Paczkomaty InPost , 52 reviews

Overall rating
5
Counts per rating level
  • 98% of ratings are 5 stars
  • 2% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 0% of ratings are 2 stars
  • 0% of ratings are 1 stars
February 22, 2024

Sprawne funkcjonowanie, a przede wszystkim dobry i szybki kontakt z chętnymi do pomocy Twórcami aplikacji.

kawa.pl
Poland
Over 2 years using the app
January 15, 2024

Niezbędna jesli prowadzisz e-com w Polsce, dodatkowo super support.

Heelscomfort
Poland
4 months using the app
April 26, 2024

Apka działa elegancko, a support w mgnieniu oka rozwiązuje zgłoszenia.

Finterry
Poland
10 days using the app
December 27, 2023

super szybka pomoc!

#makeusstrong
Poland
About 1 year using the app
June 29, 2023

Program typu Must Have do obsługi paczkomatów. Super wsparcie i obsługa klienta. bezproblemowa instalacja

Policzona Szama
Poland
Almost 2 years using the app
September 4, 2023

Wszystko super, świetna aplikacja i pomoc ze strony kreatorów, służą pomocą dostosowaną do klienta :) Pozdrawiam!

Natulim
Spain
8 months using the app
May 29, 2023

Polecam aplikację! Łatwa w obsłudze i intuicyjna dla klienta. Super działa! Poooooooolecamyyyyyyyyyy!

4kidspoint.pl
Poland
About 1 year using the app
December 13, 2023

Aplikacja działa bez zarzutów, bardzo dobre wsparcie techniczne :)

napieknewlosy.pl
Poland
11 months using the app
August 3, 2023

Polecamy, aplikacja się sprawdza. Przez rok działania nie było żadnych kłopotów. Support odpowiada na wszelkie pytania. Liczymy na dalszy rozwój aplikacji.

See Your Skin
Poland
11 months using the app
July 25, 2023

Świetna aplikacja z rozbudowaną funkcjonalnością. Szybkie i profesjonalne wsparcie techniczne. Aplikacja godna polecenia.

Miss Denier
Poland
11 months using the app