Trustoo.io Product Reviews app

Trustoo.io Product Reviews app

Gratis abonnement tilgængeligt. Mulighed for gratis prøveperiode.
Bedømmelse (5,0)
Anmeldelser
Udvikler

Højdepunkter

Populær blandt virksomheder som din
  • Hjemmehørende i USA
Udviklet til din virksomhed
  • Brug direkte i Shopify-administratoren
  • Fungerer sammen med de nyeste temaer

Om denne app

Lanceret

13. januar 2022

Sprog

Fransk, Engelsk, Spansk, Italiensk, Japansk, Portugisisk (Brasilien), Kinesisk (forenklet), Tysk, Hollandsk, Portugisisk (Portugal), Tjekkisk, Dansk, Norsk (bokmål), Polsk, Finsk, Svensk, Tyrkisk, Thai, Kinesisk (traditionelt), og Koreansk

Fungerer sammen med

DSers

Trustoo.io review app makes it easy for brands to collect, display, and amplify customer content.

Trustoo.io, named as TT/VS Ali reviews before, is fully customizable to fit your brand, is a social proof solution that helps you build and scale a reliable brand. Collect product reviews with photos from your customers automatically. Display reviews in beautiful widgets to build trust with visitors and make it easy to make more informed purchase decisions. Reach new customers by rewarding customers for referring their friends and through organic search. Multi-lingual Support in 24/7.

Trustoo.io, named as TT/VS Ali reviews before, is fully customizable to fit your brand, is a social proof solution that helps you build and scale a reliable brand. Collect product reviews with photos from your customers automatically. Display reviews in beautiful widgets to build trust with visitors and make it easy to make more informed purchase decisions. Reach new customers by rewarding customers for referring their friends and through organic search. Multi-lingual Support in 24/7. mere
  • Display reviews in beautiful widgets, visual editing page for quick use.
  • Auto-translate reviews in multi-language and unlimited translation
  • Send automatic review request emails, show discounts for adding a photo

E-mailmarkedsføring funktioner

  • Kampagnetyper: Mailkampagner, Produktanmeldelser, Belønninger, Mails om mersalg
  • Administration af kampagner: Automatiseringer, Redigeringsværktøj, Tilpasning til lokale forhold, Sporing, Oversættelse

Produktanmeldelser funktioner

  • Visningsindstillinger: Side med alle anmeldelser, Badges, Karruseller, Filtering, Gitterlayout, Mediegallerier, Anmeldelser med billeder, Produktgruppering, Spørgsmål og svar, Resumé af anmeldelser, Udvidede uddrag, Stjernebedømmelser, Faner eller sidebjælker, Bedste anmeldelser, Anmeldelser med videoer
  • Metoder til indsamling af anmeldelser: Automatiseringer, Tilpassede anmodninger, Anmodninger via mail, Formularer, Import og eksport, Kampagner, Migrering af anmeldelser

Priser

Free

Gratis

Basic

$9.99 om måneden

3-dages gratis prøveperiode

Growth

$19.99 om måneden

600 reviews requests included in base price +$9.9 per additional 200 orders.

3-dages gratis prøveperiode

Free

Gratis

Basic

$9.99 om måneden

3-dages gratis prøveperiode

Growth

$19.99 om måneden

600 reviews requests included in base price +$9.9 per additional 200 orders.

3-dages gratis prøveperiode

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder

4.555 anmeldelser

Samlet bedømmelse
5
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 97 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 2 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 0 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
18. maj 2024

very great application for my storefront i can show the different 5 stars and 4 stars that i find for the same product i sell and i can show it direct on the page that my people visitors see.

