Product Registration Supreme

Product Registration Supreme

Vanaf  $9.99 per maand. Gratis proefperiode beschikbaar.
Beoordeling (3,2)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum

Over deze app

Geïntroduceerd

22 juli 2021

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Het toevoegen van productregistratie aan uw website stelt u in staat om na aankoop contact te houden met uw klant.

Verhoog de klantbetrokkenheid na aankoop moeiteloos met onze PRS App. Naadloos geïntegreerd met uw winkel, stelt het u in staat om lettertypen, tekst en kleuren aan te passen aan uw thema. Bovendien genereert het automatisch de registratiepagina. PRS biedt een reeks vooraf gedefinieerde velden en staat aanpassing toe, zoals het toevoegen van bonnen. Met PRS geniet u van op maat gemaakte validaties voor bestellingen, serienummers en producten. Krijg gemakkelijk toegang tot, organiseer en exporteer geregistreerde details, of synchroniseer met Shopify. Probeer het vandaag nog!

Verhoog de klantbetrokkenheid na aankoop moeiteloos met onze PRS App. Naadloos geïntegreerd met uw winkel, stelt het u in staat om lettertypen, tekst en kleuren aan te passen aan uw thema. Bovendien genereert het automatisch de registratiepagina. PRS biedt een reeks vooraf gedefinieerde velden en staat aanpassing toe, zoals het toevoegen van bonnen. Met PRS geniet u van op maat gemaakte validaties voor bestellingen, serienummers en producten. Krijg gemakkelijk toegang tot, organiseer en exporteer geregistreerde details, of synchroniseer met Shopify. Probeer het vandaag nog! meer
  • Moeiteloos productregistratieproces. Selecteer uit vooraf gedefinieerde velden
  • Pas velden aan, markeer als verplicht of niet, ontwerp paginalayout, stijl, ontvang e-mail
  • Vertaal alle velden, inhoud en e-mailmeldingen in meerdere talen
  • Voeg serienummer / ordernummer validatie toe. Synchroniseer klanten met Shopify
  • Optie om aanvraag en activering van aangepaste integratie met systemen van derden

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Standaard

$9.99 /maand

  • Voeg multi type aangepaste velden toe
  • Pas de look en feel van de pagina aan
  • Synchroniseer Shopify product met de app
  • Bekijk klantregistratiedetails

Gratis proefperiode van 5 dagen

Advance

$15.99 /maand

  • Alles van Standaard
  • Download 500 registraties
  • Meertalig registratieformulier
  • Label vertaling
  • Captcha
  • Auto-kopieer klantgegevens naar Shopify

Gratis proefperiode van 5 dagen

Supreme

$19.99 /maand

  • Alles van Advance
  • Download alle registraties
  • Serienummer toevoegen / bijwerken / importeren
  • Serienummer validatie

Gratis proefperiode van 5 dagen

Business

$29.99 /maand

  • Alles van Advance
  • Aangepaste oplossing voor uw bedrijf
  • Integratie met voorkeurssystemen zoals Salesforce, Klaviyo, HubSpot en meer

Gratis proefperiode van 5 dagen

Standaard

$9.99 /maand

  • Voeg multi type aangepaste velden toe
  • Pas de look en feel van de pagina aan
  • Synchroniseer Shopify product met de app
  • Bekijk klantregistratiedetails

Gratis proefperiode van 5 dagen

Advance

$15.99 /maand

  • Alles van Standaard
  • Download 500 registraties
  • Meertalig registratieformulier
  • Label vertaling
  • Captcha
  • Auto-kopieer klantgegevens naar Shopify

Gratis proefperiode van 5 dagen

Supreme

$19.99 /maand

  • Alles van Advance
  • Download alle registraties
  • Serienummer toevoegen / bijwerken / importeren
  • Serienummer validatie

Gratis proefperiode van 5 dagen

Business

$29.99 /maand

  • Alles van Advance
  • Aangepaste oplossing voor uw bedrijf
  • Integratie met voorkeurssystemen zoals Salesforce, Klaviyo, HubSpot en meer

Gratis proefperiode van 5 dagen

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd.

5 recensies

Algemene beoordeling
3,2
Cijfers per recensieniveau
  • 60% recensies zijn 5 sterren
  • 0% recensies zijn 4 sterren
  • 0% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 40% recensies zijn 1 sterren
7 juni 2023

I've been using the Product Registration Supreme app for my Shopify store and it has been nothing short of fantastic. This app is a game-changer for any brand seller looking for a seamless and efficient way to handle warranty registrations.

