Paczkomaty InPost , 52 reviews

Overall rating
5
Counts per rating level
  • 98% of ratings are 5 stars
  • 2% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 0% of ratings are 2 stars
  • 0% of ratings are 1 stars
November 24, 2020

Jeżeli faktycznie nie da się zainstalować mapki to daję 5 gwiazdek + sugestię - dajcie dopisek poniżej wyboru paczkomatu, że automatycznie wyświetla 3 najbliższe paczkomaty dla podanego adresu, to zdecydowanie podniesie UX.

Sis Underwear
Poland
Almost 3 years using the app
December 1, 2021

Polecam. Aplikacja działa bez zarzutu. Bardzo dobry kontakt z supportem. Mam nadzieję na dalszy rozwój aplikacji.

isabellenails
Poland
Over 2 years using the app
December 7, 2020

Aplikacja jak najbardziej działa tak jak należy, do tego Patryk jest bardzo pomocny. Odpowiada na wszystkie pytania i pomoże w razie jakichkolwiek problemów. Polecam apke

ToysBoro
Poland
Over 2 years using the app
June 29, 2023

Program typu Must Have do obsługi paczkomatów. Super wsparcie i obsługa klienta. bezproblemowa instalacja

Policzona Szama
Poland
Almost 2 years using the app
September 14, 2020

Really good app ! Very easy for my clients.
Polecam aplikację. Ułatwia dobór najbliższego dla klienta paczkomatu. Wszystkie informacje mam podane w zamówieniu, więc znacznie łatwiej jest mi tworzyć etykiety. Polecam!

Omona Online
Poland
About 2 years using the app
May 24, 2023

Świetna aplikacja, działa bez zarzutów. Polecam serdecznie.
Zainstalowaliśmy ją w naszym sklepie Childrenshowroom.pl i jesteśmy zachwyceni jak intuicyjna jest lista paczkomatów w checkout dla naszych klientów.

CHILDRENSHOWROOM
Poland
Over 1 year using the app
March 22, 2022

Świetna aplikacja do obsługi paczkomatów INPOST. Świetnie dopracowana możliwość wyboru paczkomatów .

Sincero Salon
Lithuania
Over 1 year using the app
February 26, 2021

Love this app for the integration with Zapiet that in combination allows us to automatically disable Paczkomat as a delivery method if certain fragile products are included in the basket. Great communication with the dev who built this integration for us!

Tylko Zdrowe Produkty
Poland
Over 1 year using the app
June 18, 2021

Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mojego sklepu bez tej aplikacji. Paczkomaty to absolutny must have w dzisiejszych czasach i faktycznie, jakieś 95% zamówień realizowanych w moim sklepie wysyłanych jest do paczkomatów. Początkowo miałam wątpliwości, czy bez opcji wyboru z mapki będzie to dobrze funkcjonować, ale moje wątpliwości zostały rozwiane błyskawicznie. Uważam nawet, że wybór z listy jest wygodniejszy na telefonie, a przecież ruch z mobile stanowi teraz zdecydowaną większość. Aplikacja działa bez zarzutu, idealnie łączy się z Baselinkerem, raz wszystko ustawione i można o niej zapomnieć. Do tego wsparcie dostępne jest zarówno mejlowo, jak i na FB, więc w razie pytań lub sugestii, kontakt jest bardzo łatwy. Zdecydowanie polecam tę apkę dla każdego polskiego sklepu na Shopify!

Pan Bodziak
Poland
Over 1 year using the app
Edited January 18, 2023

Używam tej aplikacji już od roku i jak do tej pory wszystko działa bardzo dobrze. Konfiguracja narzędzia jest intuicyjna, wszystko działa bez zarzutu a support szybko i sprawnie reaguje na zgłoszenia.
Z czystym sumieniem mogę polecić :)

Jagodowy Stempel
Poland
Over 1 year using the app