Paczkomaty InPost , 51 reviews

Overall rating
5
Counts per rating level
  • 98% of ratings are 5 stars
  • 2% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 0% of ratings are 2 stars
  • 0% of ratings are 1 stars
February 22, 2024

Sprawne funkcjonowanie, a przede wszystkim dobry i szybki kontakt z chętnymi do pomocy Twórcami aplikacji.

kawa.pl
Poland
Over 2 years using the app
January 15, 2024

Niezbędna jesli prowadzisz e-com w Polsce, dodatkowo super support.

Heelscomfort
Poland
4 months using the app
December 27, 2023

super szybka pomoc!

#makeusstrong
Poland
About 1 year using the app
December 13, 2023

Aplikacja działa bez zarzutów, bardzo dobre wsparcie techniczne :)

napieknewlosy.pl
Poland
11 months using the app
Edited April 24, 2023

Polecam bardzo. Od początku byliśmy na Shopify Plus i mieliśmy mapę paczkomatów, teraz postanowiliśmy sprawdzić jak działa lista i według niektórych klientów działa lepiej niż mapa. Dodatkowo pomocny support, przemyślane ustawienia w aplikacji. No i działa szybko i bezbłędnie :)

Noski Noski
Poland
Over 3 years using the app
September 4, 2023

Wszystko super, świetna aplikacja i pomoc ze strony kreatorów, służą pomocą dostosowaną do klienta :) Pozdrawiam!

Natulim
Spain
8 months using the app
Edited October 20, 2020

Really great app! and super responsive Support. Cannot imagine our Shopify store without it. Highly recommend! Swietna aplikacja i bardzo komunikatywne wsparcie. CIezko wyobrazic sobie nasz sklep bez niej. Bardzo polecam!

NAGO
Poland
Over 3 years using the app
November 8, 2021

Świetna aplikacja, wszystko sprawnie działa, dopracowany każdy element. Bardzo dobry kontakt, przemili ludzie, szybka pomoc w razie niejasności. Jesteśmy bardzo zadowoleni :)

slowglow
Poland
Over 3 years using the app
June 16, 2021

I have been using it for 6 months, very intuitive application, all options worked without any problems. Very good contact with the application provider.

wstyluboho.
Poland
About 3 years using the app
March 26, 2021

Świetna aplikacja, wszystko działa poprawnie, jest bardzo intuicyjna oraz prosta w obsłudze. Szczerze polecam, większość naszych klientów korzysta z dostawy do paczkomatów i ta apka to jest dokładnie to, czego szukaliśmy.

Didier Laboratoires
Lithuania
About 3 years using the app