MyParcel NL

MyParcel NL

Free to install. Additional charges may apply.
Rating (4.4)
Reviews
Developer
25 reviews
17 reviews
Overall rating
4.4
Counts per rating level
  • 68% of ratings are 5 stars
  • 8% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 16% of ratings are 2 stars
  • 8% of ratings are 1 stars
17 reviews
November 2, 2022

Net gestart, maar helemaal blij met de mogelijkheden. Nog geen dag na mijn aanmelding had ik het welkomspakket al op de mat liggen en een belletje gehad van een medewerker (Barry) om me welkom te heten en zijn hulp aan te bieden. Heel vriendelijk! Eerste bestellingen binnen, vervolgens super makkelijk om via Shopify een verzendlabel aan te maken en de bestelling te verwerken.

Bloom Lifestyle
Netherlands
Time spent using app: 5 days
November 1, 2022

Super goed geholpen door Barry! Ik heb hem denk ik niet goed genoeg bedankt! Was duidelijk, geduldig en vlot.

KIS Boutique
Netherlands
Time spent using app: 15 days
October 28, 2022

Ik gebruik deze app om de pakketproducten gemakkelijk te verzenden via PostNL. Omdat het even niet werkte, gebeld met de klantenservice en goed en persoonlijk geholpen door Yaron. Het bleek een breder probleem te zijn, maar een uur later werd ik al gebeld dat het opgelost was. Erg blij mee!

Clip en Go
Netherlands
Time spent using app: 4 months
October 26, 2022

Een dag na de aanmelding gebeld door Peter om meteen alles uitgelegd te krijgen over de mogelijkheden binnen MyParcel. Ik ben er al bekend mee, maar ik kreeg toch een aantal tips over de nieuwe ontwikkelen. Ideaal!

By Marley
Netherlands
Time spent using app: 4 months
October 26, 2022

Een warm welkom! Meteen na aanmelding werd ik de volgende dag gebeld door Peter en kon ik alle vragen stellen die ik had.

el.residu
Netherlands
Time spent using app: About 17 hours
Edited November 23, 2022

Superfijn, ik ben na een dag (van inschrijving) gebeld door Peter en ik heb alle vragen waar ik nog mee zat kunnen stellen. Goede en duidelijk uitleg gehad en er is ook echt de tijd voor me genomen, fijn als je zo'n eerste keer zoiets opstart om gelijk al je zorgen rondom verzending weg te nemen! Verder in het proces ben ik superfijn geholpen door Barry, hij was altijd vrolijk en ik kon hem iedere vraag stellen superfijn. En supergoed geholpen!

shellsuits.nl
Netherlands
Time spent using app: About 1 month
October 20, 2022

Fout melding: in Shopify verzenden brievenbuspakket naar Myparcel werkte niet goed. Dit kwam aan bij Myparcel als Normale Pakket zending.
Na vele zoek actie waar de fout in kan liggen heb ik met de heer Yoran Wattimena van It support de oplossing kunnen vinden. Fout lag aan instelling in Shopify. Mijn dank aan IT support die mij goed heeft geholpen heeft met gebruikmaking van Team Viewer. Bedankt voor de goede en snelle service.

LOOK4GOODS.NL
Netherlands
Time spent using app: 9 months
October 18, 2022

Binnen een paar uur na aanmelding een welkomst telefoontje gehad van peter. Super goed geholpen met mijn vragen en hij gaf ook nog extra tips die goed werden uitgelegd.

MvR cosmetics
Netherlands
Time spent using app: About 1 hour
September 27, 2022

De MyParcel app is een prima koppeling die alle data voor adreslabels naar je MyParcel account brengt. Bij elke bestelling of bij een verzameling bestellingen, kun je met een paar klikken de labels afdrukken. De track-trace data zijn dan meteen gekoppeld aan de bestelling, zodat je die niet nog eens hoeft te mailen aan je klant. De klant ziet op zijn/haar bestelstatus-pagina de link naar de track-trace pagina. De app werkt over het algemeen probleemloos. PostNL servicelocaties kan de klant pas kiezen nadat de bestelling geplaatst is. Is een nadeel maar dat ligt niet aan MyParcel maar aan Shopify, die hun checkout nagenoeg gesloten houden voor externe ontwikkelaars. Is ook wel zo veilig. Klantenservice van MyParcel is snel en persoonlijk. Je wordt snel geholpen, zowel via mail als de telefoon. Prima en adequate oplossing is snel gevonden als het systeem om de een of andere reden niet werkt.
Aanrader dus, voor elke webwinkel.

Van Hilst Koffie en Thee
Netherlands
Time spent using app: About 1 year
MyParcel replied September 29, 2022

Beste Van Hilst Koffie en Thee,

Goed om te horen dat je de app goed vind functioneren. Wanneer je nog tips heb, om onze app of diensten te kunnen verbeteren, dan horen wat dat graag.

MyParcel IT-Support

September 26, 2022

Echt een hele fijne service. Na de eerste verzending werd ik direct gebeld door een vertegenwoordiger om te informeren of alles naar wens was. Zeer korte lijnen en duidelijke communicatie!

Mondivin
Netherlands
Time spent using app: 1 minute
MyParcel replied September 27, 2022

Beste Mondivin,

Goed om te horen dat je het een fijne service vindt.
Als we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag.

MyParcel IT-Support