Send invoices to Fakturoid.cz

Send invoices to Fakturoid.cz

Free plan available. 10-day free trial.
Rating (4.7)
Reviews
Developer
22 reviews
21 reviews
Overall rating
4.7
Counts per rating level
  • 95% of ratings are 5 stars
  • 0% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 5% of ratings are 2 stars
  • 0% of ratings are 1 stars
21 reviews
January 11, 2023

Podpora reaguje na chatu rychle a pomohla mi vyresit problem s nastavenim VS pro Fakturoid s ochotou a rychle. Skvela zkusenost.

UrbanTrend.cz
Czechia
Time spent using app: Over 2 years
December 2, 2022

Propojení funguje pěkně, pokud máte fakturoid a shopify tak není co řešit. Fungující produkt s dobrou podporou, doporučujeme.

Loklok kombucha
Czechia
Time spent using app: Almost 2 years
July 2, 2022

Excelentne, hledaj jsem jednoduche reseni, tohle mi pomohlo vyresit ceske faktury behem minut, sice jsem kvuli tomu menil stavajici fakturacni system na fakturoid, ale stoji to za to. Perfektni prace.

Majp crafts
Czechia
Time spent using app: 4 months
April 29, 2022

Aplikace funguje výborně. Její nainstalování a následné propojení s Fakturoidem je velmi snadné. Tato aplikace umožňuje také automatické zasílání faktur zákazníkům.

minuteka.cz
Czechia
Time spent using app: 10 months
March 21, 2022

Ľahká integrácia a skvelá podpora, v prípade problémov vždy pomôžu. Určite odporúčame, appka ušetrí kopec času.

MARLUM
Slovakia
Time spent using app: 5 months
January 13, 2022

Chcete automatizovat platby převodem, abyste nemuseli pravidelně hledat v účtu, kdo vám už zaplatil a kdo ne?
Řešíte, jak zjednodušit předávání faktury za objednávky účetnímu?
Chcete automaticky posílat fakturu emailem zákazníkům?
Ja to chtěl taky. A tahle integrace to řeší všechno na jednou na tři kliknutí. Instalaci zvládne i poučený laik za 10 minut a support je na Jedničku.

RELX-Czech
Czechia
Time spent using app: About 1 month
December 2, 2021

Skvělá aplikace, která šetří čas a práci! Snadná instalace a nastavení, vše běží bez sebemenších problémů.

Posedla
Czechia
Time spent using app: About 2 months
November 2, 2021

Báječná podpora a fungování týmu Digismoothie. Doporučuji applikace z jejich portfolia už jen kvůli zákaznickému přístupu a servisu.

NYADERM®
Czechia
Time spent using app: 13 days
October 21, 2021

Skvělá podpora od tvůrce appky, reagují rychle a proaktivně. Aplikace funguje naprosto bezvadně. Mohu doporučit.

Plamenak.com
Czechia
Time spent using app: 4 months
April 5, 2021

Jednoduchá a skvělá aplikace díky které propojíte Fakturoid se Shopify a můžete si nastavit automatické odesílání faktur zákazníkům.

Dej mi pokojovku
Czechia
Time spent using app: About 1 month