Moneybird Bookkeeping , Počet recenzí: 19

Celkové hodnocení
4,4
Počty podle úrovně hodnocení
  • 84 % hodnocení s 5 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 4 hvězdami
  • 5 % hodnocení s 3 hvězdami
  • 0 % hodnocení s 2 hvězdami
  • 11 % hodnocení s 1 hvězdami
17. říjen 2023

Zojuist de tool geinstalleerd. Ik vloog door het menu heen omdat alles extreem goed en duidelijk omschreven was. Toch had ik was issues met het inladen van mijn afgelopen maand. Ik wilde namelijk enkel de orders die me geld op hadden geleverd inladen, en niet die freebies. Tim, van Combidesk heeft me enorm goed geholpen. Hij dacht super mee, en zonder hem had dit niet zo makkelijk gelukt. Highly recommend!!

Filmmakers Community
Nizozemsko
Doba používání aplikace: 12 dny
Vývojář Combidesk odpověděl 18. říjen 2023

Hi Sjoerd, onwijs bedankt voor deze fijne review. Daar doen we het allemaal voor. We wensen je heel veel succes met je webshop en veel plezier met de koppeling.
Groetjes, team Combidesk.

7. listopad 2023

Ik heb super ondersteuning gehad en supersnel en fijn geholpen.

Valery Vain
Nizozemsko
Doba používání aplikace: 3 měsíci
12. září 2023

This morning I tried to connect Shopify to Moneybird, but one way or another got a 404 error. I went to Combidesk for help, used the chat and Tim did an amazing job helping me out! He was patient, friendly and helped me step by step to get the problem (that was on my end, not because of Combidesk) fixed. He outdid himself by walking the extra mile and setup the complete settings for my Shopify / Moneybird connection as well. Works like a charm. Very happy customer here!

Project of Love
Nizozemsko
Doba používání aplikace: Asi 2 hodinami
Vývojář Combidesk odpověděl 13. září 2023

Hi Janis, thank you very much for this nice review! We are happy when you are happy :)

12. září 2023

Fijne app, werkt goed en doet wat het belooft. Bij vragen word je door een specialist vakkundig en goed geholpen.

Airsoft Bazaar
Nizozemsko
Doba používání aplikace: 5 měsíci
Vývojář Combidesk odpověděl 13. září 2023

Bedankt voor je positieve reactie, daar doen we het voor. Succes met je webshop!

19. září 2023

Ik kwam er zelf niet helemaal uit, maar gelukkig super goede hulp gehad van Combidesk! Het installeren was zo gepiept! Echt super!

La Rhode
Nizozemsko
Doba používání aplikace: Asi 9 hodinami
Vývojář Combidesk odpověděl 20. září 2023

Hoi Rhode, dank voor je reactie. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en succes met je webshop! Groet, team Combidesk.

8. listopad 2021

Tim, bedankt voor je hulp! Tijdens de call heb je me goed gelopen. De intergratie moneybird en shopify werkt nu uitstekend.

Komplimentespiel
Nizozemsko
Doba používání aplikace: Více než 2 roky
31. březen 2021

Ik ben al een tijdje een zeer tevreden klant! Deze app doet alles wat het belooft en is mij elke cent waard! Laatst liep ik tegen een kleine bug aan, na een melding aan de support afdeling was het binnen no-time gefixt. Top service!

ColdKees
Nizozemsko
Doba používání aplikace: Asi 2 roky
22. listopad 2022

De applicatie doet wat hij moet doen. Sinds kort kun je ook een (moenybird) klantnummer invoeren als POS klant. Naast een goedwerkende koppeling krijg je uitstekend support.

Skin / Scent
Nizozemsko
Doba používání aplikace: Téměř 2 roky
Vývojář Combidesk odpověděl 22. listopad 2022

Enorm bedankt voor deze review! Fijn dat jullie tevreden zijn met onze oplossing. Succes met de webshop 🚀

4. květen 2022

Installatie via Combidesk gaat veel makkelijker dan via Webwinkelfacturen. Met een paar klikken is het geregeld! Toen ik tegen een issues opliep heeft Tim in 2 meetings ruim de tijd genomen om dit via een work-around met mij op te lossen (en gelijk andere tips gegeven), bedankt!

Ritzy Company
Nizozemsko
Doba používání aplikace: Asi rokem
Datum úprav: 14. březen 2023

Het afgelopen weekend ben ik bezig geweest om Moneybird boekhouding te koppelen aan Shopify. Het lukte maar niet dus ik heb een hulp afspraak ingepland. Ik ben fijn geholpen door Simon van Combidesk.

Het was makkelijk te organiseren, ik kon mijn tijd kiezen en er werd rustig door de stappen heen gelopen.

Le Barbe Maestro
Nizozemsko
Doba používání aplikace: 12 měsíci