Reviews (46)

Overall rating
4.8
Counts per rating level
  • 80% of ratings are 5 stars
  • 4% of ratings are 4 stars
  • 2% of ratings are 3 stars
  • 9% of ratings are 2 stars
  • 4% of ratings are 1 stars
August 9, 2022

No issues so far, the app is pretty well designed and works great, documentation also it's quite good. I would just like to point out that under Default export settings in the modal the texts are not translated into English, but apart from that everything works well. Bonus points that its free :) and the support team is also quite active.

Corkin
Netherlands
3 months using the app
MyParcel replied September 6, 2022

Dear Corkin,

Thank you for your good review, we are very happy with it.
We will note the translation, thank you for this feedback.

MyParcel IT Support

October 6, 2020

Een hoop errors en werkt echt heel traag. We hopen dat dit snel opgelost wordt anders stappen we over.

Eline Rosina | NL
Netherlands
About 1 month using the app
MyParcel replied September 6, 2022

Beste Eline Rosina,

Vervelend om te lezen dat je problemen ervaarde met de MyParcel Shopify app.

De afgelopen 2 jaar zijn wij erg druk bezig geweest om onder andere de Shopify app te verbeteren. Wij zijn dan ook benieuwd of je de traagheid en de errors nog steeds ervaart, met de huidige versie.

October 26, 2022

Een warm welkom! Meteen na aanmelding werd ik de volgende dag gebeld door Peter en kon ik alle vragen stellen die ik had.

el.residu
Netherlands
About 17 hours using the app
August 12, 2022

Top klantenservice, super geholpen door Arnout. Alle vragen worden duidelijk beantwoord en er wordt goed meegedacht. Aanrader!

MONOM
Netherlands
About 14 hours using the app
MyParcel replied September 6, 2022

Beste MONOM,

Dank je wel voor jouw goede review, hier zijn wij erg blij mee.
Mocht je nog verbeteringen hebben dan horen wij dat graag.

MyParcel IT-support

November 12, 2018

I had hoped it would offer options during check out for the customer. instead it offer help in the backoffice after checkout printing labels etc.
for my purpose useless app.

I had gehoopt dat deze app post nl tariven zo bieden aan kopers tijden het afrekenen. dat is helaas niet zo. het helpt met het afdrukken van labels voor het brengen naar t postkantoor, voor mijn toepassing, nutteloos

Fairbow
Netherlands
3 days using the app
MyParcel replied September 6, 2022

Beste Fairbow,

Vervelend om te horen dat de app niet naar de verwachtingen functioneerde. In 2018 was onze Shopify app nog niet zo uitgebreid waardoor het op dat moment nog niet mogelijk was om de tarieven aan te bieden aan kopers tijden het afrekenen.

Als je nu naar de MyParcel Shopify app kijk, zal je zien dat deze mogelijkheid wel is gemaakt. Wij hopen dan ook dat je de app nogmaals een kans wilt geven.

Daarbij zouden wij het waarderen als je de review wilt aanpassen, omdat deze functionaliteit al een lange tijd mogelijk is via de app.

September 26, 2022

Echt een hele fijne service. Na de eerste verzending werd ik direct gebeld door een vertegenwoordiger om te informeren of alles naar wens was. Zeer korte lijnen en duidelijke communicatie!

Mondivin
Netherlands
1 minute using the app
MyParcel replied September 27, 2022

Beste Mondivin,

Goed om te horen dat je het een fijne service vindt.
Als we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag.

MyParcel IT-Support