Algemene beoordeling
4,4
Cijfers per recensieniveau
  • 84% recensies zijn 5 sterren
  • 0% recensies zijn 4 sterren
  • 5% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 11% recensies zijn 1 sterren
7 november 2023

Ik heb super ondersteuning gehad en supersnel en fijn geholpen.

Valery Vain
Nederland
3 maanden gebruiken de app
17 oktober 2023

Zojuist de tool geinstalleerd. Ik vloog door het menu heen omdat alles extreem goed en duidelijk omschreven was. Toch had ik was issues met het inladen van mijn afgelopen maand. Ik wilde namelijk enkel de orders die me geld op hadden geleverd inladen, en niet die freebies. Tim, van Combidesk heeft me enorm goed geholpen. Hij dacht super mee, en zonder hem had dit niet zo makkelijk gelukt. Highly recommend!!

Filmmakers Community
Nederland
12 dagen gebruiken de app
Combidesk heeft geantwoord 18 oktober 2023

Hi Sjoerd, onwijs bedankt voor deze fijne review. Daar doen we het allemaal voor. We wensen je heel veel succes met je webshop en veel plezier met de koppeling.
Groetjes, team Combidesk.

22 februari 2024

Werkt voor geen meter, support werkt ook niet Chat. Telefoonnummer nergens beschikbaar.

Juicybike
Nederland
Combidesk heeft geantwoord 27 februari 2024

Beste Juicybike,

Hartelijk dank voor het delen van je feedback met ons. We vinden het echt jammer te horen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service/product. Onze oprechte excuses voor eventuele ongemakken die je hebt ervaren.

We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en streven ernaar om continu te verbeteren. We zouden graag meer inzicht krijgen in de specifieke problemen die je hebt ondervonden, zodat we gericht stappen kunnen ondernemen om dit op te lossen.

Als je bereid bent, kun je ons alsjeblieft meer details geven over je ervaring? Je kunt ons bereiken via support@combidesk.com. We staan klaar om naar je te luisteren en te zorgen dat we eventuele kwesties snel en effectief kunnen aanpakken.

Nogmaals bedankt voor je openheid, en we hopen de kans te krijgen om je vertrouwen terug te winnen.

12 september 2023

Fijne app, werkt goed en doet wat het belooft. Bij vragen word je door een specialist vakkundig en goed geholpen.

Airsoft Bazaar
Nederland
5 maanden gebruiken de app
Combidesk heeft geantwoord 13 september 2023

Bedankt voor je positieve reactie, daar doen we het voor. Succes met je webshop!

8 november 2021

Tim, bedankt voor je hulp! Tijdens de call heb je me goed gelopen. De intergratie moneybird en shopify werkt nu uitstekend.

Komplimentespiel
Nederland
Meer dan 2 jaar gebruiken de app
31 maart 2021

Ik ben al een tijdje een zeer tevreden klant! Deze app doet alles wat het belooft en is mij elke cent waard! Laatst liep ik tegen een kleine bug aan, na een melding aan de support afdeling was het binnen no-time gefixt. Top service!

ColdKees
Nederland
Ongeveer 2 jaar gebruiken de app
22 november 2022

De applicatie doet wat hij moet doen. Sinds kort kun je ook een (moenybird) klantnummer invoeren als POS klant. Naast een goedwerkende koppeling krijg je uitstekend support.

Skin / Scent
Nederland
Bijna 2 jaar gebruiken de app
Combidesk heeft geantwoord 22 november 2022

Enorm bedankt voor deze review! Fijn dat jullie tevreden zijn met onze oplossing. Succes met de webshop 🚀

4 mei 2022

Installatie via Combidesk gaat veel makkelijker dan via Webwinkelfacturen. Met een paar klikken is het geregeld! Toen ik tegen een issues opliep heeft Tim in 2 meetings ruim de tijd genomen om dit via een work-around met mij op te lossen (en gelijk andere tips gegeven), bedankt!

Ritzy Company
Nederland
Ongeveer een jaar gebruiken de app
Bewerkt 14 maart 2023

Het afgelopen weekend ben ik bezig geweest om Moneybird boekhouding te koppelen aan Shopify. Het lukte maar niet dus ik heb een hulp afspraak ingepland. Ik ben fijn geholpen door Simon van Combidesk.

Het was makkelijk te organiseren, ik kon mijn tijd kiezen en er werd rustig door de stappen heen gelopen.

Le Barbe Maestro
Nederland
12 maanden gebruiken de app
25 mei 2022

Deze app is ontzettend handig! Ook de klantenservice is zeer behulpzaam. Aanrader voor als je facturatie wilt versimpelen.

Nadine Kieft Jewelry Amsterdam
Nederland
10 maanden gebruiken de app