Justuno ‑ Email & SMS Pop ups

Justuno ‑ Email & SMS Pop ups

Gratis abonnement beschikbaar. Gratis proefperiode van 15 dagen.
Beoordeling (4,6)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten

Over deze app

Geïntroduceerd

17 september 2013

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Postscript, dotdigital, Gatsby, Klaviyo, Yotpo, Iterable

E-mail & SMS Lead Capture | Zeer Gerichte Pop-ups | Gepersonaliseerde Website Ervaringen die CONVERTEREN

Justuno is een premium conversiemarketing- en analyseplatform dat retailers voorziet van krachtige tools om conversies te verhogen. Met Justuno, betrek en converteer bezoekers met effectieve marketing touchpoints zoals E-commerce promoties, e-mail en SMS capture pop-ups, relevante website berichten, en meer! Ongelooflijke ontwerpmogelijkheden, robuuste verkeerssegmentatie, conversieanalyses, en meer binnen handbereik. Stuur gepersonaliseerde website ervaringen die CONVERTEREN.

Justuno is een premium conversiemarketing- en analyseplatform dat retailers voorziet van krachtige tools om conversies te verhogen. Met Justuno, betrek en converteer bezoekers met effectieve marketing touchpoints zoals E-commerce promoties, e-mail en SMS capture pop-ups, relevante website berichten, en meer! Ongelooflijke ontwerpmogelijkheden, robuuste verkeerssegmentatie, conversieanalyses, en meer binnen handbereik. Stuur gepersonaliseerde website ervaringen die CONVERTEREN. meer
  • Lead Capture: Richt je op nieuwe bezoekers en vergroot je e-maildatabase
  • Herstel Verlaten Winkelwagens: Gebruik exit aanbiedingen om het bouncepercentage te verminderen
  • Commerce AI: Verbeter AOV met intelligente productaanbevelingen
  • Audience Sync: Verbeter ROAS door e-maillijsten te verbinden van Google Ads & Facebook
  • Personalisatie: Gepersonaliseerde onsite ervaringen om bezoekers te betrekken

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Gratis proefperiode van 15 dagen

Gratis

Gratis

  • GRATIS voor <5000 maandelijkse bezoekerssessies: Volledige Toegang
  • Lead capture & website berichten pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing

10K Essential Plan

$29/maand

$10 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 3k bezoekers).

  • Tot 10k maandelijkse bezoekerssessies
  • Lead capture & website berichten pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing
  • Live chat ondersteuning

25K Essential Plan

$49/maand

$17 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 5k bezoekers).

  • Tot 25k maandelijkse bezoekerssessies
  • Lead capture & website berichten pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing
  • Live chat ondersteuning

50K Essential Plan

$99/maand

$35 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 20k bezoekers).

  • Tot 50k maandelijkse bezoekerssessies
  • Kernfuncties
  • Hogere tier plannen beschikbaar
  • Bekijk Justuno Plus voor AI Product Recs en Audience Sync! ^

Gratis

Gratis

  • GRATIS voor <5000 maandelijkse bezoekerssessies: Volledige Toegang
  • Lead capture & website berichten pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing

10K Essential Plan

$29/maand

$10 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 3k bezoekers).

  • Tot 10k maandelijkse bezoekerssessies
  • Lead capture & website berichten pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing
  • Live chat ondersteuning

25K Essential Plan

$49/maand

$17 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 5k bezoekers).

  • Tot 25k maandelijkse bezoekerssessies
  • Lead capture & website berichten pop-ups
  • Geavanceerde targeting & segmentatie
  • A/B Testing
  • Live chat ondersteuning

50K Essential Plan

$99/maand

$35 automatische extra kosten voor gebruik boven 10k bezoekers elke maand (extra 20k bezoekers).

  • Tot 50k maandelijkse bezoekerssessies
  • Kernfuncties
  • Hogere tier plannen beschikbaar
  • Bekijk Justuno Plus voor AI Product Recs en Audience Sync! ^

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd. Alle prijsopties

2.337 recensies

Algemene beoordeling
4,6
Cijfers per recensieniveau
  • 79% recensies zijn 5 sterren
  • 15% recensies zijn 4 sterren
  • 3% recensies zijn 3 sterren
  • 1% recensies zijn 2 sterren
  • 2% recensies zijn 1 sterren
10 december 2023

Terrible App and dishonest customer service.
On record, this app was generating 0 impressions on our site for 8 months (costing thousands of dollars). When our team discovered not only this, but also that the app was charging us for "extras" we never opted into, the customer service team refused to refund us for the inactive months, offering only a refund for 1 month of unapproved "extras". Totally ineffective app, fraudulent company. Stay away.

