Recensioni (269)

Valutazione complessiva
4,1
Numero di recensioni per livello
  • Il 77% delle recensioni ha 5 stelle
  • Il 5% delle recensioni ha 4 stelle
  • Il 2% delle recensioni ha 3 stelle
  • Il 2% delle recensioni ha 2 stelle
  • Il 14% delle recensioni ha 1 stelle
5 luglio 2024

Ik zou Sendcloud aan iedereen aanbevelen, want het aanmaken van een verzending, bij welke pakketvervoerder dan ook, Sendcloud verzorgt het van A tot Z. Ik hoef niet handmatig elke keer een label aan te maken via PostNL of DHL, dat doet Sendcloud, dankzij de Shopify integratie, automatisch voor me. Zeer en zeer handig.

Pure Organics
Paesi Bassi
Oltre 2 anni di utilizzo dell’app
22 maggio 2024

Werkt altijd super goed en bespaart ons gemakkelijk elke dag een uur aan werk!

NEW TAILOR | Webshop
Paesi Bassi
Oltre 4 anni di utilizzo dell’app
27 maggio 2024

Ik heb deze app nu al een tijdje en ben er erg tevreden mee. Het is fijn dat er veel keuze aan vervoerders is.

annatreurniet.nl
Paesi Bassi
Oltre un anno di utilizzo dell’app
23 aprile 2024

Pas de souci depuis les années que j'utilise Sendcloud. Juste le changement de modèle tarifaire il y a quelques mois a piqué un peu.

Le Bar à Chaussettes
Francia
Oltre 3 anni di utilizzo dell’app
23 aprile 2024

Wij zijn erg tevreden over het gebruik van sendcloud. We gebruiken het al jaren. Als er een probleem is met een pakket zoeken hun het voor je uit.
Fijne en snelle service. Overdracht van de webshop naar sendcloud verloopt eigenlijk altijd vlot en goed.

Holtman Dierenspeciaalzaak
Paesi Bassi
Quasi 3 anni di utilizzo dell’app
23 aprile 2024

Nous sommes très satisfait par la solution Sendcloud qui nous aide chaque jour pour l'expédition de nos commandes dans le monde entier. Clara notre gestionnaire est de très bons conseils pour l'évolution de notre activité.

Maison Close - FR
Francia
Quasi 3 anni di utilizzo dell’app
23 aprile 2024

Imprescindible para agilizar los envíos. No hemos encontrado una opción mejor.

La Escotilla
Spagna
Oltre 2 anni di utilizzo dell’app
29 aprile 2024

Fácil de instalar y funcionamiento perfecto. Llevo usándola meses y de momento no he tenido ningún problema.

LookMyMood
Spagna
Quasi 2 anni di utilizzo dell’app
23 aprile 2024

Fijne app, geen problemen mee ervaren.
Zeer behulpzaam helpdesk.

Emiza Jewellery
Belgio
Oltre 2 anni di utilizzo dell’app
11 giugno 2024

MI TERCER ENVÍO Y ME HAN PERDIDO UN PAQUETE CON UN VALOR DE UNA PRENDA DE 3.000,00 € DENTRO.
SU RESPUESTA: "ME DICEN DESDE CORREOS QUE HAN PERDIDO EL PAQUETE Y HAN CERRADO LA INVESTIGACIÓN".
MUY MAL SERVICIO. NO TE AYUDAN, NO TE SOLUCIONAN.
UN ROBO, 3.000,00€ A LA BASURA Y NO PUEDO HACER NADA!

Debau Official
Spagna
5 mesi di utilizzo dell’app