Overall rating
5
Counts per rating level
  • 96% of ratings are 5 stars
  • 0% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 4% of ratings are 2 stars
  • 0% of ratings are 1 stars
April 9, 2019

Prakticka aplikace, ochotna rychla podpora. Doporucuji vsem co si chteji zautomatizovat proces fakturace.

Brands24
Slovakia
Over 1 year using the app
March 21, 2022

Ľahká integrácia a skvelá podpora, v prípade problémov vždy pomôžu. Určite odporúčame, appka ušetrí kopec času.

MARLUM
Slovakia
Over 1 year using the app
February 4, 2020

Skvělá aplikace, integrace na kliknutí, vše funguje jak má autor je velmi vstřícný v případě dotazů nebo řešení drobností.

DESIGNSPOT
Czechia
11 months using the app
Digismoothie replied February 4, 2020

Děkuji!

April 29, 2022

Aplikace funguje výborně. Její nainstalování a následné propojení s Fakturoidem je velmi snadné. Tato aplikace umožňuje také automatické zasílání faktur zákazníkům.

minuteka.cz
Czechia
10 months using the app
November 6, 2019

Skvělá aplikace a velmi pohotová podpora.

Really great application with a reliable and quick support.

BOHEMIA PAPER
Czechia
5 months using the app
January 16, 2019

Líbí se mi rychlé reakce vývojáře, na cokoliv co potřebujete vědět. Jinak aplikace funguje skvěle. Uvítal bych funkci automatického odesílání proformy.

Facer.cz
Czechia
5 months using the app
November 16, 2018

Aplikáciu máme zatiaľ v testovacom režime, ale funguje tak ako má, čím nám ušetrí množstvo času, ktorý by sme inak strávili fakturáciou. Veľmi oceňujem ochotu a promptnosť vývojára odpovedať na maily a aplikáciu vylepšovať.

Ponio
Slovakia
5 months using the app
October 21, 2021

Skvělá podpora od tvůrce appky, reagují rychle a proaktivně. Aplikace funguje naprosto bezvadně. Mohu doporučit.

Plamenak.com
Czechia
4 months using the app
July 2, 2022

Excelentne, hledaj jsem jednoduche reseni, tohle mi pomohlo vyresit ceske faktury behem minut, sice jsem kvuli tomu menil stavajici fakturacni system na fakturoid, ale stoji to za to. Perfektni prace.

Majp crafts
Czechia
4 months using the app
October 6, 2019

Integrace proběhla bezproblémově. Aplikace je funkční. Rychlý a spolehlivý support developera. Mohu doporučit.

Lavly
Czechia
3 months using the app