Dropship Beauty

Dropship Beauty

Vanaf  $19.99 per maand. Gratis proefperiode van 30 dagen.
Beoordeling (4,0)
Recensies
Ontwikkelaar

Hoogtepunten

Populair bij bedrijven zoals dat van jou
  • Gevestigd in de Verenigde Staten
Gemaakt voor jouw bedrijf
  • Rechtstreeks te gebruiken in het Shopify-beheercentrum

Over deze app

Geïntroduceerd

1 november 2018

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Wij dropshippen schoonheidsproducten, cosmetica en haarverlengingen vanuit ons magazijn in de VS. Snel & Simpel!

Dropship Beauty stelt je in staat om honderden producten in je winkel te importeren om online te verkopen. Producten bevatten foto's en beschrijvingen. Kies je opslagpercentage om winsten en concurrentievermogen te maximaliseren. Je hoeft je geen zorgen te maken over voorraad, verpakking, verzending en het afleveren van bestellingen bij het postkantoor. Er zijn branding opties beschikbaar om de beste klantbeleving te garanderen. Meldingen houden je op de hoogte van nieuwe producten, prijzen en functies.

Dropship Beauty stelt je in staat om honderden producten in je winkel te importeren om online te verkopen. Producten bevatten foto's en beschrijvingen. Kies je opslagpercentage om winsten en concurrentievermogen te maximaliseren. Je hoeft je geen zorgen te maken over voorraad, verpakking, verzending en het afleveren van bestellingen bij het postkantoor. Er zijn branding opties beschikbaar om de beste klantbeleving te garanderen. Meldingen houden je op de hoogte van nieuwe producten, prijzen en functies. meer
  • Eenvoudige productimportfunctie stelt je in staat om je winsten en prijzen te bepalen.
  • Dropshipping gebaseerd in de VS voor snelle verzending en vervulling.
  • App voor het verkopen van haarverlengingen, pruiken, tape-ins, clip-ins, wimpers en cosmetica!
  • Branding opties stellen je in staat om de beste eerste indruk ervaring te bieden.
  • Producten bevatten menselijke haarverlengingen, pruiken, wimpers, hete gereedschappen en cosmetica.

Dropshipping functies

  • Producten die je kunt verkopen: Health and beauty
  • Inkooplocaties: United States

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Prijs

Gratis proefperiode van 30 dagen

Pro All Access

$19.99/maand

  • Onbeperkte Bestellingen
  • Mogelijkheid om Alle Producten te Importeren
  • Toegang tot Extra Productfoto's & Video's
  • Aangepaste Branding Ondersteuning
  • Verkoper Ondersteuning

Jaarlijkse All Access

$16.67/maand

$199.99 per jaar indien jaarlijks gefactureerd

  • Onbeperkte Bestellingen
  • Mogelijkheid om Alle Producten + Groothandel te Importeren
  • Toegang tot Extra Productfoto's & Video's
  • Aangepaste Branding Ondersteuning

Pro All Access

$19.99/maand

  • Onbeperkte Bestellingen
  • Mogelijkheid om Alle Producten te Importeren
  • Toegang tot Extra Productfoto's & Video's
  • Aangepaste Branding Ondersteuning
  • Verkoper Ondersteuning

Jaarlijkse All Access

$16.67/maand

$199.99 per jaar indien jaarlijks gefactureerd

  • Onbeperkte Bestellingen
  • Mogelijkheid om Alle Producten + Groothandel te Importeren
  • Toegang tot Extra Productfoto's & Video's
  • Aangepaste Branding Ondersteuning

Bevat automatisch vertaalde tekst

Origineel weergeven

Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd. Alle prijsopties

112 recensies

Algemene beoordeling
4
Cijfers per recensieniveau
  • 78% recensies zijn 5 sterren
  • 8% recensies zijn 4 sterren
  • 2% recensies zijn 3 sterren
  • 0% recensies zijn 2 sterren
  • 13% recensies zijn 1 sterren
Bewerkt 23 juni 2023

The app does not upload to Shopify I’ve been waiting for hours still no intergration. And there is no one to talk to. I was very excited to get started but now thinking twice about using this service since reading the reviews I just upgrade to pro and see very little difference actually I think I’m over it. I did everything I was supposed to the app is not working. They respond on here quicker than they fixed my problem

Lady Priceless
Verenigde Staten
4 dagen gebruiken de app
Dropship Beauty heeft geantwoord 23 juni 2023

Hi,

We apologize for the confusion you have experienced we see that you emailed us today and we are currently responding. Since you chose the manual method once you have installed the app to your store you will need to select which products you wish to import and at what price multiplier before the products will begin to install.

27 april 2023

I am so disappointed and saddened by the fact that this is a scam. Please check their website to see for yourself they are dropshiping hair at the same cost they have on there website
https://www.privatelabelextensions.com/collections/bundle-deals/products/brazilian-body-wave-bundle-deals

for example is the same cost as on this app. I got the premium membership for '' additional pictures and videos' which is just more hair draped badly on mannequins, not a single model photo. Premium also had the advantage of branding your hair which I then realise it is for an additional extortionate cost. They have hair care products still in their generic containers without a label as dropship items and I question the quality of the hair If the owner was willing to deceive on this level.

Really wish I had read the reviews first I am completely shocked at how bad this experience is.

Manehype
Verenigde Staten
1 dag gebruiken de app
8 november 2018

This app is awesome. Very simple and easy to use. They have a very large variety of products to choose from which is great.

BombDotComHair
Verenigde Staten
Ongeveer 5 jaar gebruiken de app
4 november 2018

I use this app to make dropshipping easier with dropship bundles. It will help free up time to market my brand. I was previously using wordpress ecommerce. I switched to shopify just for this app. I ended up taking a $500 loss since I paid for my wordpress website. BUT the products and this company are just that AWESOME, so it’s well worth it!! I love Dropship Bundles and PLE!!

ExquisiteHairExt
Verenigde Staten
Ongeveer 5 jaar gebruiken de app
3 november 2018

I love this app. I use the app to stream my products over several different channels while still being able to drop ship. Even though I already have a website I still opted for the Shopify through dropship and it was a very wise decision. A satisfied business owner. Natalia Me-gan Hair & Beauty, LLC.

Natalia-Me-gan Hair
Verenigde Staten
Bijna 5 jaar gebruiken de app

Over deze app

Geïntroduceerd

1 november 2018

Talen

Engels

Deze app is niet vertaald in het Nederlands

Gemaakt door Dropship Beauty

Over Dropship Beauty

Gemiddelde score: 4,0

4 jaar ervaring bij het maken van apps voor de Shopify App Store

1272 Dahlgren LN SE, Atlanta, GA, 30316, US

Ondersteuning

Stuur een bericht

1 (404) 458-1330

support@dropshipbeauty.app

Meer apps zoals deze

5,0 van 5 sterren 22876 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Plaats honderden bestellingen bij AliExpress in seconden & Vind leveranciers
4,9 van 5 sterren 6798 recensies in totaal Gratis te installeren
Jij verkoopt - Wij sourcen en verzenden voor jou!
4,8 van 5 sterren 2114 recensies in totaal Gratis abonnement beschikbaar
Dropshipping Van AliExpress, Temu. Oberlo, Dsers, Zendrop
Built for Shopify