Galactic Night Light
Mexico
Cirka en måned bruger appen
Channelwill svarede 22. maj 2024

Thank you, thank you, thank you for your 5-star review! We're so happy to have earned your trust and loyalty with our app and services. Your feedback motivates us to continue improving and delivering exceptional service.
All the best,
Trustoo Team❤️

15. maj 2024

this app, which also has a free plan, will be very useful in the beginning. in the future, you can get even better by using their featured plans. they also have very caring teammates, they solve all my problems in the fastest way :)

Shiny Bags
Tyrkiet
Cirka en måned bruger appen
Channelwill svarede 22. maj 2024

Thank you, thank you, thank you for your 5-star review! We're so happy to have earned your trust and loyalty with our app and services. Your feedback motivates us to continue improving and delivering exceptional service.
All the best,
Trustoo Team❤️

13. maj 2024

I was lost with the new update on the platform, but I finally got support from Jensen's Trustoo team, and now everything is clear. Thank you!

Ete Vogue
Frankrig
Cirka en måned bruger appen
Channelwill svarede 17. maj 2024

Thank you, thank you, thank you for your 5-star review! We're so happy to have earned your trust and loyalty with our app and services. Your feedback motivates us to continue improving and delivering exceptional service.
All the best,
Trustoo Team❤️

19. marts 2024

I recently had the pleasure of using the Trustoo.io Product Reviews App, and I must say, it exceeded my expectations. From the get-go, the app's interface was intuitive and user-friendly, making it easy for me to navigate through its features.
Another aspect worth mentioning is the responsiveness of their customer service team. On one occasion, I had a query regarding a review, and the team was prompt, courteous, and thorough in their response, enhancing my overall experience with the app.

WooW Discount
De Forenede Arabiske Emirater
2 måneder bruger appen
Channelwill svarede 21. marts 2024

Thank you, thank you, thank you for your 5-star review! We're so happy to have earned your trust and loyalty with our app and services. Your feedback motivates us to continue improving and delivering exceptional service.
All the best,
Trustoo Team❤️

8. maj 2024

Sou brasileiro e a equipe sempre é muito prestativa quando me atendem e fazem de tudo para me dar um suporte de qualidade!
I'm Brazilian and the team is always very helpful when they assist me and do everything they can to provide me with quality support!

Berço de Amor
Brasilien
6 måneder bruger appen
Channelwill svarede 13. maj 2024

Agradecemos imensamente sua fantástica avaliação de 5 estrelas! É maravilhoso saber que nosso aplicativo e serviços não estão apenas atendendo, mas superando suas expectativas. Seu endosso é inestimável para nós.

Tudo de bom,
Equipe Trustoo ❤️

Om denne app

Lanceret

13. januar 2022

Sprog

Fransk, Engelsk, Spansk, Italiensk, Japansk, Portugisisk (Brasilien), Kinesisk (forenklet), Tysk, Hollandsk, Portugisisk (Portugal), Tjekkisk, Dansk, Norsk (bokmål), Polsk, Finsk, Svensk, Tyrkisk, Thai, Kinesisk (traditionelt), og Koreansk

Fungerer sammen med

DSers

Udviklet af Channelwill

Om Channelwill

5,0 i gennemsnitlig bedømmelse

3 års erfaring med at udvikle apps til Shopify App Store

Room 601-605 Yousuowei Building, No.2000 Jiaxian Road, Gangtou Community, Bantian Street, Longgang District, Shenzhen, GD, 518129, CN

Support

Skriv en besked

support@trustoo.io

Denne udvikler tilbyder ikke direkte support på Dansk.

Flere apps som denne

4,8 ud af 5 stjerner 1168 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Boost Sitejabber, Facebook, Google anmeldelser og feedback
Built for Shopify
4,9 ud af 5 stjerner 268 anmeldelser i alt Gratis abonnement tilgængeligt
Produktanmeldelser importør for Amazon, AliExpress, eBay, Walmart
4,7 ud af 5 stjerner 1147 anmeldelser i alt Gratis at installere
Start e-handelsautomatiseringer med et klik og se afkast.

Vil du tilføje en app?

Prøv Shopify gratis i 3 dage