Reviews (44)

Overall rating
4.7
Counts per rating level
  • 80% of ratings are 5 stars
  • 5% of ratings are 4 stars
  • 2% of ratings are 3 stars
  • 9% of ratings are 2 stars
  • 5% of ratings are 1 stars
October 20, 2022

Fout melding: in Shopify verzenden brievenbuspakket naar Myparcel werkte niet goed. Dit kwam aan bij Myparcel als Normale Pakket zending.
Na vele zoek actie waar de fout in kan liggen heb ik met de heer Yoran Wattimena van It support de oplossing kunnen vinden. Fout lag aan instelling in Shopify. Mijn dank aan IT support die mij goed heeft geholpen heeft met gebruikmaking van Team Viewer. Bedankt voor de goede en snelle service.

LOOK4GOODS.NL
Netherlands
8 months using the app
February 24, 2023

Samen met Barry heb ik de puntjes nog even op de i gezet en nu werkt de myparcel koppeling met shopify helemaal goed. Dus... nu kunnen we aan de slag :) thanks!

MostCutest.nl
Netherlands
8 months using the app
April 19, 2023

Many thanks Barry voor je hulp! Hierdoor zijn nu mijn verzendinstellingen goed ingeregeld. Hierbij werd er echt tijd voor genomen!

Lepelclub
Netherlands
7 months using the app
June 9, 2023

Ben echt super geholpen door Barry! Hij nam ruim de tijd, had veel geduld ;-). Ben hem erg dankbaar!

BeLeaf Art
Netherlands
6 months using the app
June 5, 2023

Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van Barry. Hij heeft me geholpen bij het opzetten van verzendtarieven voor mijn brievenbuspakketjes en ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Tuinkaswinkel
Netherlands
6 months using the app
October 28, 2022

Ik gebruik deze app om de pakketproducten gemakkelijk te verzenden via PostNL. Omdat het even niet werkte, gebeld met de klantenservice en goed en persoonlijk geholpen door Yaron. Het bleek een breder probleem te zijn, maar een uur later werd ik al gebeld dat het opgelost was. Erg blij mee!

Clip en Go
Netherlands
4 months using the app
July 20, 2020

Tja wij gebruiken dit al 2 jaar en er veranderd niks. Meest basale app die er bestaat. Wordt weinig aandacht aan besteed. Als je kleine webshop heb zal het redelijk gaan. Als je bijvoorbeeld op printen drukt. Doet hij niks. Geen error bijvoorbeeld. Moet je zelf maar uitzoeken welke klant een verkeerd adres heeft ingevuld. Zo zijn er nog veel irritante en tijdrovende bugs die niet opgelost worden. Succes in November en December met drukke tijden. Meerdere malen contact gezocht, maar shopify is nog te klein voor ze denk ik. Wij zijn eindelijk overgestapt naar Sendcloud. Wat een verademing zeg. Klantenservice is goed als je ze belt. Ook raar prijsbeleid qua staffels. Prijs veranderd bijvoorbeeld niet automatisch als je bepaalde grens bereikt. Wellicht komen we nog eens terug

Living Zenzes
Netherlands
About 5 years using the app
MyParcel replied September 6, 2022

Beste Living Zenzes,

Het is vervelend om te horen dat je de MyParcel Shopify app basaal vond. Echter hebben wij de afgelopen 2 jaar veel wijzigingen gedaan en er staan zeker nog vele aanpassingen op de planning voor de MyParcel Shopify app.

Wij hopen dan ook, dat je de app nogmaals een kans wilt geven. Eventueel is het ook mogelijk om samen de applicatie in te stellen zodat alles naar wens zal functioneren.

Edited September 27, 2018

Lang gewacht op de MyParcel app en super blij mee. Het scheelt een hoop tijd. Je kan nu eenvoudig met 1 druk op de knop de labels printen en als het bij PostNL is ingescand wordt de bestelling automatisch op "fullfilled" gezet. Geen extra handelingen meer nodig dus. Ook fijn dat mijn klanten nu voor een PostNL afhaallocatie kunnen kiezen. Voor deze optie wordt al veel gebruik van gemaakt. Absoluut een aanrader als je met Shopify werkt en met PostNL je pakketten wilt versturen.

Zilver & Zoet
Netherlands
3 months using the app
MyParcel replied September 6, 2022

Beste Zilver & Zoet,
Dank je wel voor deze positieve review.
Goed om te zien dat je sinds het hele begin gebruik maakt van de MyParcel Shopify plugin en deze nog steeds gebruikt.

January 30, 2023

Uitstekende hulp! De uitspraak "beyond delivery" is absoluut niet gelogen. Als je tegen problemen aan loopt met de MyParcel app staan ze voor je klaar, maar ook als iets binnen shopify in het algemeen niet lukt, willen ze je zeker helpen! Daarnaast ben ik enorm verrast door het pakket dat ik (gratis) opgestuurd kreeg. Kortom 5/5!

My Ideal Living
Netherlands
About 2 months using the app
May 5, 2023

The app is full of bugs and gives random errors all the time. I constantly have to create labels manually, which is very time-consuming and annoying.

Maarit Hänninen
Netherlands
Over 4 years using the app