ReConvert yli‑ ja lisämyynti

ReConvert yli‑ ja lisämyynti

Ilmainen sopimus saatavilla. Ilmainen kokeilu saatavilla.
Tähtiarvio (4,9)
Arvostelut
Kehittäjä

Kohokohdat

Samankaltaisten yritysten suosima
  • Sijaintipaikka Yhdysvallat
Kehitetty liiketoimintaasi varten
  • Käytä suoraan Shopify Adminissa
  • Toimii uusimpien teemojen kanssa

Tietoja tästä sovelluksesta

Lanseerattu

26. syyskuu 2018

Kielet

Englanti

Tätä sovellusta ei ole käännetty kielelle Suomi

Toimii seuraavan kanssa:

Shopify Flow, Kassa, 17Track tilausseuranta, Klaviyo s-posti ja SMS myynti, SMSbump Yotpo SMS markkinointi, ReBuy personoitu kone Omnisend, Loox leimattu Alireviews arvio, 1 klikin lisämyyntitoiminto

Myy enemmän kassan, ostoskorin, oston jälkeisillä ja kiitos-sivun lisämyynneillä. Upsell Cross Sell

ReConvertin avulla voit lisätä yhden klikin myyntejä ostoskoriin ja alennuksia kassalle ja kiitos-sivulle. ReConvertin oston jälkeinen, konversiokeskeinen toiminto auttaa sinua kasvattamaan AOV:tä ja myyntivoittoa. ReConvertin avulla voit lisätä elementtejä kiitos-sivullesi: kerätä syntymäpäivätietoja, myydä tilauspohjaisia toimintoja, tarjota ristiinmyyntiä pakettityyliin ja paljon muuta. Kun hankintakustannukset ovat kasvussa, Reconvert auttaa lisäämään katettasi ja kohti uusia myyntilukuja.

ReConvertin avulla voit lisätä yhden klikin myyntejä ostoskoriin ja alennuksia kassalle ja kiitos-sivulle. ReConvertin oston jälkeinen, konversiokeskeinen toiminto auttaa sinua kasvattamaan AOV:tä ja myyntivoittoa. ReConvertin avulla voit lisätä elementtejä kiitos-sivullesi: kerätä syntymäpäivätietoja, myydä tilauspohjaisia toimintoja, tarjota ristiinmyyntiä pakettityyliin ja paljon muuta. Kun hankintakustannukset ovat kasvussa, Reconvert auttaa lisäämään katettasi ja kohti uusia myyntilukuja. enemmän
  • Käytä ostotapahtuman jälkeisiä toimintoja jotka lisäävät asiakkaiden ostoja.
  • Korota AOV:tä helpolla yhden klikin lisäostomahdollisuudella Upsell & cross sell
  • Uutta kiitos-sivullesi: kerää kyselyitä, syntymätietoja, videoita, jne. Checkout
  • Rakenna ja hallitse kassan lisämyynti-strategiaa vedä & pudota -editorilla
  • Käytä segmentointia lisäämään pakettien ja ostoskorin lisä- ja ristiinmyyntejä.

Hinnoittelu

Lisämyynnin perus

Ilmainen

  • Saatavilla kehitysmyymälöihin
  • 1 klikkaus lisää myyntiä
  • Ostoksen jälkeinen suppiloeditori
  • Kiitos sivun toimittaja
  • Kaikki muut ominaisuudet

Lisämyyntiplus

$4.99 /kuukausi

0,75 % sovelluksen tuottamasta lisätulosta

  • Max 49 tilausta/kk (myymälän tilausten kokonaismäärä)
  • Yhden klikin myynnit
  • oston jälkeiset toiminnot
  • kiitos-sivun muokkaus
  • lisätoiminnot

30 päivän maksuton kokeilu

Lisämyyntiplus pro

$7.99 /kuukausi

0,75 % sovelluksen tuottamasta lisätulosta

  • Max 99 tilausta/kk (myymälän tilausten kokonaismäärä)
  • Yhden klikin myynnit
  • oston jälkeiset toiminnot
  • kiitos-sivun muokkaus
  • lisätoiminnot