JNCO Los Angeles
Verenigde Staten
Meer dan 4 jaar gebruiken de app
25 januari 2024

The sales team (CHRIS) convinced me that our sales were hurting because we were lacking their services. As a solopreneur running a small business, I was very hesitant as we don’t advertise and, therefore have not a lot of monthly visitors, however, CHRIS convinced me I needed Justuno to increase conversion on my website. I paid for 3 months, of white-glove service- there was no other option for what they were selling me. The first round for Black Friday went well- the banners matched my website and branding and they got everything up in time. No conversions.

Then the white glove service told me they would start working on my Christmas banners and get them going for the first week of December. That week came and went and at the end of the second week, they finally had my banners up 2 weeks too late. Well, guess what? No conversions. I had a meeting arranged to discuss New Year’s strategy but a series of events occurred- my dog needed urgent vet care, then my daughter was admitted to the ICU, etc.

In January, when I emailed them about my disappointment from the last round but still expected my banners for January which I PAID FOR, they cancelled my account and robbed me of one month of services!

I am not one for writing negative reviews, but I feel compelled to share my terrible JUSTUNO experience with other small business owners. DO NOT WASTE YOUR MONEY. THIS TEAM DOES NOT CARE ABOUT YOUR SMALL BUSINESS. THEY ONLY WANT YOU TO SIGN UP FOR THEIR EXPENSIVE 3-MONTH TRIAL TO RIP YOU OFF.

This is the absolute worst company! They are thieves and only care about their big clients while stealing from small businesses! I will NEVER USE JUSTUNO AGAIN AND WILL BE SURE TO SHARE MY EXPERIENCE WITH ALL MY FELLOW BRANDS AT THE SHOWROOMS WE SHARE ACROSS THE US!

My Bougie Bottle
Verenigde Staten
2 maanden gebruiken de app
Justuno heeft geantwoord 29 januari 2024

We understand you were unhappy with the service you received with Justuno. In reviewing your file we found there was some confusion on what Justuno provided and we attempted to clarify that with you and find where the miscommunication took place. If you would like to continue that conversation please reach out to our VP of support Kelsey who you’ve been emailing with.

You requested we downgrade your account, not cancel, which was done. In fact, your account is still installed and using our promotions on your website now.

We have refunded your last payment in understanding that you feel you did not receive the services you signed up for.

1 december 2023

This app is so clunky and bad I dont know how they get away with it. Creating your pop-ups is super antiquated. You change a setting (i.e. font color) and it doesn't show the correct update when it's live on the website. You can move things around on the editor and when it's live, it never respects the updates you made. Such a bad application.

Orgullo Coffee Company
Verenigde Staten
Meer dan een jaar gebruiken de app
Justuno heeft geantwoord 4 december 2023

Thank you for your feedback on the platform. Changes not reflecting on your live pop-ups or in the editor are not the experience we want our customers to have. This sounds like a bug and we’d like to hear more about this experience if you’d be willing to share at support@justuno.com.

23 oktober 2023

Great ongoing support and quick to help. Miranda is fantastic and Filli from support is too!

Smithey Ironware
Verenigde Staten
Ongeveer 2 jaar gebruiken de app
20 november 2023

worst app ever, watch out for illegal charges. support was helpful, but the app in itself, not great.

TLC Sport
Verenigd Koninkrijk
14 dagen gebruiken de app
Justuno heeft geantwoord 21 november 2023

Thanks for your feedback on your experience with Justuno. Your account was registering more website traffic than your plan includes which led to the auto extras. We understand that this was frustrating given the traffic discrepancies between Shopify & your Justuno account. Those charges were refunded yesterday as well as a cancellation of your account to prevent future charges.

Over deze app

Geïntroduceerd

17 september 2013

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Postscript, dotdigital, Gatsby, Klaviyo, Yotpo, Iterable

Gemaakt door Justuno

Over Justuno

Gemiddelde score: 4,6

11 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

11211 Taylor Draper Ln, Suite 305, Austin, TX, 78759, US

Ondersteuning

Stuur een bericht

support@justuno.com

Hulpbronnen

Meer apps zoals deze

5,0 van 5 sterren 6072 recensies in totaal Gratis
Nieuwsbrief pop-up venster SMS & e-mail pop-up voor meer aanmeldingen
Built for Shopify
5,0 van 5 sterren 168 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Bouw nieuwsbrief pop-up venster, korting pop-up, e-mail aanmelding
4,9 van 5 sterren 226 recensies in totaal Gratis proefperiode van 14 dagen
Heb volledige controle over je productquizzen. VIP-ondersteuning.