Recenze (779)

Celkové hodnocení
4,6
Počty podle úrovně hodnocení
  • 83 % hodnocení s 5 hvězdami
  • 11 % hodnocení s 4 hvězdami
  • 3 % hodnocení s 3 hvězdami
  • 2 % hodnocení s 2 hvězdami
  • 2 % hodnocení s 1 hvězdami
Datum úprav: 23. leden 2023

Great app. I like it. It help. it helps to redirect my potential customers to our customer care desk for assistance

Toniwest Electronics
Keňa
Doba používání aplikace: 8 měsíci
11. leden 2023

top demais da conta, visual bem interativo, ainda não testei, mas pelo que parece o aplicativo é bom !

MundoMístico
Brazílie
Doba používání aplikace: 7 měsíci
26. prosinec 2022

pas mal cest boooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

energytechs.com
Maroko
Doba používání aplikace: 7 měsíci
22. únor 2022

The application is very good, but it is constantly down. I need help to get it constantly online. Can someone help me?

Retratando Pet
Brazílie
Doba používání aplikace: 7 měsíci
Vývojář RoarTheme odpověděl 22. únor 2022

First of all, thank you for your interest in our app :)

Regarding your questions, please give me a message via app@roartheme.com. Our support team would be glad to check it for you.

Again, thank you so much!

17. březen 2023

Muito bom@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Pets Mania
Brazílie
Doba používání aplikace: 6 měsíci
13. prosinec 2021

I use this app to increase my connection to customer. I hope this will help...it is easy to install

Esmartgadgethub
Kanada
Doba používání aplikace: 6 měsíci
19. říjen 2021

Aplicación sencilla. Ofrece posibilidades para personalizar. No consigo retirar la marca del diseñador

ALoBasati
Španělsko
Doba používání aplikace: 5 měsíci
26. březen 2022

Vou começar a usar o aplicativo na minha loja, já gostei da instalação aparentemente funciona bem! depois que eu testar volto pra avaliar.

delasshopoficial
Brazílie
Doba používání aplikace: 5 měsíci
13. leden 2023

Bom, ainda nao usei... vamos ver o app que está na loja da Shopify, vamos ver realmente se é bom quanto fala...

Steak Store
Brazílie
Doba používání aplikace: 4 měsíci
Datum úprav: 8. srpen 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------amazing i recommended its easy to use great job can done in minutes try this you wouldn't regret

recocostore.com
Egypt
Doba používání aplikace: 3 měsíci