Reviews (44)

Overall rating
4.7
Counts per rating level
  • 80% of ratings are 5 stars
  • 5% of ratings are 4 stars
  • 2% of ratings are 3 stars
  • 9% of ratings are 2 stars
  • 5% of ratings are 1 stars
June 10, 2024

Ik had een aantal vragen over de instellingen in MyParcel. Barry heeft mij heel fijn geholpen en alles op een duidelijke, gezellige en vooral menselijke manier uitgelegd. Geen robot of chagrijnige klantenservice aan de telefoon, maar gewoon echt goed geholpen. Nogmaals bedankt Barry!

Skins Solutions
Netherlands
14 days using the app
April 17, 2024

Fijne app! Ik ben zelf niet heel technisch, dus ik had al snel wat vragen wat betreft de koppeling met Shopify en standaard instellingen. Barry heeft mij super fijn en snel geholpen via mail en belcontact, waardoor ik nu met 1 druk op de knop mijn (internationale) verzendlabels kan printen. Precies waar ik naar op zoek was!

Luci's Lemons
Netherlands
About 1 month using the app
February 5, 2024

Goed bereikbare klantenservice, Barry heeft het probleem snel opgelost. Zo wil je als klant geholpen worden.

Stokstaartjes
Netherlands
10 months using the app
January 25, 2024

Als recente nieuwkomer in de wereld van Shopify, liep ik vast met de verzendingen via de My Parcel app. Gelukkig kreeg ik via e-mail en telefoon hulp van Barry, Laat me je vertellen, Barry is een absolute professional en een fantastische hulpbron voor mensen zoals ik, die niet zo bedreven zijn in deze technische zaken.

Zijn vriendelijkheid en hulpvaardigheid vielen meteen op, en hij slaagde erin alles direct voor me in orde te maken. Wat nog beter was, is dat hij dit deed met een vleugje humor, waardoor het hele proces veel minder ontmoedigend werd. Barry nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mijn problemen op te lossen, zelfs als ze voor een beginner misschien triviaal leken.

Ik ben zeer tevreden met de ondersteuning die ik heb ontvangen. Barry heeft niet alleen mijn specifieke probleem opgelost, maar hij heeft ook mijn vertrouwen in het gebruik van de My Parcel app versterkt. Het is prettig om te weten dat er behulpzame en vriendelijke mensen zoals Barry zijn die je door technische uitdagingen kunnen leiden.

MimsyMoo
Netherlands
3 days using the app
August 4, 2023

Top app en gemakkelijk. De connectie werkt goed, simpel in gebruik. En ook top service. Barry heeft me goed geholpen.

First Adventures
Netherlands
About 2 years using the app
August 4, 2022

Ik had een probleempje met het exporteren van de labels en dit werd gelijk opgelost door de klantenservice van Myparcel. Ik heb vaker goed contact met de klantenservice. Ik ben geholpen door Barry en ook al vaker door anderen! Ik ervaar hun hulp als erg fijn en ik vind Myparcel zelf ook super fijn werken. Zeker een aanrader! Via Whatsapp maar ook telefonisch goed bereikbaar

Mauré
Netherlands
Almost 2 years using the app
MyParcel replied September 6, 2022

Beste Mauré,

Dank je wel voor jouw goede review, hier zijn wij erg blij mee.
Mocht je nog verbeteringen hebben dan horen wij dat graag.

MyParcel IT-support

November 2, 2022

Net gestart, maar helemaal blij met de mogelijkheden. Nog geen dag na mijn aanmelding had ik het welkomspakket al op de mat liggen en een belletje gehad van een medewerker (Barry) om me welkom te heten en zijn hulp aan te bieden. Heel vriendelijk! Eerste bestellingen binnen, vervolgens super makkelijk om via Shopify een verzendlabel aan te maken en de bestelling te verwerken.

Bloom Lifestyle
Netherlands
Over 1 year using the app
September 26, 2018

Gebruik gemaakt in de Beta en geen verrassingen op mijn bord gekregen.
Verzenden via MyParcel gaat nu met Shopify echt 10 x sneller. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat de HS tarieven (mits je ze zelf ingegeven hebt) alvast voor je ingevuld worden bij non EU zendingen. Ideaal en scheelt enorm in tijd. Het is even een geval van configureren maar daarna een fluitje van een cent.

Undercover Otter
Netherlands
Over 1 year using the app
January 31, 2023

Barry is een super sympathieke en zorgvuldige medewerker. Hij helpt je enorm goed met het achterhalen wat je issue is. Daarnaast is het ook super prettig met hem schakelen omdat hij zo vriendelijk en vrolijk is. Ontzettend bedankt voor je tijd en doorzettingsvermogen!

CarmenLorenza
Netherlands
Over 1 year using the app
November 1, 2022

Super goed geholpen door Barry! Ik heb hem denk ik niet goed genoeg bedankt! Was duidelijk, geduldig en vlot.

KIS Boutique
Netherlands
Over 1 year using the app