One of the standout features of this app is its ability to ask customers to upload invoices or receipts. This has significantly streamlined our registration process, ensuring we have all the necessary documentation right at our fingertips.

Another impressive feature is the serial number validation function. This has added an extra layer of security and authenticity to our warranty registration process, making it even more reliable and trustworthy.

The customization options are another major plus. Being able to tailor the style of the registration page to match our brand aesthetics has allowed us to maintain a consistent and professional look across our platform. It's clear that the developers of this app have put a lot of thought into its design and functionality.

While the app is already impressive, I appreciate that the team behind it is committed to continuous improvement. They are aware of the need to enhance the records loading speed and are working on a solution to load records page by page. This kind of proactive approach to addressing user feedback is a testament to their dedication to providing the best possible product.

Looking ahead, I am excited about the potential for this app to integrate warranty time management functionality. This would be a valuable addition that could further streamline our operations. I also look forward to potential collaborations with email marketing tools like Klaviyo, which would open up even more possibilities for enhancing our customer engagement.

In conclusion, if you're a Shopify brand seller looking for a top-notch warranty registration app, look no further than Product Registration Supreme. It's a robust, user-friendly, and highly customizable tool that will undoubtedly enhance your post-purchase customer engagement. Five stars well deserved!

OAK & IRON Tech
China
12 maanden gebruiken de app
Arcafy heeft geantwoord 7 juni 2023

Thank you very much for your positive review. We hope our app helps the process automation for your business. We will continue to improve the app and your feedback is very useful.

Thanks,
Team Arcafy.

9 maart 2022

We can highly recommend this app and, in particular, the excellent support provided by the developer. We made some suggestions on improvements to the app and the developer added them quickly. He was very prompt in responding to support issues and we expect him to continue to add embellishments making the app ever more powerful.

TourAngle
Verenigde Staten
3 maanden gebruiken de app
Arcafy heeft geantwoord 11 april 2022

Thank you for the positive feedback! We will continue to make the app better for our customers.

Team Arcafy!

14 maart 2022

The app is functional and helpful. Their developer(s) are readily available to provide support. They are fair and respectful, very timely with responses. Thanks.

Dango Products
Verenigde Staten
5 dagen gebruiken de app
Arcafy heeft geantwoord 11 april 2022

Thank you for the positive feedback! We will continue to make the app better for our customers.

Team Arcafy!

21 april 2023

The application does not look at all like the images proposed, it is a shame...
The interface is crude (both for the configuration and for the final client) and the support pretends not to understand. Really disappointed because the promise was beautiful.

Octavio
Frankrijk
Ongeveer 7 uur gebruiken de app
Arcafy heeft geantwoord 21 april 2023

We are sorry to hear you are not satisfactory with the app. Our app is very popular and we have plenty of satisfied customers. The issue you noticed is partially related to your desktop resolution and your expectation. We also offered to handle and change it so it works correctly on your store.

31 maart 2022

I wanted exactly this kind of app for my store and this app in paper looked good. But after installing, I see only a blank page. Tried uninstalling and reinstalling again, but again only a blank page.

PowerSports International
India
9 minuten gebruiken de app
Arcafy heeft geantwoord 11 april 2022

Sorry to hear that you had a difficult experience installing the app. We have tried to install it on multiple devices after receiving your feedback and have had no issues so far. If you would like to resolve the issue particular to your device, please contact us via email and we will be happy to help you.

Team Arcafy!

Over deze app

Geïntroduceerd

22 juli 2021

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Gemaakt door Arcafy

Over Arcafy

Gemiddelde score: 4,3

4 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

3131 Michelson Dr, Irvine, CA, 92612, US

Ondersteuning

Stuur een bericht

‪(949) 342-6707‬

support@arcafy.com

Meer apps zoals deze

5,0 van 5 sterren 41 recensies in totaal Gratis proefperiode beschikbaar
Laat uw klanten snel inloggen met telefoonnummer en e-mailexte
4,8 van 5 sterren 73 recensies in totaal Gratis proefperiode beschikbaar
Product- en garantie registraties, claims en formulierbouwer
3,0 van 5 sterren 2 recensies in totaal Gratis proefperiode beschikbaar
Krijg meer informatie door velden toe te voegen aan het verkop

Wil je een app toevoegen?

Probeer Shopify 3 dagen gratis