Hextom: Bulk Image Edit & SEO

Hextom: Bulk Image Edit & SEO

Gratis abonnement beschikbaar
Beoordeling (4,8)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten
Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum

Over deze app

Geïntroduceerd

29 september 2016

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Alles-in-één afbeeldingsbewerkingsapp voor SEO-optimalisatie, formaat wijzigen, comprimeren, watermerk, uploaden en back-up

Verhoog de prestaties van uw winkel met verbluffende visuals die de verkoop van producten stimuleren. Onze app zorgt voor afbeeldingen van hoge kwaliteit, geoptimaliseerd voor SEO om organisch zoekmachineverkeer te stimuleren. Ervaar snellere laadtijden en verbeterde zoekrangschikkingen met gecomprimeerde afbeeldingen. Behoud een professionele en betrouwbare winkeluitstraling door uniforme afbeeldingsformaten. Bescherm uw afbeeldingen tegen concurrenten. Bereik dit alles en meer met onze vertrouwde app, ondersteund door vele goede recensies.

Verhoog de prestaties van uw winkel met verbluffende visuals die de verkoop van producten stimuleren. Onze app zorgt voor afbeeldingen van hoge kwaliteit, geoptimaliseerd voor SEO om organisch zoekmachineverkeer te stimuleren. Ervaar snellere laadtijden en verbeterde zoekrangschikkingen met gecomprimeerde afbeeldingen. Behoud een professionele en betrouwbare winkeluitstraling door uniforme afbeeldingsformaten. Bescherm uw afbeeldingen tegen concurrenten. Bereik dit alles en meer met onze vertrouwde app, ondersteund door vele goede recensies. meer
  • Verbeter SEO door afbeeldingsformaten te optimaliseren (laadtijd), alt-tekst en bestandsnamen
  • Bulk vierkant, formaat wijzigen, bijsnijden, roteren, omlijsten, trimmen, watermerk uw afbeeldingen met gemak
  • Upload & download uw winkelafbeeldingen voor back-up, herstel of productlancering
  • Naast bulkbewerking kunnen afbeeldingen-om-te-bewerken individueel worden geselecteerd

SEO functies

  • SEO-tools: Alt-tekst, Automatiseringen, Bulkbewerking, Bestandsnaamgeving, Back-up van afbeeldingen, Beeldcompressie, Beeldoptimalisatie, Formaataanpassing van afbeeldingen
  • Prestaties bijhouden: Analytics

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Startersplan

Gratis

  • 50 afbeeldingsbewerkingen per maand
  • 1 Actieve geplande taken
  • Alt-tekst (onbeperkt)
  • Minimaliseren
  • PNG naar JPG
  • Formaat wijzigen naar vierkant
  • Herstel bewerkte afbeeldingen
  • 30 dagen back-up

Basisplan

$9.99 /maand

  • Functies van het startersplan plus...
  • 1000 afbeeldingsbewerkingen per maand
  • 5 geplande taken
  • Afbeelding hernoemen (onbeperkt)
  • Formaat wijzigen
  • Bijsnijden
  • Afbeeldingsframe
  • Watermerk
  • 60 dagen back-up

Professioneel Plan

$19.99 /maand

  • Functies van het basisplan plus...
  • 3000 maandelijkse bewerkingen
  • Onbeperkte geplande taken
  • 90 dagen back-up

Geavanceerd Plan

$49.99 /maand

  • Functies van het professionele plan plus...
  • 10000 maandelijkse bewerkingen
  • 180 dagen back-up

Startersplan

Gratis

  • 50 afbeeldingsbewerkingen per maand
  • 1 Actieve geplande taken
  • Alt-tekst (onbeperkt)
  • Minimaliseren
  • PNG naar JPG
  • Formaat wijzigen naar vierkant
  • Herstel bewerkte afbeeldingen
  • 30 dagen back-up

Basisplan

$9.99 /maand

  • Functies van het startersplan plus...
  • 1000 afbeeldingsbewerkingen per maand
  • 5 geplande taken
  • Afbeelding hernoemen (onbeperkt)
  • Formaat wijzigen
  • Bijsnijden
  • Afbeeldingsframe
  • Watermerk
  • 60 dagen back-up

