Addify ‑ Variations Table List

Addify ‑ Variations Table List

Från  $2.99/månad. Prova gratis i 7 dagar.
Betyg (2,0)
Recensioner
Utvecklare

Höjdpunkter

Skapad för ditt företag
  • Använd direkt i Shopify-admin
  • Fungerar med de senaste temana

Om appen

Lansering

27 september 2022

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Visa dina produktvarianter i en tabellvy. Tillåt kunder att söka, filtrera och lägga till i kundvagnen.

Appen för produktvariationslistning gör att du kan visa dina produktvarianter i en tabellvy för att framhäva variationer och underlätta snabb läggning till i kundvagnen. Exkludera specifika produkter och kategorier för att endast visa tabellen för nödvändiga produkter. Aktivera sökruta och sorteringsfilter för att låta dina kunder enkelt hitta relevanta varianter att köpa. Du kan anpassa kolumnerna i variationstabellen, sökning, exportknappar och andra detaljer för att personifiera appen enligt dina butikskrav.

Appen för produktvariationslistning gör att du kan visa dina produktvarianter i en tabellvy för att framhäva variationer och underlätta snabb läggning till i kundvagnen. Exkludera specifika produkter och kategorier för att endast visa tabellen för nödvändiga produkter. Aktivera sökruta och sorteringsfilter för att låta dina kunder enkelt hitta relevanta varianter att köpa. Du kan anpassa kolumnerna i variationstabellen, sökning, exportknappar och andra detaljer för att personifiera appen enligt dina butikskrav. mer
  • Visa varianter av specifika produkter i tabellvy
  • Aktivera bulk lägg till i kundvagn, sökning och sortering
  • Aktivera specifika tabellkolumner och anpassa deras ordning
  • Aktivera PDF, CSV, Kopiera och Skriv ut-knappar
  • Anpassa tabell, text, färg, justering, teckenstorlek och andra detaljer

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Priser

Prova gratis i 7 dagar

Grundläggande

$2.99/månad

eller $29.99/år och spara 16 %

  • ($2.99/mån eller 29.99/år) för handlare som använder den grundläggande Shopify-planen.

Standard

$3.99/månad

eller $39.99/år och spara 16 %

  • ($3.99/mån eller $39.99/år) för handlare som använder den standard Shopify-planen.

Avancerad

$4.99/månad

eller $49.99/år och spara 17 %

  • ($4.99/mån eller $49.99/år) för handlare som använder den avancerade Shopify-planen.

Plus

$5.99/månad

eller $59.99/år och spara 17 %

  • ($5.99/mån eller $59.99/år) för handlare som använder Shopify Plus-planen.

Grundläggande

$2.99/månad

eller $29.99/år och spara 16 %

  • ($2.99/mån eller 29.99/år) för handlare som använder den grundläggande Shopify-planen.

Standard

$3.99/månad

eller $39.99/år och spara 16 %

  • ($3.99/mån eller $39.99/år) för handlare som använder den standard Shopify-planen.

Avancerad

$4.99/månad

eller $49.99/år och spara 17 %

  • ($4.99/mån eller $49.99/år) för handlare som använder den avancerade Shopify-planen.

Plus

$5.99/månad

eller $59.99/år och spara 17 %

  • ($5.99/mån eller $59.99/år) för handlare som använder Shopify Plus-planen.

Innehåller automatöversatt text

Visa original

Alla avgifter debiteras i USD. Återkommande och användningsbaserade avgifter faktureras var 30:e dag.

1 recension

Helhetsomdöme
2
Antal per omdömesnivå
  • 0 % av omdömena har 5 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 4 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 3 stjärnor
  • 100 % av omdömena har 2 stjärnor
  • 0 % av omdömena har 1 stjärnor
8 augusti 2023

It is a good attempt and shows potential, but missing too many controls to be used on install.
Biggest issue is that the table is not responsive and will not load on a cell phone - because the width is too big and wont show the "add to cart" button.
Also, strange decision to allow you to stylize the header of the table, but you have NO control over the actual product content - for our template the font style was twice the height of our theme , and is ugly.
The functionaliy is good, but the UI display and controls are very poor and require a ton of work to override to follow your default theme styles.

Totally willing to update this review if the developer addresses anything.

Local Route Disc Golf
USA
Ungefär en timme användning av appen
Addify svarade 10 augusti 2023

Hi,

Thank you for leaving a detailed feedback.

It seems like there is a conflict with your theme which we can resolve. We have tried reaching out to you through your website contact form.

Can you please write back at "support@addify.co" so we can troubleshoot and resolve these issues on your store.

Thanks

Om appen

Lansering

27 september 2022

Språk

engelska

Denna app finns inte översatt till svenska

Skapad av Addify

Om Addify

4,0 i genomsnittligt betyg

Har skapat appar för Shopifys appbutik i 1 år

4th Floor, Marvel Arcade, Executive Block, Civic Center, Gulberg Greens, Islamabad, 44000, PK

Support

Skicka ett meddelande

support@addify.co

Fler appar som den här

4,9 av 5 stjärnor 1720 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Product Personalization, Customize Product, Variants Options
Built for Shopify
4,9 av 5 stjärnor 752 recensioner totalt Gratisplan tillgänglig
Group products as variants, show variants as color swatches
4,8 av 5 stjärnor 715 recensioner totalt Gratis
Denna app kan skapa oändliga produktalternativ.