30 päivän maksuton kokeilu

Yritys lisämyynti

$14.99 /kuukausi

0,75 % sovelluksen tuottamasta lisätulosta

  • Max 199 tilausta/kk (myymälän tilausten kokonaismäärä)
  • Kaikilla toiminnoilla, enemmän kuin 199 tilausta? Tutustu hinnoitteluoppaaseemme

30 päivän maksuton kokeilu

Lisämyynnin perus

Ilmainen

  • Saatavilla kehitysmyymälöihin
  • 1 klikkaus lisää myyntiä
  • Ostoksen jälkeinen suppiloeditori
  • Kiitos sivun toimittaja
  • Kaikki muut ominaisuudet

Lisämyyntiplus

$4.99 /kuukausi

0,75 % sovelluksen tuottamasta lisätulosta

  • Max 49 tilausta/kk (myymälän tilausten kokonaismäärä)
  • Yhden klikin myynnit
  • oston jälkeiset toiminnot
  • kiitos-sivun muokkaus
  • lisätoiminnot

30 päivän maksuton kokeilu

Lisämyyntiplus pro

$7.99 /kuukausi

0,75 % sovelluksen tuottamasta lisätulosta

  • Max 99 tilausta/kk (myymälän tilausten kokonaismäärä)
  • Yhden klikin myynnit
  • oston jälkeiset toiminnot
  • kiitos-sivun muokkaus
  • lisätoiminnot

30 päivän maksuton kokeilu

Yritys lisämyynti

$14.99 /kuukausi

0,75 % sovelluksen tuottamasta lisätulosta

  • Max 199 tilausta/kk (myymälän tilausten kokonaismäärä)
  • Kaikilla toiminnoilla, enemmän kuin 199 tilausta? Tutustu hinnoitteluoppaaseemme

30 päivän maksuton kokeilu

Kaikki maksut laskutetaan valuutassa USD. Toistuvat ja käyttöperusteiset maksut laskutetaan 30 päivän välein. Näytä kaikki hinnoitteluvaihtoehdot

4 580 arvostelua

Kokonaisarvio
4,9
Lukumäärä luokitustasoa kohden
  • 97 % arvioista on 5 tähteä
  • 2 % arvioista on 4 tähteä
  • 0 % arvioista on 3 tähteä
  • 0 % arvioista on 2 tähteä
  • 1 % arvioista on 1 tähteä
9. huhtikuu 2024

Overall great app and fast helpful customer service! Alex helped me out with a bunch of questions and overall definitely recommend the app if you are looking for post-purchase upsells, super straight forward and quality support! Great app! easy 5 star

RoseGold & Black Pty Ltd
Australia
Yli 2 vuotta sovelluksen käyttöä
ReConvert 💵 vastasi 14. huhtikuu 2024

Thank you for your 5* review - it means the world to us!

We want our merchants to be as successful as possible and we grow with them! That's how we have always rolled and will continue to roll 📈

Always here for you 🖤

Jordan | Customer Care

4. toukokuu 2024

I used this product in the past and had to take a break as I didn't need a post purchase option, things have since changed and I needed to get my old program back. I had some questions and Avraham and Alex took great care of me. Product is awesome, and 10/10 customer service.

Frontline Optics
Yhdysvallat
Vuosi sovelluksen käyttöä
ReConvert 💵 vastasi 6. toukokuu 2024

Hey!

Thank you for your 5* review and I'm pleased you are happy! Alex and me - dream team.

I'm glad we were able to help you in the end to achieve the result you were looking for!

Always here for you 🖤

Avraham | Customer Success

8. toukokuu 2024

ReConvert has been great for our thank you page optimization, and their customer service is top notch. Avraham was incredibly helpful when we ran into some issues, and we've been very pleased with the team's responsiveness!

Soapbox
Yhdysvallat
Melkein 3 vuotta sovelluksen käyttöä
ReConvert 💵 vastasi 15. toukokuu 2024

Hey!

