Pakkeshopper , 7 reviews

Overall rating
5
Counts per rating level
  • 100% of ratings are 5 stars
  • 0% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 0% of ratings are 2 stars
  • 0% of ratings are 1 stars
January 5, 2024

Super support og en nem app at betjene!! Stor anbefaling.

hw-homeware
Denmark
Over 1 year using the app
Shoptigrator ApS replied January 6, 2024

Tusinde tak for de fine ord 🥳 perfekt måde at starte weekenden på 🙌

February 2, 2024

Vi har netop fået installeret Pakkeshopper på vores shop, og det spiller bare, det er et must have for en virksomhed som vores med en lidt kompleks backend. Kan klart anbefale dem. De løser det problem de siger de løser, og de gør det vanvittigt hurtigt!

NIELSENs
Denmark
2 days using the app
November 26, 2023

KÆMPE anbefaling af Pakkeshopper. Jeg kom til at snakke med Jesper som var mere end service mindet. Vi havde et par spørgsmål som var besvaret hurtigere end mailen var sendt. Det eneste jeg er træt af, er vi ikke opdagede dem tidligere.

Det har bare spillet fra dag et hos os. Klar anbefaling herfra!

Nsleep Denmark ApS
Denmark
About 1 month using the app
Shoptigrator ApS replied November 28, 2023

Tusinde tak for de fine ord 🤩 betyder super meget!

January 16, 2024

Stor anbefaling til Pakkeshopper herfra. Vi fik en super service af Jesper, som har hjulpet med opsætningen og tilpasset den efter vores specifikke ønsker.

Minifus
Denmark
8 days using the app
Shoptigrator ApS replied January 18, 2024

Tusinde tak! Glad for at jeg kunne hjælpe 🥳

December 25, 2023

Jesper hjalp os med at sætte det hele op på få minutter. Endda om aftenen på en helligdag :-O

Fantastisk god service og nu funker vores pakkeshop modul uden problemer.
Brugervenligheden er i top, lige som servicen.

buddhist.dk
Denmark
About 5 hours using the app
April 25, 2022

Fantastisk app til at vise pakkeshops for kunden, der samtidig løser det store problem, som ingen andre har kunne løse: Nemlig at prisniveaut for gratis fragt bliver beregnet EFTER rabatkoden er brugt. Slut med at give gratis fragt til kunder, der ikke er kvaliceret - fedt! Samtidig har den et par smarte funktioner, hvor man bl.a. kan til-/fravælge fragtmuligheder baseret på indhold i kurven, lægge ordrer sammen, hvis de endnu ikke er klargjort, validere på, om der er indtastet husnummer i adressen - og så integrerer den med Shipmondo, så det hele bare fungerer, som det skal.

PureTime
Denmark
17 days using the app
Shoptigrator ApS replied April 25, 2022

Tusinde tak for de fine ord :)!

October 21, 2022

Super app - nem og intuitiv opsætning. Tog vitterligt 2 min at komme igang. Hurtig respons fra udvikler ved et par ønsker som viste sig allerede at være muligt. Thumbs up!

FINICC
Denmark
15 days using the app
Shoptigrator ApS replied October 21, 2022

Mange tak for de fine ord :) sætter pris på du tog dig tid til at skrive et review!
God aften til dig.
De bedste hilsener,
Jesper