Paczkomaty InPost , 52 reviews

Overall rating
5
Counts per rating level
  • 98% of ratings are 5 stars
  • 2% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 0% of ratings are 2 stars
  • 0% of ratings are 1 stars
June 25, 2023

Prosta w konfiguracji, działa skutecznie i bezproblemowo. Wyświetlana lista Paczkomatów oraz POP jest intuicyjna i prosta w obsłudze dla klientów. Zdecydowanie polecam :)

Żywioł Zdrowia
Poland
8 months using the app
Edited April 24, 2023

Polecam bardzo. Od początku byliśmy na Shopify Plus i mieliśmy mapę paczkomatów, teraz postanowiliśmy sprawdzić jak działa lista i według niektórych klientów działa lepiej niż mapa. Dodatkowo pomocny support, przemyślane ustawienia w aplikacji. No i działa szybko i bezbłędnie :)

Noski Noski
Poland
Over 3 years using the app
Edited October 20, 2020

Really great app! and super responsive Support. Cannot imagine our Shopify store without it. Highly recommend! Swietna aplikacja i bardzo komunikatywne wsparcie. CIezko wyobrazic sobie nasz sklep bez niej. Bardzo polecam!

NAGO
Poland
Over 3 years using the app
November 8, 2021

Świetna aplikacja, wszystko sprawnie działa, dopracowany każdy element. Bardzo dobry kontakt, przemili ludzie, szybka pomoc w razie niejasności. Jesteśmy bardzo zadowoleni :)

slowglow
Poland
Over 3 years using the app
June 16, 2021

I have been using it for 6 months, very intuitive application, all options worked without any problems. Very good contact with the application provider.

wstyluboho.
Poland
About 3 years using the app
March 26, 2021

Świetna aplikacja, wszystko działa poprawnie, jest bardzo intuicyjna oraz prosta w obsłudze. Szczerze polecam, większość naszych klientów korzysta z dostawy do paczkomatów i ta apka to jest dokładnie to, czego szukaliśmy.

Didier Laboratoires
Lithuania
About 3 years using the app
November 24, 2020

Jeżeli faktycznie nie da się zainstalować mapki to daję 5 gwiazdek + sugestię - dajcie dopisek poniżej wyboru paczkomatu, że automatycznie wyświetla 3 najbliższe paczkomaty dla podanego adresu, to zdecydowanie podniesie UX.

Sis Underwear
Poland
Almost 3 years using the app
December 1, 2021

Polecam. Aplikacja działa bez zarzutu. Bardzo dobry kontakt z supportem. Mam nadzieję na dalszy rozwój aplikacji.

isabellenails
Poland
Over 2 years using the app
December 7, 2020

Aplikacja jak najbardziej działa tak jak należy, do tego Patryk jest bardzo pomocny. Odpowiada na wszystkie pytania i pomoże w razie jakichkolwiek problemów. Polecam apke

ToysBoro
Poland
Over 2 years using the app
September 14, 2020

Really good app ! Very easy for my clients.
Polecam aplikację. Ułatwia dobór najbliższego dla klienta paczkomatu. Wszystkie informacje mam podane w zamówieniu, więc znacznie łatwiej jest mi tworzyć etykiety. Polecam!

Omona Online
Poland
About 2 years using the app