Thank you for your 5* review and I'm pleased you are happy!

I'm glad we were able to answer your questions and get things sorted for you! Was a pleasure assisting.

Always here for you 🖤

Avraham | Customer Success

Muokattu 18. huhtikuu 2024

I had a few issues with some incorrect billing amount, but the management team promised to sort it out.

Coolcat Gadget
Unkari
Yli 4 vuotta sovelluksen käyttöä
ReConvert 💵 vastasi 14. huhtikuu 2024

Hi V

Thanks so much - Happy to have helped. 🖤

Avraham | Customer Success Manager

3. toukokuu 2024

Don't waste your money; this app won't better your business but will take your money from your hard work in achieving your sales. This app has taken money out of my accounts without authorization, approximately $1600, as they have done to other businesses according to the reviews. They are very sly, and I have read in a review here that they changed their free plans by giving only one day's notice. They claim I have been using the app, yet I have screenshots proving they never had access to my customer data, which is essential for the app to function correctly. The app was disconnected after the free trial because it didn't bring any extra sales whatsoever. Yet, they continued to take money from sales they did not contribute to in any way.

MVE BOUTIQUE
Australia
Yli vuosi sovelluksen käyttöä
ReConvert 💵 vastasi 5. toukokuu 2024

M,

Thank you for sharing your experience. I'm sorry to hear about your frustrations.

Our records show that:-

- When you installed the app, permission was provided to charge up to a maximum of $799, in accordance with the pricing terms, was agreed to you by you.
- You had a 30 day trial beginning on 29 December 2022.
- On 21 January 2023 you were charged your first charge of $89.99 as you had between 1,000 and 1,999 orders.
- Since then, and continuing until 17 March 2024, you were charged $89.99 per month (as the number of orders remained the same).

Some months you were also charged a commission of 0.75% on orders where ReConvert technology generated the sale.

On 17 April 2024 you were charged $49.99 as your total orders in this month dropped to between 500 and 999 orders.

On 25 April 2024 you uninstalled ReConvert and made claims that we had fraudulently been taking your money since January 2023.

I would like to help address your concerns and improve your experience. I would personally like to speak with you to understand your goals better and see how we can assist you in achieving the results you want using ReConvert.

Please reply to my email from a week ago, so we can schedule a call. I'm here to assist you and find a resolution together.

Thank you again though for taking the time to share your perspective.

Best regards

Avraham | Customer Success

Tietoja tästä sovelluksesta

Lanseerattu

26. syyskuu 2018

Kielet

Englanti

Tätä sovellusta ei ole käännetty kielelle Suomi

Toimii seuraavan kanssa:

Shopify Flow, Kassa, 17Track tilausseuranta, Klaviyo s-posti ja SMS myynti, SMSbump Yotpo SMS markkinointi, ReBuy personoitu kone Omnisend, Loox leimattu Alireviews arvio, 1 klikin lisämyyntitoiminto

Kehittäjä: ReConvert 💵

Tietoja kehittäjästä ReConvert 💵

4,9 keskimääräinen luokitus

5 vuoden kokemus sovellusten kehittämisestä Shopify App Storelle

Dishon 9, Dishon 9, 13825, IL

Tuki

Lähetä viesti

care@reconvert.com

Tämä kehittäjä ei tarjoa suoraa tukea kielellä Suomi.

Lisää tämänkaltaisia sovelluksia

5,0 / 5 tähteä 1642 arvostelua yhteensä Ilmainen sopimus saatavilla
Upsell frequently bought together bundles to boost your AOV.
Built for Shopify
4,9 / 5 tähteä 756 arvostelua yhteensä Ilmainen sopimus saatavilla
Lift AOV with 1-Click Checkout Upsells & Thank You Page Offers
Built for Shopify
4,7 / 5 tähteä 369 arvostelua yhteensä Ilmainen kokeilu saatavilla
Quickly Build Pre & Post Purchase Upsell & Cross-Sell Funnels