Recensioni (10)

Valutazione complessiva
5
Numero di recensioni per livello
  • Il 100% delle recensioni ha 5 stelle
  • Il 0% delle recensioni ha 4 stelle
  • Il 0% delle recensioni ha 3 stelle
  • Il 0% delle recensioni ha 2 stelle
  • Il 0% delle recensioni ha 1 stelle
28 maggio 2024

Fantastisk service! Behövde hjälp klockan 22:00 och fick direkt snabb support och hjälp. Uppskattas enormt, super trevliga och hjälpsamma. Mvh Dose Athletic

Dose Athletic
Svezia
Circa un mese di utilizzo dell’app
14 giugno 2024

Enkelt att komma igång och verkligen grym och hjälpsam kundsupport. Rekommenderar starkt!!

LushGleam
Svezia
10 giorni di utilizzo dell’app
30 maggio 2024

Utan tvekan den enda appen du behöver för koppla ihop Shopify med PostNord!!

Jag har prövat alla appar som säger sig göra detta på ett enkelt intuitiv sätt, detta är den enda som funkar som det är tänkt.

det är inte bara Synka som app som är jättebra, supporten vet vad de gör och de är Svenskar vilket gör allt mkt enklare.

SÖNER Watches
Svezia
5 giorni di utilizzo dell’app
1 aprile 2024

Fantastisk app och utmärkt service. Bytte från vår gamla app eftersom denna är snabbare och mer pålitlig. Fungerar bra och inga problem med övergången. Vi har även arbetat med SYNKA+ på andra produkter de erbjuder, och de är otroligt bra! Jag rekommenderar denna app och deras tjänster till 100%.

Reyrr Athletics
Svezia
26 giorni di utilizzo dell’app
16 aprile 2024

Installerat för en vecka sedan, mycket smidig installation och snabb hjälp vid några frågor från Adam. Fungerar precis som det ska!

JustStickers.com
Svezia
8 giorni di utilizzo dell’app
16 aprile 2024

En otroligt smidig och bra app som underlättar vårt fraktsystem. Den skapar automatiskt fraktsedlar som synkas med postnord och även vår egen ordersida i shopify. Personerna bakom appen ger en toppenbra kundservice och man känner sig trygg med deras snabba och tillmötesgående svar. 10/10 i betyg av mig.

WAO Matcha
Svezia
7 giorni di utilizzo dell’app
25 marzo 2024

Superbra och snabb service. Appen funkar som tänkt och är enkel att använda!

Jubel
Svezia
20 giorni di utilizzo dell’app
8 aprile 2024

Fick snabb och smidig hjälp för att komma igång, och användandet funkar enkelt!

Studio Padel
Svezia
3 giorni di utilizzo dell’app
11 aprile 2024

Jag har testat 3 stycken appar innan och det är ingen som kan detta bättre än detta företag. Hjälper mig direkt jag behöver hjälp. Ni kommer inte ångra er!

essnce.se
Svezia
Circa 4 ore di utilizzo dell’app
5 aprile 2024

Testat olika lösningar där vi vill synka alla ordrar i bulk till postnord utan framgång, tills Adam och gänget löste det åt oss! Grym support och supersnabb service!

LAIB
Svezia
Circa 4 ore di utilizzo dell’app