AfterShip Personalization

AfterShip Personalization

Gratis abonnement beschikbaar. Gratis proefperiode van 14 dagen.
Beoordeling (4,9)
Recensies

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten
Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum
  • Werkt met de nieuwste thema's

Over deze app

Geïntroduceerd

27 september 2022

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Checkout, Yotpo

AI-gedreven productaanbevelingstool die gepersonaliseerde winkelervaringen stimuleert en de gemiddelde bestelwaarde verhoogt.

We zijn trots om een van de eerste partners te zijn die de nieuwe native checkout uitbreidbaarheid van Shopify ondersteunen, met een unieke aanpak om inhoud (gratis verzendbalk, banner, korting) naadloos te verrijken voor een enorme conversie en het verminderen van verlaten checkouts. Met AfterShip Personalization kunt u slimme upsell-widgets toevoegen aan uw productpagina, winkelwagenlade, afrekenpagina, na aankoop pagina, bedankpagina enz. Bekijk geavanceerde analyses over de groei van de gemiddelde bestelwaarde en verbeter uw klantbeleving.

We zijn trots om een van de eerste partners te zijn die de nieuwe native checkout uitbreidbaarheid van Shopify ondersteunen, met een unieke aanpak om inhoud (gratis verzendbalk, banner, korting) naadloos te verrijken voor een enorme conversie en het verminderen van verlaten checkouts. Met AfterShip Personalization kunt u slimme upsell-widgets toevoegen aan uw productpagina, winkelwagenlade, afrekenpagina, na aankoop pagina, bedankpagina enz. Bekijk geavanceerde analyses over de groei van de gemiddelde bestelwaarde en verbeter uw klantbeleving. meer
  • Op merk afgestemde afrekenpagina-aanpassing, inclusief product upsell, slimme banner etc.
  • Meerdere AI-aanbevelingstypen op basis van klantgedrag, producten en bestellingen
  • Geavanceerde promotietools zoals een afteltimer, gratis verzending en kortingen
  • Merchandising regels zoals vastgepinde producten en uitsluitingen voor een betere ervaring
  • Gecentraliseerd analyse-dashboard voor real-time campagnemonitoring

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Gratis proefperiode van 14 dagen

GRATIS

Gratis

  • 50 bestellingen/mnd
  • €200 gegenereerde omzet
  • Checkout order bump (Shopify Plus)
  • Voor- en na aankoop OCU
  • 10+ AI-gedreven productaanbevelingen

Essentials

$9/maand

  • 100 bestellingen/mnd
  • €400 gegenereerde omzet
  • Checkout order bump (Shopify Plus)
  • Voor- en na aankoop OCU
  • 10+ AI-gedreven productaanbevelingen

GRATIS

Gratis

  • 50 bestellingen/mnd
  • €200 gegenereerde omzet
  • Checkout order bump (Shopify Plus)
  • Voor- en na aankoop OCU
  • 10+ AI-gedreven productaanbevelingen

Essentials

$9/maand

  • 100 bestellingen/mnd
  • €400 gegenereerde omzet
  • Checkout order bump (Shopify Plus)
  • Voor- en na aankoop OCU
  • 10+ AI-gedreven productaanbevelingen

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd. Alle prijsopties

87 recensies

Algemene beoordeling
4,9
Cijfers per recensieniveau
  • 98% recensies zijn 5 sterren
  • 0% recensies zijn 4 sterren
  • 1% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 1% recensies zijn 1 sterren
21 december 2023

This app is a must-have! It's easy to use and the customizations for the checkout pages and post/purchase etc are real value-adds. The support team are quick to assist if you need any help.
Highly recommend this app!

Born Primitive - Middle East
Koeweit
3 maanden gebruiken de app
Bewerkt 14 januari 2024

The rep. did an excellent job. Answered my question quickly. But I had to uninstall the app because I thought I was getting the free version. I get about the most, 10 orders a month right now and I am no where near 200.00 in generated revenue. But I was told I had to go to a payment plan when I thought I was choosing the free plan after 14 days. I loved the program while I had it but can not afford it right now. That is why I chose the free plan.

peggyskiddycorral
Verenigde Staten
8 dagen gebruiken de app
2 januari 2024

False advertising - If I could give zero stars I would. I set up the free plan thinking it was free until I got 50 orders per month or extra $200 in sales FROM THE APP as it advertises. I spent the time setting everything up and didn't realise it had been deactivated after a couple of weeks (not sure exactly when as I wasn't notified) even though I had generated no income from the app, or reached 50 orders per month in that time. I contacted support to help but they told me it's only a free trial for 14 days regardless of number of orders and revenue. I pointed out the 50 orders/$200 in sales and the advertising on this page, but they refused the free plan and only said they could extend the free trial for another few weeks. Then I'd have to choose a paid plan even if I didn't have 50 orders per month or an extra $200 in income from the app. This is NOT the definition of a free plan at all so don't waste your time installing and setting it up.

ElevenLabs - Plant Based Nutrition
Australië
23 dagen gebruiken de app
AfterShip & Automizely heeft geantwoord 4 januari 2024

Dear Customer,

We apologize for the inconvenience and can assure you that the information available on the Shopify page and on our website is correct.
We do have a Free plan with the limit of 50 Orders or $200.

The reason you were unable to see the details in the app before was because you had opted for a Trial plan on 11-Dec-23 which expired on 25-Dec-23 and no plans were selected thereafter.

We have added the Free Plan that you had requested and you will be able to use it as per the 50 order or $200 limit now onwards.

We hope to improve our service and support and will always try to ensure our merchants gets the best from AfterShip for their business.

Regards,
The AfterShip Team

7 november 2023

one of the best apps to get your business going

Upper Level Aesthetics
Verenigde Staten
9 dagen gebruiken de app
25 december 2023

Great app and great customer support

PetVentures Hub
Verenigde Staten
11 dagen gebruiken de app

Over deze app

Geïntroduceerd

27 september 2022

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Werkt met

Checkout, Yotpo

Gemaakt door AfterShip & Automizely

Over AfterShip & Automizely

Gemiddelde score: 4,9

12 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

120 Robinson Road #13-01 Singapore 068913, Singapore, Singapore, 068913, SG

Ondersteuning

Stuur een bericht

support+personalization@aftership.com

Hulpbronnen

Meer apps zoals deze

4,9 van 5 sterren 4470 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Checkout upsell, upsell na aankoop, bedankpagina upsell
5,0 van 5 sterren 1451 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Upsell vaak samen gekochte bundels om uw gemiddelde orderwaarde te verhogen.
Built for Shopify
4,9 van 5 sterren 697 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Verhoog AOV met 1-klik Checkout Upsells & Bedankpagina Aanbiedingen
Built for Shopify