Overall rating
4.9
Counts per rating level
  • 93% of ratings are 5 stars
  • 4% of ratings are 4 stars
  • 0% of ratings are 3 stars
  • 0% of ratings are 2 stars
  • 3% of ratings are 1 stars
September 6, 2023

Bad app because it not support cart drawer.

Smarticofix
Sweden
2 days using the app
Shoplifters replied September 12, 2023

I'm sorry that you had a bad experience with our app. We tried our best to support your cart drawer, but unfortunately, it is incompatible with our solution.

November 8, 2023

Riktigt bra app! Allt jag letat efter

Skineaze
Sweden
About 2 months using the app
July 3, 2023

Smidig installation och snygg design. Snabb kundsupport, svarade på alla mina frågor. Rekommenderar!

SMARTPRYLAR
Sweden
About 1 month using the app
July 2, 2023

Den funkar jättebra , jag har börjat sälja mer med den app. De har också snabb support och trevliga support medarbetare.

Toloza
Sweden
5 months using the app
July 2, 2023

Så grym, verkligen hjälpt med försäljningen! Först körde vi med vitals egna men denna passar in mycket bättre till sidan vilket bidragit till mer sales!

Novaq
Sweden
2 months using the app
October 3, 2023

Vielen Dank an den tollen Service von Dirk und die schnelle Rückmeldung!!! Es hat mir sehr geholfen.

Snugglis
Germany
About 1 month using the app
July 24, 2023

Jag efterfrågade en funktion om att produkterna läggs till i cart drawer och inte direkt hoppar till den vanliga kundvagn-sidan. De lyssnade och fixade det! Tack!

homebliss.se
Sweden
12 days using the app
September 8, 2023

Bra och snabb kundsupport. många features och anpassningsbara inställningar för att få widgeten att se ut som man vill ha den.

Luddborttagaren
Sweden
5 days using the app
June 28, 2023

Riktigt bra app, enkel och smidig att använda. 10/10 support som svarade snabbt och till stor hjälp!

Ultimate Tripod
Sweden
About 1 month using the app
August 9, 2023

En av de bästa apparna man har haft på länge. Rekommenderas starkt till alla som vill ha en stabil och bra support.

Presentgiganten
Sweden
About 1 month using the app