Recenze (869)

Celkové hodnocení
4,9
Počty podle úrovně hodnocení
  • 97 % hodnocení s 5 hvězdami
  • 2 % hodnocení s 4 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 3 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 2 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 1 hvězdami
29. únor 2024

extremely fast and professional. they helped saved our expansions. everything just flows well with this tool, and the customer service is top notch.

HauteHaven
Pákistán
Doba používání aplikace: 29 dny
9. únor 2024

Ogi me ayudó y me dio un servicio de 5 estrellas.

En cuanto haya puesto a prueba la app, revaloraré la reseña

14FEBLOVERS
Španělsko
Doba používání aplikace: 3 měsíci
2. duben 2024

Bonne assistance en cas d'incompréhensions sur l'appli

Deb Store
Pobřeží slonoviny
Doba používání aplikace: 2 měsíci
22. březen 2024

Recommnaded

Amazia online Shopping
Pákistán
Doba používání aplikace: 3 měsíci
6. leden 2024

Tienen un servicio al cliente super bueno, y super rápido lo recomiendo mucho Mucho!!!

Multionline
Dominikánská republika
Doba používání aplikace: 3 měsíci
13. červenec 2023

I using this app since from last 2 years it is amazing and making my work very easy. The team us always there to guide us and solve our problem.

My Store
Indie
Doba používání aplikace: 16 dny
15. srpen 2023

Good Customer Support , i appriciate. ogi helped me understand the dashnoard. really a good application to have.

craftygirl
Spojené arabské emiráty
Doba používání aplikace: 7 dny
Vývojář Tyslo odpověděl 27. srpen 2023

Thank you for your positive feedback! We're glad to hear that our customer support met your expectations and that you find our application beneficial. Your appreciation motivates us to do even better!

Sara from Tyslo team.

4. červenec 2023

L'app ha tutte le funzioni ed opzioni che ti servono per applicare il contrassegno al tuo sito. Non metto 5 stelle perché ho fatto solo prove fino ad ora. Comunque è completa e ha un ottimo servizio clienti.

domuxi
Itálie
Doba používání aplikace: 5 měsíci
27. červen 2023

porque tienen un servicio muy efectivo y rapido ademas me parece que es buena oportunidad el hecho de dar los 3 meses de prueba.

Que Chingon esta
Spojené státy
Doba používání aplikace: Asi 2 měsíci
30. červen 2023

La aplicación es muy buena y muy completa. A veces un poco complicada, pero aquí están los compañeros que te solucionan cualquier problema en menos que canta un gallo. Muy recomendable

Salud contigo
Španělsko
Doba používání aplikace: 2 měsíci