface

Canemtek
Mexiko
Doba používání aplikace: Téměř 2 roky
6. leden 2024

doesnt work properly -

Derya Hayırlı
Turecko
Doba používání aplikace: 2 měsíci
2. leden 2024

Estoy probándolo al parecer es funcional para lo que requiero.

MWStore
Kolumbie
Doba používání aplikace: 24 hodinami
5. červen 2023

design very confusing. trying to set the cart recovery again but cant find my temlate, the one that i'm using. whatsup is o.k also need to improve dsign to a simple one and easy to use and understant how to activate.
in short- your instruction design is unfreindly. thank you

UnoDosFashion
Izrael
Doba používání aplikace: 9 měsíci
30. prosinec 2023

Funciona pero la aplicación es horrible y demasiado complicada para configurar, definitivamente hay mejores opciones.

FOREVERH3
Mexiko
Doba používání aplikace: 15 minutami
26. srpen 2023

A very confusing setup. Constantly redirects to different pages, incomprehensible pricing.
It may be doing its job, but I won't know because many difficulties with installation

Wildfood
Spojené státy
Doba používání aplikace: 13 minutami
Datum úprav: 6. říjen 2020

Buena app para ser gratuita, se traba un poco y no es muy amigable en cuanto a UX y UI, esta muy saturada, pero a pesar de eso cumple con las expectativas por ser gratisafd

TUTTI
Mexiko
Doba používání aplikace: Téměř 2 roky
8. listopad 2020

It's fine but its VERY Confusing, they just forced me to Rate the app before I could do anything. I would've given it some good stars myself if they would've let me used it first.

Aceso Oil and Herbs
Indie
Doba používání aplikace: Téměř 2 roky
9. březen 2021

OBLIGA A PONER RESEÑA SIN TAN SOLO PODERLA PROBAR Y A RELLENAR 100 CARACTERES...................................................................

GUER'S ALIMENTACIÓN
Španělsko
Doba používání aplikace: Více než rokem