Shopaw Order Tagger

Shopaw Order Tagger

Gratis abonnement beschikbaar
Beoordeling (4,9)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum

Over deze app

Geïntroduceerd

18 januari 2022

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Automatisch order tag beheer tool, voldoet aan al uw scenario's.

1. Automatisch taggen van orders Verhoog uw productiviteit. Geen noodzaak om handmatig labels één voor één te typen. 2. 30+ ingebouwde workflow sjablonen Geen ingewikkelde setup is vereist. Nieuwkomers kunnen het direct gebruiken 3. Aangepaste gepersonaliseerde workflows Slechts 3 stappen, u kunt speciale tags voor orders aanpassen.

1. Automatisch taggen van orders Verhoog uw productiviteit. Geen noodzaak om handmatig labels één voor één te typen. 2. 30+ ingebouwde workflow sjablonen Geen ingewikkelde setup is vereist. Nieuwkomers kunnen het direct gebruiken 3. Aangepaste gepersonaliseerde workflows Slechts 3 stappen, u kunt speciale tags voor orders aanpassen. meer
  • Vooraf ingestelde sjablonen helpen bij het creëren van een workflow die de order tagt als een nieuwe klant.
  • Pas een specifieke workflow aan in slechts 3 stappen. Dan zullen de orders getagd worden.
  • Gebruik order tags voor efficiënte sortering en verzending. Bespaar meer tijd en personeel.

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Starter

Gratis te installeren

€0,02 per order

  • 1. Creëer in totaal 10 workflows
  • 2. Tag tot 100 orders elke maand
  • 3. €0,02 extra order, tot €100

Standaard

$4.99/maand

€0,01 per order

  • 1. Creëer in totaal 30 workflows
  • 2. Tag tot 600 orders elke maand
  • 3. €0,01 extra order, tot €100

Premium

$9.99/maand

€0,01 per order

  • 1. Onbeperkte workflows
  • 2. Tag tot 1500 orders elke maand
  • 3. €0,01 extra order, tot €100

Starter

Gratis te installeren

€0,02 per order

  • 1. Creëer in totaal 10 workflows
  • 2. Tag tot 100 orders elke maand
  • 3. €0,02 extra order, tot €100

Standaard

$4.99/maand

€0,01 per order

  • 1. Creëer in totaal 30 workflows
  • 2. Tag tot 600 orders elke maand
  • 3. €0,01 extra order, tot €100

Premium

$9.99/maand

€0,01 per order

  • 1. Onbeperkte workflows
  • 2. Tag tot 1500 orders elke maand
  • 3. €0,01 extra order, tot €100

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd.

5 recensies

Algemene beoordeling
4,9
Cijfers per recensieniveau
  • 80% recensies zijn 5 sterren
  • 0% recensies zijn 4 sterren
  • 20% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 0% recensies zijn 1 sterren
Bewerkt 23 oktober 2023

I really loved this app and the support. They actually helped me set up tagging flows for custom cases that are not available at first.

NineTwoFive
Nederland
9 maanden gebruiken de app
Altgo Tech K.K. heeft geantwoord 21 oktober 2023

Hi kai,

We have replied you several times, plz check your mail.

Or you could contact us directly:
Kun@altgotech.com

Sorry for making you any inconveniences.

Looking forward to hearing from you.

Best
Kun

21 januari 2023

This app works great and you can implement various workflows according to your needs. And if you have special needs, you can contact them and they will implement it for you in no time. I am very happy with how the app works and with the support of the developers for this app.

Thank you

AUTOSCHEIBENWISCHER24
Duitsland
7 maanden gebruiken de app
Altgo Tech K.K. heeft geantwoord 21 januari 2023

Very nice customer. Glad our app could help you solving your problem.

19 oktober 2022

We had some special needs for tagging that included an area that was not accessible in the main program, but after communicating this to the developers, they completed a custom solution in no time! Great communication and prompt help. 5 stars!

Old Pueblo Vapor
Verenigde Staten
26 dagen gebruiken de app
Altgo Tech K.K. heeft geantwoord 24 november 2022

Thank you for your comment, We are glad to help you meet your needs. :)

23 november 2022

Excellent customer service from the app developers who listened to our suggestions and implemented them right away. This app is very helpful and suits our needs!

papemelroti
Filipijnen
22 dagen gebruiken de app
Altgo Tech K.K. heeft geantwoord 24 november 2022

Very kind customer. Hope new workflow would help you.

Bewerkt 13 april 2022

edit: Apparently this has been fixed - I no longer use the app, so I don't know how it now works. App doesn't work properly. I created a workflow which tagged orders when they had a product with a specific tag. Worked well. When I removed the tags for the product....it kept tagging the orders! No response from the developer after 48hrs.

Umbrella Entertainment
Australië
27 dagen gebruiken de app
Altgo Tech K.K. heeft geantwoord 12 april 2022

Thank you for your comment, we're sorry for the not-so-good experience and for responding so late, but we've already fixed the bug you mentioned. We hope you will try again and if you have any questions, we will answer them as soon as possible.

Over deze app

Geïntroduceerd

18 januari 2022

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Gemaakt door Altgo Tech K.K.

Over Altgo Tech K.K.

Gemiddelde score: 5,0

1 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

Room 601, 2-4-13, HIGASHIKANDA, CHIYODA KU, JP-13, 101-0031, JP

Ondersteuning

Stuur een bericht

kun@altgotech.com

Hulpbronnen

Meer apps zoals deze

4,7 van 5 sterren 125 recensies in totaal Gratis proefperiode van 7 dagen
De meest flexibele alles-in-één automatiseringsapp voor drukke winkels.
4,4 van 5 sterren 101 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
1100 Vervoerders, Aangepast, Klaviyo, Volgen & Upsell
5,0 van 5 sterren 112 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Alles-in-één voor e-mailautomatisering, orderverwerking en automatisch taggen
Built for Shopify