Shippo ‑ Simplified Shipping

Shippo ‑ Simplified Shipping

Gratis abonnement tilgængeligt
Bedømmelse (4,1)
Anmeldelser
Udvikler

Højdepunkter

Populær blandt virksomheder som din
  • Hjemmehørende i USA

Om denne app

Lanceret

4. februar 2014

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

USPS, UPS, FedEx, DHL Express, Amazon, Etsy

Alt hvad du har brug for til skalerbar forsendelse på ét sted, plus de bedste priser fra top fragtfirmaer.

Synkroniser problemfrit dine Shopify-ordrer og få adgang til de bedste priser fra 40+ fragtfirmaer over hele verden, herunder UPS, USPS og DHL Express. Shippo's end-to-end multi-carrier forsendelsessoftware er godt udstyret til at støtte dig, når dine behov vokser. Automatiser arbejdsprocesser på tværs af hele opfyldelsesrejsen, hvilket gør det nemt at skalere. Topfunktioner inkluderer:

Synkroniser problemfrit dine Shopify-ordrer og få adgang til de bedste priser fra 40+ fragtfirmaer over hele verden, herunder UPS, USPS og DHL Express. Shippo's end-to-end multi-carrier forsendelsessoftware er godt udstyret til at støtte dig, når dine behov vokser. Automatiser arbejdsprocesser på tværs af hele opfyldelsesrejsen, hvilket gør det nemt at skalere. Topfunktioner inkluderer: mere
  • Forbind til Shopify: Synkroniser ordreinfo til Shopify for at holde dig opdateret i realtid
  • Send hurtigt: Sammenlign hurtigt priser, print etiketter, batch print, & mere
  • Sporing: Spor forsendelser i realtid og informer nemt dine kunder
  • Branded forsendelse: Branded sporingssider, notifikationsmails og pakkesedler
  • Retur: Generer nemt returetiketter og forbedre din kundeoplevelse

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Priser

Eksterne gebyrer kan blive faktureret af Shippo separat i forhold til din Shopify-faktura. Få mere at vide

Starter Plan

Gratis at installere

Kom i gang med det samme

  • Gratis op til 30 etiketter/måned
  • Sporing, retur, adressevalidering, & mere
  • 50-90% rabat på USPS, UPS, DHL Express & mere
  • Automatiseringer
  • Email support

Professional Plan

$19 om måneden

Starter ved $19/mo. Prisen afhænger af dit månedlige etiketvolumen. Hvis du sender 10K+ etiketter/måned, kontakt Shippo.

  • Gratis 30-dages prøveperiode
  • Alt i Starter
  • Op til 10K etiketter/måned
  • Forbind dine egne fragtkonti
  • Branded forsendelse
  • Chat & telefon support
  • 5 brugere

Starter Plan

Gratis at installere

Kom i gang med det samme

  • Gratis op til 30 etiketter/måned
  • Sporing, retur, adressevalidering, & mere
  • 50-90% rabat på USPS, UPS, DHL Express & mere
  • Automatiseringer
  • Email support

Professional Plan

$19 om måneden

Starter ved $19/mo. Prisen afhænger af dit månedlige etiketvolumen. Hvis du sender 10K+ etiketter/måned, kontakt Shippo.

  • Gratis 30-dages prøveperiode
  • Alt i Starter
  • Op til 10K etiketter/måned
  • Forbind dine egne fragtkonti
  • Branded forsendelse
  • Chat & telefon support
  • 5 brugere

Indeholder maskinoversat tekst

Vis oprindelig

Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder

547 anmeldelser

Samlet bedømmelse
4,1
Antal pr. bedømmelsesniveau
  • 77 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
  • 5 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
  • 3 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
  • 2 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
  • 12 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
6. maj 2024

Do not under any circumstances, use this company and their insurance services. They work with an insurance company called XCOVER that should be reported to the BBB. They will take months to respond to claims and request a ridiculous amount of documents just to decline for any small reason or any reason hidden in their policy clauses. They have zero customer service email and phone number so you cannot even contact them in any shape or form. I have LOST THOUSANDS of dollars thanks to this company I have shipped 100,000+ packages with shippo but this XCOVER company has made it impossible to do any business online. I no longer use SHIPPO because of this and cannot recommend it to anyone. DO NOT USE THIS COMPANY.

Fran & Co. Jewelry Inc.
USA
Næsten 5 år bruger appen
Shippo svarede 8. maj 2024

Hello,

Thank you for your feedback. We sincerely apologize for the trouble you've experienced when filing XCover claims for your shipments! Unfortunately, we were unable to locate your account by your review name. We kindly ask that you contact us at support@shippo.com. Rest assured, we'd be happy to assist you in looking further into these denied claims. Please note that we also offer live chat and phone support during standard business hours.

Thank you,
Shippo Support

27. februar 2024

Easy to use, but limited in some options

Oliezi Outdoors
USA
3 måneder bruger appen
Shippo svarede 28. februar 2024

Hello,

Thank you for your review! We're glad you're enjoying Shippo and would love to hear how we can make this integration even better. Please reach out to us at support@shippo.com with any additional feedback. We're happy to help!

Thank you,
Shippo Support

20. februar 2024

Shippo was really easy to install and use. It integrates with my shopify store so well, there was nothing to it. I love that there are so many options and rates to choose from. Rates are great and the process is simple and very fast. Definitely recommend!

iCandy gFX Studios
Canada
Cirka 2 måneder bruger appen
Shippo svarede 22. februar 2024

Hello,

Thank you for your review! We're glad to hear you're enjoying Shippo. If you ever need support in the future, please reach out to us at support@shippo.com. We'd be happy to help!

Thank you,
Shippo Support

7. februar 2024

Makes posting easier and costs lower.

Oh Pablo Vintage
Australien
Cirka en måned bruger appen
Shippo svarede 8. februar 2024

Hello,

Thank you for your review! We're glad to hear you're enjoying Shippo. If you ever need support in the future, please reach out to us at support@shippo.com. We'd be happy to help!

Thank you,
Shippo Support

6. februar 2024

Realized that Shippo was no cheaper than my Shopify Plan and discontinued usage. I thought I had downgraded my plan but then I was charged nearly 400 dollars for their "premium plan," which is literally the same cost as shipping via Shopify shipping.

I've asked for a refund because I never once used the service, but have been ignored for 3 days now.

Wargame Portal
USA
18 dage bruger appen
Shippo svarede 8. februar 2024

Hello,

Thank you for your review. We received your message and a member of our support team responded on Tuesday, 2/6/2024, confirming that a refund has been issued for the Pro Plan yearly subscription fee. If you have any questions or need further support, please reach out to us at support@shippo.com. We'd be happy to assist!

Thank you,
Shippo Support

Om denne app

Lanceret

4. februar 2014

Sprog

Engelsk

Denne app er ikke oversat til Dansk

Fungerer sammen med

USPS, UPS, FedEx, DHL Express, Amazon, Etsy

Udviklet af Shippo

Om Shippo

4,1 i gennemsnitlig bedømmelse

10 års erfaring med at udvikle apps til Shopify App Store

731 Market St, 2nd Floor, San Francisco, CA, 94103, US

Support

Skriv en besked

support@goshippo.com

Vil du tilføje en app?

Prøv Shopify gratis i 3 dage