Recenze (794)

Celkové hodnocení
4,7
Počty podle úrovně hodnocení
  • 82 % hodnocení s 5 hvězdami
  • 11 % hodnocení s 4 hvězdami
  • 3 % hodnocení s 3 hvězdami
  • 2 % hodnocení s 2 hvězdami
  • 2 % hodnocení s 1 hvězdami
2. prosinec 2021

Uso questa app per aiutarmi con il costumer care, qualcosa in cui i clienti possano reperirmi in tempo reale per poter chiedere o illustrare tutti i dubbi in merito ai prodotti, alla spedizione, ai tempi di consegna.

byMummix
Itálie
Doba používání aplikace: Asi měsícem
4. květen 2021

me gusta bastante, ya que sirve y es gratis, 100% recomendada para todos lo que están empezando en el mundo del ecommers

VIMILA STORE
Chile
Doba používání aplikace: 17 dny
24. leden 2023

Primeira experiencia com esse app.Primeira experiencia com esse app.Primeira experiencia com esse app.

Mimo Ideal
Brazílie
Doba používání aplikace: 8 dny
18. červen 2021

Messenger app does not work right for facebook other than that interface is okay. Could be improved but for a free app a really simple small business its fine

Luxurious Beds and Linens
Kanada
Doba používání aplikace: Asi hodinou
15. duben 2021

still checking but looks promising, I have not seen all of it yet then ask me for a review I am not sure about this

Montegrappa Middle East
Spojené arabské emiráty
Doba používání aplikace: 2 minutami
24. březen 2024

OWNBILITY
Pákistán
Doba používání aplikace: Asi 2 měsíci
14. březen 2024

Dreamy Depot
Pákistán
Doba používání aplikace: Asi měsícem
11. březen 2024

M&G Shop
Pákistán
Doba používání aplikace: Asi měsícem
Vývojář RoarTheme odpověděl 13. březen 2024

We feel so sorry that you had a negative experience with our app and from the bottom of our hearts, we would like to send you a sincere apology.

Let us know if you have any questions or need help :)

14. květen 2024

NC WALA
Pákistán
Doba používání aplikace: Asi 4 hodinami
16. únor 2024

CARODA
Španělsko
Doba používání aplikace: 9 dny