Reviews (6)

Overall rating
2.6
Counts per rating level
  • 50% of ratings are 5 stars
  • 0% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 33% of ratings are 2 stars
  • 17% of ratings are 1 stars
September 20, 2022

Aplikacja działa poprawnie i robi swoją robotę. Kontakt z supportem bez żadnych zastrzeżeń - natychmiastowy. Dodatkowo gdy zapytałem o brak funkcjonalności - została dostarczona następnego tygodnia - niesamowite. Polecam!

Believy
Poland
About 2 years using the app
August 16, 2022

Używam ponad 3 miesiące. Aplikacja działa bez zarzutu. Niezwykle ułatwia generowanie listów przewozowych. Paczkomaty i kurier w jednym miejscu. Nie ma to wpływu na ocenę, ale gdyby z poziomu sklepu/aplikacji, można było dodać kwotę pobrania gdy taka się pojawi przy zamówieniu byłaby idealna. W tej chwili muszę to edytować ręcznie w webtruckerze, lub tworzyć zlecenie ręcznie, gdy pobranie wystąpi w paczkomacie. Tak czy owak, świetna robota!

Inspiracja
Poland
5 months using the app
Edited September 20, 2023

Niestety musimy zmienić ocenę dla aplikacji z 5 gwiazdek na 2. Aplikacja działa, ale od kilku miesięcy pojawia się coraz więcej problemów.

Aplikacja zaciąga adres Billing jako adres wysyłkowy, więc paczki jadą w miejsca gdzie nikt ich nie odbiera.

Aplikacja ustawia wagę paczki jako 25kg i nie da się z tym nic zrobić, przez co paczki i zwroty są droższe niż powinny być.

Pobrania trzeba edytować ręcznie, z tym że w przypadku paczek paczkomatowych nie jest to w ogóle możliwie, więc zasadniczo nie ma możliwości wysyłania takich przesyłek przy pomocy tej aplikacji.

Co najgorsze, ZERO WSPARCIA. Developer od prawie roku nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile. Nie wiem co się stało, bo wcześniej kontakt był dobry. Niestety musieliśmy wybrać inną aplikację i to samo zalecam innym.

Słodki Bufet
Poland
10 months using the app
August 5, 2022

Bardzo dobra aplikacja, spełnia podstawowe założenia, a do ideału brakuje niewiele. Testowałem aplikację konkurencji i po dokładnym sprawdzeniu obu, ta lepiej spełniła moje potrzeby. Z autorami jest dobry kontakt. Widać, że zależy im na tym, żeby aplikacja była jeszcze lepsza i planują wprowadzenie kolejnych funkcji i poprawek.

IKA
Poland
About 2 months using the app
November 29, 2022

Aplikacja działała w sierpniu, ale ostatnie trzy miesiące trudno się z nią pracowało. Etykiety nie generowały się poprawnie, ucinało adresy. Bardzo trudny kontakt z właścicielem aplikacji - wiele, wiele nieodebranych telefonów. Na niektóre wiadomości na temat braku działania aplikacji musiałem czekać po kilka dni (ale mój rekord to 11dni). Nie polecam. Nawet przy ogromnej dozie cierpliwości to nie jest tego warte. A już zwłaszcza cena $19,99 za produkt który nie jest dopracowany, który wymaga wielu poprawek i udogodnień. Trudne 4 miesiące współpracy.

Glamorous car
Poland
3 months using the app
Mamalu Sp. z o.o. replied November 29, 2022

Dziękujemy za opinię, z pewnością wyciągniemy wnioski z uwag, które otrzymaliśmy od Państwa.

Pod koniec listopada 2022 wdrożyliśmy wsparcie telefoniczne dostępne w godzinach 8:00-22:00 w dni robocze. W weekendy wsparcie techniczne dostępne jest drogą mailową.

Chętnie wyjaśnimy problem z wcześniejszą komunikacją mailową, ponieważ również wysłaliśmy do Państwa kilka wiadomości zwrotnych z prośbą o informacje lub wskazane działanie po Państwa stronie, aby rozwiązać problem, które pozostało bez odpowiedzi.

Przytoczony problem "uciętego adresu" to w zasadzie brak podstawowej funkcjonalności integracji InPost Pro, przez którą aplikacja nie mogłaby działać w ogóle. Nie otrzymaliśmy podobnego zgłoszenia od żadnego innego z naszych kilkudziesięciu klientów.

Przydzieliliśmy również Państwu dwie zniżki na cenę aplikacji (w ramach rekompensaty za niedogodności), wraz z instrukcją jak je aktywować, które nigdy nie zostały przez Państwa aktywowane, mimo jasnych deklaracji z Państwa strony, że taka zniżka jest oczekiwana.

Wydaje się, że przede wszystkim zawiodła komunikacja, wdrożyliśmy rozwiązania, które zapobiegną takim przypadkom w przyszłości. Zapraszamy do kontaktu, aby zakończyć sprawę w satysfakcjonujący dla obu stron sposób.

Mateusz Witoszek

March 22, 2023

aplikacja jest na tyle tragiczna, że nie da się nawet za nią zapłacić. O próbach kontaktu z deweloperem można zapomnieć

GOT'EM
Poland
10 minutes using the app
Mamalu Sp. z o.o. replied March 22, 2023

Prośba o kontakt mailowy na kontakt@mamalu.io wraz z opisem sytuacji - jaki problem występuje. Widzimy w systemie udane próby utworzenia subskrypcji, jeżeli pojawia się jakiś komunikat, prośba o zrzut ekranu.

Pozdrawiam