Professioneel Plan

$19.99 /maand

  • Functies van het basisplan plus...
  • 3000 maandelijkse bewerkingen
  • Onbeperkte geplande taken
  • 90 dagen back-up

Geavanceerd Plan

$49.99 /maand

  • Functies van het professionele plan plus...
  • 10000 maandelijkse bewerkingen
  • 180 dagen back-up

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd. Alle prijsopties

2.238 recensies

Algemene beoordeling
4,8
Cijfers per recensieniveau
  • 87% recensies zijn 5 sterren
  • 9% recensies zijn 4 sterren
  • 2% recensies zijn 3 sterren
  • 1% recensies zijn 2 sterren
  • 2% recensies zijn 1 sterren
27 maart 2024

We would be lost without this app: cropping images, resizing, changing formats,...you HAVE to automate this when you´re getting so many new items every season! We´re running this app on a daily-task basis and it works perfectly fine. Since we have a limited number of images that can be rendered per month, you can chose which images you want to be done, for example only those visible at the moment. Also really helpful with SEO. You can name images, include your shopname...highly recommended!

ROTATION BOUTIQUE
Duitsland
Meer dan 2 jaar gebruiken de app
22 april 2024

last year I subscribed to their most expensive plan because we have a lot of images in our store. BEWARE, it is NOT working!

You need to batch your images per 100 images per batch (in zip) for it to work, more than that, its not working. I worst part, I figured it out myself. I reached out to support then I was answered by the support named Channel asking me to send images. I sent and then after that, no reply at all, weeks have passed! so I figured out the way to make it work by myself. Poor customer support.

daintyduvet
Verenigde Staten
Meer dan 2 jaar gebruiken de app
Hextom heeft geantwoord 30 april 2024

Hi Daintyduvet,

We're sincerely sorry for the inconvenience you experienced with our app. We have reviewed your case and have taken steps to ensure that this doesn't happen again.

We have sent several emails to assist you with using our app, but unfortunately, we have not received any replies yet. Could you please check your inbox or spam folder and reply to our emails when you have time? We are here to help you further.

6 april 2024

I've integrated the Hextom: Bulk Image Edit & SEO app into our business operations and it has been a game changer. The user-friendly interface allows for easy navigation and quick start, even for those with no prior experience. Its bulk editing capabilities have drastically reduced the time spent on image modifications, freeing up resources for other business needs. Additionally, the SEO enhancements have noticeably boosted our product visibility online.

I highly recommend this app for any e-commerce store looking to streamline operations and enhance their digital presence efficiently. It's a robust tool that delivers independence and significant time savings.

J-M SUPPLIES
Verenigde Staten
Ongeveer een maand gebruiken de app
3 april 2024

This app used to work fine for me by resizing and also by adding watermarks to the images, however the watermark function is no longer working and the customer service experience is atrocious. They take their time responding to you and than give tyou the same generic responses with no help or solution to the problem. I would like a refund as the app watermark feature is not working for my site.

RevertMuslimahOnlineStore
Verenigd Koninkrijk
Meer dan 2 jaar gebruiken de app
1 mei 2024

This app is easy to use and it make life a lot easier being able to bulk change names, titles etc. The best image editor I've used on Shopify

Abebe+Booker
Verenigde Staten
Ongeveer een maand gebruiken de app

Over deze app

Geïntroduceerd

29 september 2016

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Gemaakt door Hextom

Over Hextom

Gemiddelde score: 4,9

9 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

Richmond Hill, ON, CA

Ondersteuning

Stuur een bericht

help@hextom.com

Meer apps zoals deze

4,9 van 5 sterren 7033 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Slimme SEO Booster + Image Optimizer om uw SEO-scores te verhogen
4,9 van 5 sterren 1371 recensies in totaal Gratis
Krijg SEO Image Optimizer & Verbeter de snelheid van de site & SEO in 1 klik.
4,9 van 5 sterren 76 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
All-in-one SEO-app met geavanceerde functies. Probeer nu!
Built for Shopify

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis