Estimated Delivery Date ‑ Plus

Estimated Delivery Date ‑ Plus

Prijs
Gratis abonnement beschikbaar
Hoogtepunten
Populair bij bedrijven in de Verenigde Staten
Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum
Werkt met de nieuwste thema's
Beoordeling
4,8 (642)
Ontwikkelaar
Coder

Onze app beantwoordt een van de meest gestelde vragen van uw klanten: "Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?"

Bouw vertrouwen op bij consumenten en verhoog de verkoopconversies, verminder klantvragen. 1. Toon uw geschatte leverdatum bericht op de productpagina, winkelwagenpagina, afrekenpagina, enz... 2. Stel de geschatte leverdatum en bericht in voor product / categorie (inclusief landen) enz... 3. Meertalige, landondersteuning 4. Ondersteuning voor berekening van voorbereidingsdatum van de bestelling en leverdatum 5. Berekening op basis van de tijdzone van de bezoeker of de door de winkelbeheerder ingestelde tijdzone 6. Vertaalondersteuning ...

Bouw vertrouwen op bij consumenten en verhoog de verkoopconversies, verminder klantvragen. 1. Toon uw geschatte leverdatum bericht op de productpagina, winkelwagenpagina, afrekenpagina, enz... 2. Stel de geschatte leverdatum en bericht in voor product / categorie (inclusief landen) enz... 3. Meertalige, landondersteuning 4. Ondersteuning voor berekening van voorbereidingsdatum van de bestelling en leverdatum 5. Berekening op basis van de tijdzone van de bezoeker of de door de winkelbeheerder ingestelde tijdzone 6. Vertaalondersteuning ... meer
  • Toon geschatte aankomstdatum op product-/winkelwagen-/afrekenpagina's.
  • Winkels met duidelijke verwachtingen over de levering ontvingen minder klantondersteuningsverzoeken
  • Bevorder het opbouwen van consumentenvertrouwen en verkoopconversieratio.
  • Geen programmeervaardigheden vereist. Maak het volledig aanpasbaar volgens uw ontwerp.

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven
Hoogtepunten
Populair bij bedrijven in de Verenigde Staten
Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum
Werkt met de nieuwste thema's

Tariefberekening

Afhankelijk van product

Aanpassing

Afleverdatum, Levertijd, Geolocatie, Meerdere talen

Geïntroduceerd

22 juli 2022

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Online Store 2.0

Prijs

FREE

Gratis

  • Wereldwijde instellingenondersteuning
  • Productinstellingenondersteuning (beheer 100 producten quota)
  • Vakantie-instellingenondersteuning (beheer 1 vakantie quota)
  • E-mailondersteuning

BASIC

$4.98 /maand

  • Alle GRATIS functies
  • Productondersteuning (1000 quota)
  • Categorie, Land, Taal en Vakantieondersteuning
  • E-mail Prioriteitsondersteuning

PRO

$8.98 /maand

  • Alle GRATIS functies
  • Productondersteuning (onbeperkt quota)
  • Categorie, Land, Taal en Vakantieondersteuning (onbeperkt quota)
  • E-mail Prioriteitsondersteuning

FREE

Gratis

  • Wereldwijde instellingenondersteuning
  • Productinstellingenondersteuning (beheer 100 producten quota)
  • Vakantie-instellingenondersteuning (beheer 1 vakantie quota)
  • E-mailondersteuning

BASIC

$4.98 /maand

  • Alle GRATIS functies
  • Productondersteuning (1000 quota)
  • Categorie, Land, Taal en Vakantieondersteuning
  • E-mail Prioriteitsondersteuning

PRO

$8.98 /maand

  • Alle GRATIS functies
  • Productondersteuning (onbeperkt quota)
  • Categorie, Land, Taal en Vakantieondersteuning (onbeperkt quota)
  • E-mail Prioriteitsondersteuning

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd.

Recensies (642)

Algemene beoordeling
4,8
Cijfers per recensieniveau
  • 97% recensies zijn 5 sterren
  • 0% recensies zijn 4 sterren
  • 0% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 2% recensies zijn 1 sterren
10 april 2024

Excellent product. I needed a way for my customers to see approximate time frames their orders would arrive. Works great. I also got super fast, detailed customer support when trying to make one product different from the rest.

Kaden & Kai
Verenigde Staten
19 dagen gebruiken de app
24 april 2024

We just installed this app after a few years of using "Order Deadline."

The app looks better, costs less, and has more options. The best feature is the ability to keep the estimated delivery date visible in the cart and, above all, the checkout. This should help with our conversion rate.

The customer support from the Coder Team is almost instantaneous. Yes, there is a little learning curve, but rest assured that you will get the help you need to get going.

Laguiole Imports
Verenigde Staten
4 dagen gebruiken de app
16 april 2024

The team provided incredibly fast support. The tool is also helpful in displaying estimated dates across products, cart, and checkout.

Epsilonartgallery
Mexico
7 maanden gebruiken de app
12 mei 2024

An absolute game-changer! The response time of this Shopify app is phenomenal, significantly boosting conversion rates. I can't thank the team enough for their clarity and patience throughout. 5 stars all the way!

Whisper's Store
Tsjechië
3 maanden gebruiken de app
Bewerkt 15 mei 2024

Honestly not the best customer service. A bit rude and abrupt. I initially had my own trust badges and asked if they could remove it for me (did not know how to) and I emailed asking if they could help again. The reply was "you can do that yourself. see below." - no hello nothing.

Update: following my honest review the widget has suddenly “disappeared”…. It is active but disappeared from the store. Definitely a strange experience all together. Feeling very uncomfortable. Would definitely not recommend after this. After having a bad experience with them they will deactivate your widget. The customer service was one thing but this?! Just proved my customer service point. Who “punishes” their customers?

Trinilet
Verenigd Koninkrijk
9 dagen gebruiken de app
Coder heeft geantwoord 13 mei 2024

Thank you very much for your review.

1. Your store is currently under protection and we cannot view the product page. So we can't help you with trust badge issues;

2. Our app is an estimated arrival date app. What you are describing is a trust badge issue. We are unable (not authorized) to provide you with any help. The best way is that you need to contact the corresponding trust badge developer customer service support to solve your problem. Because they know their applications best.

update:

Thank you very much for your review.

1. After the user installs our application, we will never operate any configuration of the user (unless the user authorizes us to operate).

2. The problem you describe: The problem that appears in your store is that you subscribe to the Free plan and only have a quota of 100 products (and only 100 products will display the widget normally).

Your store has over 150+ products in total. The widget will not be displayed for products with more than 100 products.

Thanks

Ondersteuning

Coder kan al je vragen beantwoorden over Estimated Delivery Date ‑ Plus.

Ontwikkelaar

Coder

., Roma, RM, 00174, IT

Hulpbronnen

Meer apps zoals deze

5,0 van 5 sterren 798 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Verzendregels om tarieven in te stellen op basis van product postcode etc.
5,0 van 5 sterren 334 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Aangepaste verzending per postcode en lokale leveringsdatum.
4,8 van 5 sterren 464 recensies in totaal Gratis proefperiode beschikbaar
Verfijn uw verzendtarieven

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis