Paczkomaty InPost , 52 reviews

Overall rating
5
Counts per rating level
  • 98% of ratings are 5 stars
  • 2% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 0% of ratings are 2 stars
  • 0% of ratings are 1 stars
September 14, 2020

Really good app ! Very easy for my clients.
Polecam aplikację. Ułatwia dobór najbliższego dla klienta paczkomatu. Wszystkie informacje mam podane w zamówieniu, więc znacznie łatwiej jest mi tworzyć etykiety. Polecam!

Omona Online
Poland
About 2 years using the app
March 22, 2022

Świetna aplikacja do obsługi paczkomatów INPOST. Świetnie dopracowana możliwość wyboru paczkomatów .

Sincero Salon
Lithuania
Over 1 year using the app
February 26, 2021

Love this app for the integration with Zapiet that in combination allows us to automatically disable Paczkomat as a delivery method if certain fragile products are included in the basket. Great communication with the dev who built this integration for us!

Tylko Zdrowe Produkty
Poland
Over 1 year using the app
June 18, 2021

Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mojego sklepu bez tej aplikacji. Paczkomaty to absolutny must have w dzisiejszych czasach i faktycznie, jakieś 95% zamówień realizowanych w moim sklepie wysyłanych jest do paczkomatów. Początkowo miałam wątpliwości, czy bez opcji wyboru z mapki będzie to dobrze funkcjonować, ale moje wątpliwości zostały rozwiane błyskawicznie. Uważam nawet, że wybór z listy jest wygodniejszy na telefonie, a przecież ruch z mobile stanowi teraz zdecydowaną większość. Aplikacja działa bez zarzutu, idealnie łączy się z Baselinkerem, raz wszystko ustawione i można o niej zapomnieć. Do tego wsparcie dostępne jest zarówno mejlowo, jak i na FB, więc w razie pytań lub sugestii, kontakt jest bardzo łatwy. Zdecydowanie polecam tę apkę dla każdego polskiego sklepu na Shopify!

Pan Bodziak
Poland
Over 1 year using the app
Edited January 18, 2023

Używam tej aplikacji już od roku i jak do tej pory wszystko działa bardzo dobrze. Konfiguracja narzędzia jest intuicyjna, wszystko działa bez zarzutu a support szybko i sprawnie reaguje na zgłoszenia.
Z czystym sumieniem mogę polecić :)

Jagodowy Stempel
Poland
Over 1 year using the app
June 2, 2020

Idealne rozwiązanie dla sprzedających w PL. Do tego polączenie z baselikner które bardzo ułatwia pracę.

LYOFOOD
Poland
About 1 year using the app
Edited December 14, 2022

wszystko super, tylko nie widze opcji drukowania etykiet z panelu, a przyznam ze bardzo by mi to ulatwilo prace. czy to jest w planach?

Drugi Splot
Poland
About 1 year using the app
August 19, 2021

Nie mam zastrzeżeń co do działania aplikacji.
Działa jak natura chciała ;) Wszystkie zgodnie ze sztuką. Co ciekawe zaangażowanie ludzi z obsługi klienta apki przypomina mi mentalność całej społeczności Shopify co w naszym kraju się nie zdarza - indywidualne podejście, zrozumienie potrzeb, dogłębna analiza i zrozumiała komunikacja. Polecam.

Cognitiv Pro
Poland
About 1 year using the app
June 17, 2020

Polecam działa bez zarzutu! W końcu jest integracja, która wchodzi w checkout a nie w koszyku! Konwersja odpowiednia. Nie widzę utraty klientów.

FLOW PERFUMES
Poland
11 months using the app
December 4, 2020

For any Shopify store doing business in Poland, it's an app that you must have.
The most convienient for Paczkomaty InPost. Easy to install.
I'm using this app and more than 50% of my clients are using Paczkomaty.

Nopublik
Poland
11 months using the app