Algemene beoordeling
4,7
Cijfers per recensieniveau
  • 77% recensies zijn 5 sterren
  • 15% recensies zijn 4 sterren
  • 4% recensies zijn 3 sterren
  • 2% recensies zijn 2 sterren
  • 2% recensies zijn 1 sterren
14 januari 2024

Ich bin sehr zufrieden mit der Übersetzung, allerdings wird gesagt, dass man bis zu 3 Sprachen übersetzen kann mit dem Free Plan aber ich kann nur eine Übersetzen danach ist schluss. Außerdem kann der Währungskalkulator mit dem vom Shopify probleme machen und die Preise sehr schnell sehr stark verändern. Ich benutze nur die Übersetzung von Sprachen aber es funktioniert sehr gut!

Kojés
Duitsland
9 dagen gebruiken de app
26 januari 2024

Ik heb dus de free-trial gekozen en er staat dat ik 3 translated currencies kan hebben en 3 talen. Het is niet duidelijk hoe ik er 3 kan toevoegen omdat als ik de eerste toevoeg en ik op de knop klik van "meer talen toevoegen", staat er dat ik moet upgraden terwijl ik maar 1 taal heb toegvoegd.

vozin
Nederland
3 maanden gebruiken de app
23 december 2023

Seems ok, but i get error saying store admin key is invalid.

CONNECT
Noorwegen
Ongeveer 21 uur gebruiken de app
15 augustus 2023

Seems alright so far.
I wish there was an option to translate specific words..
Also to get more options, I have to write a review... Will update more later.

Shoprifty
Israël
5 maanden gebruiken de app
Bewerkt 13 juli 2023

So far so good. Most of features require premium, and some loyalty memberships. But it provides translation, currency conversion and geolocation. So cool.

BUT you cannot modify exclude any specific word. Also customer service is not polite.

Studio Moien
Luxemburg
Ongeveer een maand gebruiken de app
18 oktober 2023

App looks good but mobile version could be better

Satoshi Heritage
Duitsland
27 dagen gebruiken de app
13 juli 2023

We have to rate this app in order to become a loyalty member to then get access to the geolocate feature which we need. So can't give an review until we have left this review and tested it

MicroAvionics
Verenigd Koninkrijk
1 dag gebruiken de app
22 november 2023

you have to leave feedback before adding 2 currencies. before that, you can only have 1

Marcelo Boteli
Frankrijk
Ongeveer een uur gebruiken de app
2 september 2023

De los mejores traductores que he probado para Shopify, de verdad lo recomiendo, ¡Gracias!

GamerHub
Spanje
4 maanden gebruiken de app
7 november 2023

im still trying the app. i hope its good. this is my genuine review. will update the review if it is all good.

TbT Watches
Maleisië
27 minuten gebruiken de app